Jobbet "Tag et fagligt hop - bliv rotationsvikar i Psykiatri og Social" er udløbet

Region Midtjylland

Regionspsykiatrien Midt

Søndersøparken 1, 8800 Viborg

Dit næste skridt
Regionspsykiatrien Midt mangler vikarer til jobrotation, da vi sender nogle af vores sygeplejersker på specialuddannelsen i psykiatri.

Vi søger sygeplejersker, SOSU-assistenter eller ergoterapeuter. Uanset din baggrund vil du være vikar for en sygeplejerske. Du vil derfor få chancen for at skabe gode nye erfaringer og kompetencer, der konstant bliver styrket.
 
Vi søger 2 rotationsvikarer til vores afsnit i Viborg og Silkeborg.

Rotationsvikariatet vil gå fra 2. september 2019 til og med den 1. marts 2020. Inden vikariatet starter vil der være mulighed for to ugers virksomhedspraktik i uge 34 og 35 for at lære den afdeling man bliver rotationsvikar i bedre at kende.

For at blive rotationsvikar skal du være ledig, og have minimum 26 ugers ledighed på dagpenge eller kontanthjælp pr. 2. september 2019.

Som rotationsvikar vil du modtage overenskomstmæssig løn. Under virksomhedspraktik vil du modtage dagpenge.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om rotationsvikariaterne kan fås ved at henvende sig til HR-konsulent Jannie Toldbod på 5118 5282.

Ansøgningsfrist den 5. august 2019
Da vi løbende forsøger at matche mulige vikarer med de forskellige afdelinger, modtager vi gerne din ansøgning hurtigst muligt.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.