Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Boserupvej 2, 4000 Roskilde

Social- og sundhedsassistent med stor interesse for det terapeutiske arbejde med dobbeltdiagnoseproblematikker

Bliver du motiveret af at gøre en forskel for patienter med komplekse sindslidelser, og kunne du tænke dig at indgå i et team, der vægter tværfaglighed og arbejdsmiljø højt?

Er du nysgerrig på at arbejde med patienter, der er særligt udfordret af kombinationen mellem deres psykiske lidelse og misbrug? Og har du en stor interesse i at udvikle din terapeutiske faglighed? Så er vi meget interesseret i at få dig med i vores team. På Psykiatrisk Center Sct. Hans afdeling M søger vi 2 social- og sundhedsassistenter til vores 3 afsnit hhv. M20, M21 og M22.

 

Vores forventninger til dig

For at lykkes i stillingen er det en forudsætning, at du er uddannet social- og sundhedsassistent. Vi ser gerne at du har erfaring indenfor psykiatrien og at du har RHP’s medicin kursus, men dette er ikke et krav. Vigtigst af alt er, at du motiveres af at hjælpe patienter med alvorlige psykiske lidelser og har lyst til at udvikle dig fagligt.

Du er empatisk. Du har lyst til at arbejde med nogle af de mest sårbare og udsatte grupper i vores samfund. Vi hjælper folk med at forbedre deres liv, forstå deres liv og forandre deres liv. Derfor er det vigtigt, at du kan sætte dig ind i andres livssituationer.

Du er tålmodig. Du er tålmodig i din relation til patienten og udviser forståelse for de udfordringer patienterne møder i hverdagen.

Du er god til at samarbejde og kommunikere. Du vil være i tæt kontakt med mange mennesker i løbet af din hverdag. Derfor forventer vi, at du prioriterer vigtigheden af et godt samarbejde med patienter, pårørende og kollegaer – både tværfagligt, men også tværsektorielt, da vi i M arbejder tæt sammen på tværs af afsnittene.

 

Dine arbejdsopgaver

Din fornemmeste opgave bliver at bidrage til at patientens hverdag stabiliseres og risikoen for fornyet misbrug reduceres. Derfor bliver din kerneopgave at arbejde recovery-orienteret og misbrugsforebyggende. Mere præcist bliver du kontaktperson for pleje og behandling af 3-4 patientforløb i udrednings-, behandlings- og udslusningsfasen. I denne rolle vil du holde ugentlige målrettede samtaler med fokus på motivation og forandring hos patienterne, samt hjælpe dem med at opretholde en stabil hverdag. Dertil vil du få mulighed for at deltage i behandlingsgrupper som f.eks. psykoedukation, misbrugsgrupper mm.

 

Hvorfor skal du søge job hos os?

Terapeutisk behandling. Vi arbejder med kognitiv adfærdsterapi og miljøterapi. Du kommer derfor til at arbejde terapeutisk med patienterne.

Frivillig indlæggelse. Patienterne er indlagt frivilligt, og anvendelse af tvang er minimal. Du kommer derfor til at arbejde med patienter, der er motiverede for at udvikle sig og opbygge en stabil hverdag.

Skræddersyet introduktion. Det er vigtigt for os at understøtte et godt læringsmiljø og sikre, at du modtager en grundig introduktion til psykiatrien med udgangspunkt i dine kompetencer. Du vil få tildelt en mentor, der følger dig tæt i din første tid.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingerne er på 32-37 timer ugentligt, og du vil blive ansat i skiftende vagter. Der vil være weekendvagt hver anden weekend.

Ansættelse er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse snarest muligt.

I forbindelse med ansættelse, skal vi indhente 2 referencer, hvoraf den ene bør være fra nuværende nærmeste leder.

Region Hovedstadens Psykiatri er fra den 1. januar 2020 en ”røgfri arbejdsplads”, da vi gerne vil støtte op om din og dine kollegaers sundhed.

 

Mere information: Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte en af følgende afdelingssygeplejerske, Ann-Sophie B. Colberg på 3094 4800 Liselotte Wendelboe Larsen på 3864 2185 eller Anne Carlsen på 2383 0529.

Dertil kan du læse mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".

Søg via link senest fredag den 27. december 2019. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtaler, men tilbud om ansættelse vil først finde sted efter deadline.

 

Velkommen indenfor hos afdeling M på Sct. Hans i Roskilde

Psykiatrisk Center Sct. Hans afdeling M er i Danmark førende indenfor pleje og behandling af patienter med dobbeltdiagnoseproblematikker. Vi har 3 psykiatriske døgnafsnit (M20. M21 og M22) med plads til i alt 76 patienter. Vi arbejder med patienter der både har en psykisk lidelse og et misbrug.

I afsnittene arbejder vi ud fra en kognitiv miljøterapeutisk referenceramme, patientforløbsbeskrivelser, recovery tilgang, samt de ønsker og behov som patienter og pårørende har. Tilgangen til pleje og behandling er holistisk og sker i tæt samarbejde med patienterne og de tværfaglige kollegaer.

Afsnittene er beliggende i naturskønne omgivelser ved Roskilde Fjord og Boserup Skov, hvor vi også kan tilbyde en tjenestebolig, hvis du har lyst til at flytte til området.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Region Hovedstadens Psykiatri
  • Kontaktperson
    Selina Sidenius Jensen
  • Adresse
    Boserupvej 2, 4000 Roskilde
  • Stillingstyper
    Social- og sundhedsassistent
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-02-2020
  • Regionens jobnr.
    221722
  • Quick-nr.
    385228
  • Indrykningsdato
    05-12-2019
  • Ansøgningsfrist
    27-12-2019 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Region Hovedstadens Psykiatri
  • Adresse
    Boserupvej 2, 4000 Roskilde
  • Kontaktperson
    Selina Sidenius Jensen
  • Stillingstyper
    Social- og sundhedsassistent
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-02-2020
  • Regionens jobnr.
    221722
  • Quick-nr.
    385228
  • Indrykningsdato
    05-12-2019
  • Ansøgningsfrist
    27-12-2019 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.