Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Sygeplejerske til Vores Levercirroseklinik og K3 søges

Er du til det gode patientforløb og kan du lide at gøre en forskel for den sårbare patient? Så har jeg netop stillingen til dig.

Hvem er vi?

Du vil blive en del af en personalegruppe på 27 sygeplejersker og 3 social - og sundhedsassistenter. Vi er en blandet gruppe på både køn, alder og erfaring. Vi prioriterer det gode samarbejde, og vi deles dagligt op i teams på 2-3 kollegaer, så du altid ved, hvem du kan gå til, hvis du har brug for hjælp. Du vil ikke føle at du står alene med de syge og komplekse patienter. Vi er en personalegruppe, der holder af at lave sociale ting sammen, samt at det har høj prioritet, at vi spiser morgenmad og frokost sammen.

Levercirroseklinikken

Levercirroseklinikken er sygeplejedrevet klinik, hvor vores dårligste patienter bliver fulgt. Plejen af disse patienter varetages af sygeplejersker fra sengeafsnittet, hvilket giver en tryghed for patienterne, da det er det er kendte ansigter de møder. Den har åbent for patienter 2 gange om ugen, hvor der den ene dag er tilknyttet en læge, derudover er der en administrationsdag. Patienterne der kommer i levercirroseklinikken har dekompenseret levercirrose og komplikationer til denne. Klinikken ligger på vores sengeafsnit og dette giver patienterne mulighed for at vende tilbage til afsnittet med nyt håb, at blive genkendt og føle at de bliver taget seriøst. Vi ligger stor vægt på at støtte patienten med alt hvad vi kan. Responsen fra vores patienter er meget positiv og den har haft stor effekt på deres liv - at de bliver fulgt og støttet i klinikken.

K3

Vi er et gastromedicinsk sengeafsnit med 20 sengepladser, hvor 3 af disse senge er intermediære pladser. I disse senge plejer vi akut dårlige patienter, der har behov for et højere observationsniveau. Vi har løbende fokus på sygeplejen, for tiden arbejder vi med ernæring til den ernæringstruede patient. I den forbindelse er vi i gang med at opstarte et sygeplejeprojekt.

Om Stillingen

Du vil blive sygeplejerske i vores levercirroseklinik, samtidig med at du er sygeplejerske i vores sengeafsnit. I klinikken vil du følge patienternes ambulante forløb og sikre fremtidige planer på patienterne. Du vil være patientens vejleder og hjælpe patienten med diverse ting. Patienterne har også mulighed for at ringe ind til os, hvis de oplever nogle problemer eller har forværring i deres sygdom. De kan ringe ind til sengeafsnittet hele døgnet.

På K3 vil du varetage plejen af en bred vifte af patienter bl.a. den unge IBD-patient, der har behov for den psykiske pleje for at kunne varetage deres egen sygdom. Eller den svært leversyge patient, der har brug for hjælp til den basale pleje såsom personlig hygiejne, ernæringsindtag, hjemmesituationen og meget mere. Du vil ligeledes møde patienter i det sidste stadie af deres liv, og du skal kunne rumme dem og deres pårørende, så de får en værdig afslutning på livet. Du vil dagligt blive tildelt 3-4 patienter, som du har helhedsplejen for. Din dag vil typisk starte med, at du læser journalerne på dine patienter, derefter taler du kort med dit team, hvor I planlægger jeres morgen. Du går i medicinrummet og doserer medicin, derefter tilbyder du morgenmad og medicin til dine patienter. Kl. 09 har vi tværfaglig patientgennemgang. Fra kl 09.15 – 12.00 går du stuegang, du udfører patientpleje, mobiliserer patienterne og dosering af middagsmedicin osv. Kl. 12 hjælper du patienterne med at få deres frokost, middagsmedicin og eventuelle udskrivelser planlægges. Kl. 13 går du og dine kollegaer til frokost. Fra 13.30-15.30 følger du op på stuegang, det kan evt. været et PVK, der skal lægges eller et kateter. Du informerer dine patienter om deres planer og meget andet.

Vi tilbyder

Et afsnit med en fantastisk personalegruppe, der værner om hinanden. Et speciale, der favner bredt fra den unge patient, til misbrugeren, til den akutte patient og til den terminale patient. Vi tilbyder en stilling på 32-37 i blandede vagter, det vil sige, at du kommer til at arbejde i både dagvagt, aftenvagt og nattevagter. Du vil være i levercirroseklinikken hver 3. eller 6. uge. Du vil arbejde efter et rul, hvilket gør, at du bedre kan forudse, hvornår du arbejder i vagter. Du vil have weekendvagt hver 3. weekend. Du vil ca. have 12 timers vagt hver 8. gang, du er i weekend.

Ligeledes tilbyder vi:

  • Individuelt introduktionsprogram
  • Intermediær sygepleje, når du er klar til det
  • Mulighed for supervision

På afsnittet går vi meget op i at dygtiggøre os, derfor er der løbende undervisning. Der vil én gang om ugen blive afholdt sygeplejekonference, hvor du har mulighed for at komme med forslag til emner. Når du bliver ansat hos os, får du udleveret en uddannelsesmappe, som løbende skal sikre din kompetenceudvikling.

Vi ønsker

En sygeplejerske der brænder for at arbejde på et gastromedicinsk og finder opfølgning af patienterne vigtig. Du skal have et par års erfaring som sygeplejerske og gerne kendskab til arbejdet i et sengeafsnit samt et ambulatorie. Du skal kunne trives i en, til tider, travl hverdag.

 Er du blevet interesseret

Har du behov for yderligere oplysninger om stillingen eller har du lyst til at besøge os, så kontakt vores afdelingssygeplejerske Maria Holm Frank 30914148 eller den ansvarshavende sygeplejerske på telefon 40263761

Ansøgningsfrist senest 21.november 2019

Du følge Abdominalcenter K på Instagram – vores profil hedder ”K på Bjerget”, og du kan se billeder og videoer af dine måske kommende kolleger.

 

Send din ansøgning via linket nederst på siden.

 

 

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Bispebjerg og Frederiksberg Hospital
  • Kontaktperson
    Maria Holm Frank
  • Adresse
    Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid over 21 timer
  • Ansættelsens start
    01-01-2020
  • Regionens jobnr.
    220873
  • Quick-nr.
    383282
  • Indrykningsdato
    22-10-2019
  • Ansøgningsfrist
    21-11-2019 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Bispebjerg og Frederiksberg Hospital
  • Adresse
    Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV
  • Kontaktperson
    Maria Holm Frank
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid over 21 timer
  • Ansættelsens start
    01-01-2020
  • Regionens jobnr.
    220873
  • Quick-nr.
    383282
  • Indrykningsdato
    22-10-2019
  • Ansøgningsfrist
    21-11-2019 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.