Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 1, 4000 Roskilde

Har du mod på noget nyt?

 

Uddannet lægesekretær søges til fast stilling.

Vi udvider vores ambulatorium, vil du være med?

 

Vi er ambitiøse og har masser af energi og patienter.
Nu mangler vi bare dig

 

Mit navn er Margit, og jeg er ledende lægesekretær på Urologisk afdeling, Sjællands Universitetshospital på Roskilde og Næstved. Jeg pendler mellem de to matrikler. Jeg har en souschef på hver matrikel, som støtter op om den daglige ledelse.

Jeg søger lægesekretær, som vil være med til at arbejde i vores ambulatorium på Roskilde. Jeg ønsker, at sekretariatet i Urologisk afdeling kendes på, at vi yder en professionel klinisk administration af høj faglig kvalitet i en atmosfære præget af tillid, respekt, samarbejde og arbejdsglæde, hvilket skal afspejles i vores daglige arbejde med patienter, samarbejdspartnere og hinanden.

Jeg har været leder i mange år og prioriterer at være synlig og nærværende i forhold til personalet. Synlighed er ikke nødvendigvis visionært, men også telefonisk og pr. mail. Jeg har meget fokus på kvaliteten i vores opgaveløsning, et fælles læringsmiljø samt et sundt arbejdsmiljø.

 

Hvem er du?

Du er uddannet lægesekretær. Du kan lide at have medindflydelse og arbejde med kvalitet i det daglige arbejde, fordi det gør vi rigtig meget.

Du værner om det gode arbejdsmiljø, og deler gerne ud af dine erfaringer – ligesom du gerne lytter, når andre deler deres. Det, mener vi nemlig, skaber den respekt og tryghed, vi har på vores afdeling. Her værner vi om vores fællesskab.

Du må gerne være nyuddannet, men det er naturligvis også en fordel, hvis du har erfaring fra tidligere lægesekretærarbejde.

 

Om os

Vi er 31 lægesekretærer, som dækker alle klinisk administrative opgaver i urologisk afdeling. Vi arbejder sammen som et team, men sidder fysisk i mange grupper på 2 matrikler. Vi har både udredning af benigne og maligne patientforløb, hvilket gør, at vi er rigtig gode til registrering af kræftpakker, maksimale ventetider, udredningsret og behandlingsgaranti.

Du kan se frem til kolleger med forskellig alder og baggrund. Vi drager omsorg for alle, både patienter, pårørende og for hinanden både mono- og tværfagligt. Vi har et super samarbejde med læger og sygeplejersker i afdelingen, og vi har en Afdelingsledelse, som vægter alle fire faggrupper i afdelingen. Vi er gode til at hjælpe hinanden og prioriterer bl.a. at spise frokost sammen.

Vores arbejdsopgaver i ambulatoriet er tæt på patientforløbene, hvor vi følger op på alle ambulante besøg ved at læse notater, foretage ordinerede bestillinger, sende henvisninger m.v. Af andre opgaver kan nævnes callcenter, skrankebetjening, postfunktion, hvor vi følger op på alle ambulante patienters prøvesvar ud fra retningslinier samt en masse andre opgaver. Vi arbejder efter et veltilrettelagt arbejdsskema, som du har indflydelse på.

I ambulatoriet i Roskilde er der dagligt 10 stuer med ambulante besøg i fysisk fremmøde og tilsvarende har vi telefonkonsultationer/brevsvar ved siden af.

 

Kolleger fortæller, hvorfor du skal komme og arbejde hos os:

Helle, som arbejder som lægesekretær i ambulatoriet fortæller: ”Du skal søge job hos os, hvis du vil have ledelse med frihed under ansvar, trives med en travl arbejdsdag samt trænger til at blive fagligt udfordret. Trods dette er vi fleksible, hjælper hinanden og hygger socialt efter arbejdstid et par gange årligt.

Louise kom til os som nyuddannet lægesekretærer for ca. 1 år siden: ”Du skal komme til os, hvis du kan lide samarbejdet mellem lægesekretær, sygeplejerske og læge, og ikke mindst kontakt til vores mange patienter”. ”Du vil blive taget godt i mod i hele afdelingen, og får tildelt en mentor, der står for din oplæring – så selvom du er nyuddannet, så søg endelig!J

Karina, som arbejder som forløbskoordinator samt arbejdsmiljørepræsentant fortæller: Vi italesætter arbejdsmiljøet i gruppen i dagligdagen, og vores leder er opmærksom på det. Det er positivt”. ”Vi hjælper og lærer af hinanden, også når der er travlt og det er svært”. ”Vi har rig mulighed for at arbejde selvstændigt og udvide vores kompetencer. I mit arbejde med bl.a. kræftpakker og MDT-konferencer har jeg en spændende og travl hverdag, hvor selvstændighed er en vigtig faktor, og den måde elsker jeg at arbejde på. Det giver en slags ”frihed under ansvar”, og det er der tillid til”.

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Du vil blive ansat fra den 1. december 2019 eller senere, hvis du selv ønsker det. Du vil blive ansat på 37 timer. Vi deler lukkevagt til kl. 16 mandag-torsdag og kl. 15.30 om fredag.

 

Du vil få et introduktion- og oplæringsprogram, hvor vi tager afsæt i dit udgangspunkt. Du følges tæt af din udpegede mentor og mig, indtil du føler dig ”flyvefærdig”. Vi er gode til at lære fra os.

 

Har du mod på det?

 

Hvis du er blevet nysgerrig og vil vide mere om os og om stillingen, så er du velkommen til at komme forbi og hilse på. Det er også muligt at få en snak om arbejdsopgaverne. Du må meget gerne ringe eller skrive til mig på telefon 47 32 35 03 eller på mail: margw@regionsjaelland.dk

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Venlig hilsen

Margit Winberg

Ledende lægesekretær, Urologisk afdeling, SUH

 

 

Ansøgningsfristen er 08.11.19.  Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Kontaktperson
    Margit Winberg
  • Adresse
    Sygehusvej 1, 4000 Roskilde
  • Stillingstyper
    Lægesekretær
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-12-2019
  • Regionens jobnr.
    007616
  • Quick-nr.
    383099
  • Indrykningsdato
    14-10-2019
  • Ansøgningsfrist
    29-10-2019 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Adresse
    Sygehusvej 1, 4000 Roskilde
  • Kontaktperson
    Margit Winberg
  • Stillingstyper
    Lægesekretær
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-12-2019
  • Regionens jobnr.
    007616
  • Quick-nr.
    383099
  • Indrykningsdato
    14-10-2019
  • Ansøgningsfrist
    29-10-2019 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.