Jobbet "Brænder du som SSA for kirurgisk sygepleje og tværfaglig samarbejde? Så er der en stilling ledig i Ortogeriatrisk sengeafsnit." er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Sygehusvej 24, 6000 Kolding

Dit næste skridt

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores spændende afdeling med 20 ortogeriatriske sengepladser.

Du:

  • Har faglige ambitioner
  • Kan håndtere flere bolde i luften
  • Har et godt humør
  • Har mod på udfordringerne i komplekse patientforløb
  • Brænder for patient – og pårørendeinddragelse
  • Vægter den grundlæggende sygepleje højt
  • Har mod på at arbejde med ortogeriatrisk sygepleje – hvor både medicinske og kirurgiske kompetencer er i spil, i et stort tværfagligt setup med afdelingens øvrige samarbejdspartnere.

 

Hvad du kan forvente:

Du kommer til at arbejde i mindre enheder i plejen med tæt patientkontakt og med et stort tværfagligt samarbejde med sygeplejersker, læger, fysioterapeuter, ergoterapeuter m.fl. Vi har en travl hverdag med spændende og komplekse patientforløb samt et stort patient flow.

Du vil blive en del af vores team som består af kolleger, der både er lidt og meget erfarne. Teamet har en høj social kapital og vi vægter vores interne samarbejde højt – tilsat en god portion humor.

Vi har stor fokus på en god og individuel introduktion samt læring i praksis generelt – vi vægter faglig supervision og sparring i den daglige praksis samt kontinuerlig kompetenceudvikling.

Vi arbejder systematisk med udvikling af sygeplejen og sætter altid patienten og dennes pårørende først.

 

Om Ortogeriatrisk afsnit:

Afsnittet behandler akutte patienter med ryg sygdomme samt patienter over 65 år med lavenergibrud. Vi har et meget tæt tværfagligt samarbejde med daglig medicinsk og ortopædkirurgisk stuegang, intensiv fysioterapi og ergoterapi, tæt kontakt til primær sektor og med den hele patient og dennes pårørende i centrum.

Afdelingen arbejder systematisk med at sikre en høj kvalitet i patientforløbene samt et godt arbejdsmiljø – der arbejdes systematisk med tavlemøder i forhold til arbejdsopgaver, kvalitet og forbedringer.

 

Yderligere informationer:

Stillingen er på 32 timer/uge og ønskes besat fra 1. august 2019 eller efter aftale

Du vil arbejde i 12 timers vagter hver tredje weekend eller 8 timers vagter hver anden weekend.

Stillingen er med blandede vagter – dag og aftenvagter.

Afdelingen arbejder med ønskeplan, hvorfor du har stor indflydelse på din arbejdstid.

 

Du er meget velkommen til at kontakte:

Afdelingssygeplejerske Heidi Grejsen 7636 2340 eller på mail heidi.grejsen@rsyd.dk, hvis du vil høre mere om stillingen. Vi viser meget gerne vores super afdeling frem.

 

Ansøgningsfrist: Fredag d. 12. Juli 2019 kl. 08.00

Ansættelsessamtaler:  Afvikles løbende