Region Sjælland

Region Sjælland

Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk

Speciallæge søges til geriatrisk afsnit for rehabilitering efter apopleksi, Medicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus #Pladstildig

Geriatrisk afsnit for Apopleksirehabilitering på Holbæk Sygehus modtager apopleksipatienter til fase 2-behandling fra Neurologisk Afdeling på Sjællands Universitets Hospital.

Afsnittet har 22 sengepladser og et tilknyttet ambulatorium til apopleksiopfølgning. Stuegangsfunktionen varetages af et fast lægehold bestående af 3 speciallæger. Speciallægerne er geriatere og neurolog. Afsnittet har tilknyttet neuropsykolog, logopæd og har fysio- og ergoterapeuter i fremmøde alle ugens dage.

Afsnittet har et tæt tværfagligt samarbejde og et højt fagligt niveau. Vi lægger vægt på kollegialitet, gensidig respekt, god stemning, ligeværdighed tværfagligt og tværspecialiseret, uformel og direkte kommunikation, god holdånd, humor, og at der er højt til loftet, så alle kan føle sig hjemme på afsnittet. Der er mulighed for at følge patientforløb og der er spændende medicinske udfordringer.

Afsnittet arbejder tæt med det akutgeriatriske afsnit, og der holdes fælles daglige konferencer. Geriatrien har ambulatorium, der har regionsfunktion i fald og varetager vippelejefunktionen på sygehuset. Geriatrien har et tværfagligt, tværsektorielt og tværkommunalt geriatrisk team, der i samarbejde med 3 kommuner tilbyder opfølgning og udredning af patienter i hjemmet. Vi har en delir sygeplejerske, der betjener hele Medicinsk Afdeling. Da det akutgeriatriske afsnit både har tilknyttet yngre læger i uddannelsesstillinger og medicinske studenter, vil interesse for undervisning være en fordel.

Medicinsk Afdeling er en af landets største medicinske afdelinger, og syv af de intern medicinske specialer indgår i afdelingen, hvilket sikrer et smidigt samarbejder og god kollegial sparring ved behov for viden og kompetencer uden for eget grenspeciale.

Ansøgerprofil
Til at varetage opgaven på apopleksi-rehabiliteringsafsnittet, søger vi en speciallæge med interesse for neuro-rehabilitering. Du er speciallæge i enten neurologi, et intern medicinsk speciale eller almen medicin. Du har interesse i apopleksi og den ofte tilstedeværende multimorbiditet og trives i øvrigt i et tværfagligt miljø, og med patienter og pårørende i krise.

Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er et lokalt forankret akutsygehus for områdets borgere. Sygehuset har egen sygehusledelse og indgår i Københavns Universitets Hospital, som er et samarbejde mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet og Sygehusene i Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Sygehusets vision
Vores vision er at tilbyde patienterne sammenhængende og relevante forløb med høj patientoplevet kvalitet. Vi ser os selv som et ambitiøst og veldrevet akutsygehus i konstant udvikling, der gerne vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme.

Forskning
Holbæk Sygehus satser på velfungerende forskningsmiljøer inden for disse områder og Sygehuset har et Forskningens Hus.

Vi har fokus på at fastholde Holbæk Sygehus som en attraktiv og fagligt udfordrende arbejdsplads og et eftertragtet uddannelsessted, der tiltrækker de rigtige medarbejdere. Det er her vi imødeser din aktive indsats.

Lidt om afdelingen
Medicinsk Afdeling varetager intern medicinske grenspecialer i kardiologi, medicinsk gastroenterologi, endokrinologi, nefrologi, reumatologi, lungemedicin/allergologi, geriatri og neurorehabilitering, og afdelingen råder over 165 sengepladser samt en række specialespecifikke ambulatorier samt dialyseafsnit.
Medicinsk Afdeling varetager klinisk og teoretisk undervisning af lægestuderende og har p.t fire kliniske lektorer, en postgraduat lektor samt tre  professorer.
Medicinsk Adeling har et relativt nyetableret fællesmedicinsk ambulatorium, der varetager behandlingen af patienter med behov for udredning i samarbejde mellem flere specialer. Vores klinisk biokemiske afdeling har en fremskudt post i det fællesmedicinske ambulatorium og vores radiologiske afdeling tilbyder drop-in løsninger til billeddiagnostiske undersøgelser.

Stillingsfunktion og kvalifikationer
Stillingen ønskes besat med speciallæge med speciale i neurologi, intern medicin, almen praksis eller geriatri  

Vi forventer at du

  • Har interesse for den apopleksirehabilitering

  • Er engageret og udviklingsorienteret

  • Har gode evner til samarbejde og se nye muligheder

Vi lægger vægt på, at du får lejlighed til at fortsætte din faglige udvikling inden for et eller flere ressortområder, som du har særlig interesse for.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Der er mulighed for deltid, og deltagelse i Medicinsk Afdelings fælles vagt.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til
Specialeansvarlig overlæge i geriatri Solvejg Henneberg Pedersen på telefon 5948 4591, eller Ledende overlæge Henrik Ancher Sørensen, 5948 4501.

Holbæk Sygehus anvender en vurdering af de syv kompetencer (Medicinsk ekspert, Kommunikator, Samarbejder, Leder/administrator, Sundhedsfremmer, Akademiker og Professionel) i den faglige bedømmelse.
Ansøgere bedes i ansøgningen - med bedst mulig dokumentation - forholde sig konkret til de syv kompetencer.

Ansøgningsfrist
24. juni 2019 med forventet start 1. september 2019, eller efter aftale.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Holbæk Sygehus
  • Kontaktperson
    Solvejg Pedersen
  • Adresse
    Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk
  • Stillingstype
    Overlæge, Afdelingslæge, Leder
  • Speciale
    Almen medicin & Intern Medicin & Intern medicin: Geriatri & Neurologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2019
  • Regionens jobnr.
    006478
  • Quick-nr.
    368098
  • Indrykningsdato
    04-06-2019
  • Ansøgningsfrist
    24-06-2019 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Holbæk Sygehus
  • Adresse
    Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk
  • Kontaktperson
    Solvejg Pedersen
  • Stillingstype
    Overlæge & Afdelingslæge & Leder
  • Speciale
    Almen medicin & Intern Medicin & Intern medicin: Geriatri & Neurologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2019
  • Regionens jobnr.
    006478
  • Quick-nr.
    368098
  • Indrykningsdato
    04-06-2019
  • Ansøgningsfrist
    24-06-2019 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.