Region Sjælland

Region Sjælland

Lykkebækvej 2, 4600 Køge

Afdelingslæge til knæalloplastik sektionen, Ortopædkirurgisk afdeling, Sjællands Universitetshospital Køge

Ved Ortopædkirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Køge er der en stilling som afdelingslæge ledig fra den 01.12.19 eller snarest derefter.
Region Sjælland har et befolkningsgrundlag på ca. 816.000 borgere, der betjenes af fire administrative somatiske sygehusenheder.
Regionens sygehusplan har udpeget Køge som akutsygehus og kommende hovedsygehus.
Sjællands Universitetshospital indgår i Københavns Universitetshospital, som er et samarbejde mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet og sygehusene i Region Hovedstaden og Region Sjælland.
For Sjællands Universitetshospital, Roskilde og Køge, er patienternes ønsker og forventninger vigtige elementer i planlægning af optimale patientforløb. Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.
Sjællands Universitetshospital er etableret som én organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2022, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her.
Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Ortopædkirurgisk Afdeling
Afdelingen omfatter to stationære afsnit med i alt 64 senge. I sammendagskirurgisk afsnit har afdelingen to til tre operationsstuer og på det centrale operationsafsnit 6 operationsstuer, herunder 2 flow stuer. Der drives et stort ortopædkirurgisk ambulatorium. Vi har akut døgnfunktion og modtager akutte og elektive patienter fra hele Region Sjælland samt elektive patienter i henhold til aftalen om frit sygehusvalg.
Afdelingen i Køge dækker bredden af det ortopædkirurgiske speciale på hovedfunktionsniveau. Afdelingen har højt specialiseret funktion i knæ- og hoftealloplastik, traumatologi,  fod/ankelkirurgi og traumatologi.
Vi har regionsfunktion i skulder-/albuekirurgi, rygkirurgi, knæ- og fod-/ankelkirurgi.
Sjællands Universitetshospital fungerer som et level-2 Traumecenter.
Ortopædkirurgisk Afdeling har en normering på 19 overlæger og 9 afdelingslæger. Desuden er der p.t. ansat 16 reservelæger/1.reservelæger.

Knæalloplastik sektionen
Sektionen modtager elektive og akutte patienter fra hele Region Sjælland.
På det elektive område foretages primære knæalloplastikker såvel som revisionsalloplastik med og uden stort knogletab, herunder resektionsalloplastik.
På det akutte område modtages på døgnbasis patienter fra hele Regionen med komplikationer til primær knæalloplastik såvel som komplikationer til revisionskirurgi.
Afdelingen modtager ligeledes patienter med komorbiditet, ASA III og IV til udredning og behandling

Sektionen består af 2 overlæger og 1 afdelingslæge. Der er tilknyttet en 1. reservelæge i fase III til sektionen med egne selvstændige ambulatorier. 

Stillingsfunktion og ønskede kvalifikationer
Stillingen ønskes besat med en speciallæge i ortopædkirurgi med særlig interesse og kendskab til knæalloplastisk kirurgi. Ansøgere med erfaring og forskningsaktivitet indenfor knæalloplastik området vil blive foretrukket. 
Den pågældende ansøger vil blive tilknyttet knæalloplastik sektionen. Her vil pågældende modtage en målrettet uddannelse i knæalloplastik, og det forventes at pågældende på sigt selvstændigt vil kunne varetage primære knæalloplastikker.
Der vil ligeledes blive rig lejlighed til at deltage i revisionskirurgi.
Pågældende vil endvidere få eget ambulatorium.

Afdelingen varetager hoveduddannelses forløb i samarbejde med Herlev og Hvidovre Hospitaler. Det forventes, at afdelingslægen medvirker til varetagelse af uddannelse og bistår med undervisning og supervision i samarbejde med de øvrige speciallæger i sektionen.
Afdelingen varetager en række forsknings- og udviklingsopgaver og det forventes at afdelingslægen deltager i disse. Afdelingen har en klinisk professor som leder forskningsenheden og vil kunne tilbyde vejledning ved gennemførelse af egne forskningsprojekter.
Det forventes at ansøger indgår i bagvagtslaget sammen med de øvrige afdelings- og 1. reservelæger.

Afdelingens lægelige arbejdstilrettelæggelse
Ortopædkirurgisk Afdeling dækker bredden af det ortopædkirurgiske speciale på hovedfunktionsniveau og er tillagt en række regionsfunktioner og har højt specialiserede funktioner.
Lægerne er sektioneret i 6 delvis selvstyrende, subspecialiserede sektioner med faste operations-, ambulatorium- og SDK-dage.
Afdelingslægerne deltager i døgnvagtsdækning som bagvagt sammen med mellemvagten. Ortopædkirurgisk bagvagt har traumeleder funktionen på hospitalet.
Overlægerne har overvejende dagfunktion. Overlægerne deltager i en delvagt på hverdage hver 14. dag frem til kl. 19.00 samt dagvagt med efterfølgende rådighedsvagt en weekend hver 3. måned.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Afdelingslægerne deltager indtil videre i døgnvagtsdækning som bagvagt sammen med mellemvagten. Ortopædkirurgisk bagvagt har indtil videre traumeleder funktionen på hospitalet.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Thomas Juul Sørensen, 47 32 33 01, tnse@regionsjaelland.dk

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Køge
  • Kontaktperson
    Thomas Sørensen
  • Adresse
    Lykkebækvej 2, 4600 Køge
  • Stillingstype
    Afdelingslæge, Leder
  • Speciale
    Ortopædisk kirurgi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-12-2019
  • Regionens jobnr.
    007411
  • Quick-nr.
    382053
  • Indrykningsdato
    20-09-2019
  • Ansøgningsfrist
    18-10-2019 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Køge
  • Adresse
    Lykkebækvej 2, 4600 Køge
  • Kontaktperson
    Thomas Sørensen
  • Stillingstype
    Afdelingslæge & Leder
  • Speciale
    Ortopædisk kirurgi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-12-2019
  • Regionens jobnr.
    007411
  • Quick-nr.
    382053
  • Indrykningsdato
    20-09-2019
  • Ansøgningsfrist
    18-10-2019 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.