Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Hans Bogbinders Allé 3, 2300 København S

Teamkoordinator med øje for kvalitet og udvikling til F-ACT-team på Psykiatrisk Center Amager

Er du sygeplejerske? Vil du være en del af et stærkt fagligt fælles fundament? Og har du lyst til at få en unik mulighed for at samarbejde med ledere, medarbejdere og patienter om at præge fremtidens psykiatri? 

Vi omstiller til F-ACT. Fleksibel Assertive Community Treatment (F-ACT) er en metode for ambulant psykiatrisk behandling. Metoden har fokus på at være der, hvor patienten ønsker at lykkes. Dermed kan vi sikre en mere fleksibel tilgang til patienterne, afhængig af hvor patienten er i deres sygdomsforløb. 

På Amager skal vi være 4 F-ACT-teams med hver ca. 225 patienter.

Hvad kommer du til at lave?
Som teamkoordinator er du med til at sikre, at alle patienter får behandling af samme høje kvalitet. Du leder patientforløb sammen med teamets overlæge, og du indgår i den daglige patientkontakt som sparringspartner og beslutningstager. 

Dine arbejdsopgaver vil være at:

  • sikre høj faglig kvalitet i patientbehandling ved at sikre, at alle medarbejdere kender til best practice og udfører deres arbejde ud fra det
  • være sparringspartner overfor medarbejdere og ambulatoriets ledelse og tage stilling til etiske dilemmaer
  • udføre klinisk arbejde i perioder, hvor du går forrest som rollemodel i patientforløb og er med til at afprøve det, du implementerer

Den første tid vil du have meget fokus på implementering af F-ACT. 

Vores forventninger til dig
Vi søger en fagligt dygtig sygeplejerske med psykiatrisk erfaring, også gerne fra en ambulant funktion. 

Desuden forventer vi, at du kan nikke genkendende til følgende:

Du arbejder struktureret og selvstændigt. Du vil indgå i et dynamisk miljø, hvor du skal træffe selvstændige beslutninger og strukturere dit arbejde. Derfor skal du også trives i et miljø, hvor en uge fx har fokus på implementering af nye arbejdsgange og den næste på klinisk arbejde. 

Du har flair for udvikling og fokus på kvalitet. Du ved, hvad det kræver at være med til at udvikle. Samtidig har du lyst til at bidrage med din faglige viden i udviklings- og forbedringsarbejdet. 

Du tager ansvar. Du får et delegeret ledelsesansvar, og derfor skal du kunne implementere beslutninger og nye udviklingstiltag og ikke mindst stå på mål for beslutningerne. 

Du er god til at samarbejde. For at skabe gode og sammenhængende patientforløb skal du kunne samarbejde bredt med patienter, pårørende, medarbejdere, leder og ikke mindst dine tre teamkoordinatorkolleger. 

Hvilke patienter behandler vi?
Du bliver en del af Ambulant Team 2 med 13 medarbejdere, som er læger, sygeplejersker, psykolog, ergoterapeut og fysioterapeut. Vi bygger vores behandlingstilbud på en recovery- og rehabiliterende tilgang med en høj faglig kvalitet og en helhedsorienteret og inddragende indsats. 

Vi behandler patienter med komplekse problemstillinger, der har behov for en individualiseret behandlingsindsats. Målgruppen er patienter indenfor diagnosespektret med psykose og skizofreni. 

Hvorfor skal du søge job hos os?
Du indgår i et miljø med en høj grad af psykologisk sikkerhed. Med andre ord, hvis vi laver en fejl, så tør vi sige det – og vi lærer af det. Det vil sige, at vi lærer hele tiden, og det viser sig i en høj faglighed. Du bliver også en del af en spændende udviklingskultur, hvor den høje faglighed er med til at skabe et godt arbejdsmiljø.  

Sidst, men ikke mindst, er vi stolte af, vores tætte samarbejde med patienter, der blandt andet har givet en høj grad af patienttilfredshed. 

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse er efter gældende overenskomst.
Stillingen er på 37 timer om ugen, og vi ser gerne, at du kan starte den 1. marts 2020. 

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse. 

Region Hovedstadens Psykiatri er fra den 1. januar 2020 en ”røgfri arbejdsplads”, da vi gerne vil støtte op om din og dine kollegaers sundhed.

Mere information
Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte leder af psykiatrisk ambulatorium Signe Welcher Nielsen på 2993 1996.

Du kan se og høre meget mere om, hvordan vi arbejder i psykiatrien her.

Du bedes uploade CV og autorisation sammen med din ansøgning.

Søg via link senest fredag den 10. januar 2020
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler den 17. og 20. januar 2020 .

Velkommen til Psykiatrisk Center Amager
Psykiatrisk Center Amager har et optageområde, der på nær Christianshavn dækker hele Amager og Vesterbro inkl. Sydhavnen. Befolkningstallet udgør omkring 239.000 borgere med forventning om yderligere befolkningstilvækst. Centret har ca. 500 årsværk.
Centeret har såvel døgnafsnit som ambulante funktioner. Centret har 129 sengepladser fordelt på fire intensive og fire åbne sengeafsnit samt et modtageafsnit og dertil hørende akutmodtagelse.

Den ambulante behandling varetages i to psykiatriske ambulatorier på hhv. Hans Bogbinders Allé og Gl. Kongevej og i Psykoterapeutisk ambulatorium og Ældrepsykiatrisk ambulatorium, som ligger på Digevej. Derudover har vi et OPUS ambulatorium og Kompetencecenter for Selvmordsforebyggelse. 

Psykiatrisk Center Amager er et universitetshospital med uddannelses- og undervisningsaktivitet samt en Forskningsenhed. Centeret er klassificeret til uddannelse af læger i alle stillingskategorier KBU- (klinisk basis- uddannelse), speciallæge i almen medicin samt til Introduktions- og hoveduddannelsesstillinger i psykiatri og til uddannelse af specialpsykologer.

Centeret varetager studenterundervisningen af medicinstuderende på 10. semester ved Københavns Universitet.
Du kan læse mere om centret her

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Region Hovedstadens Psykiatri
  • Kontaktperson
    Signe Welcher Nielsen
  • Adresse
    Hans Bogbinders Allé 3, 2300 København S
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-03-2020
  • Regionens jobnr.
    221758
  • Quick-nr.
    385320
  • Indrykningsdato
    09-12-2019
  • Ansøgningsfrist
    10-01-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Region Hovedstadens Psykiatri
  • Adresse
    Hans Bogbinders Allé 3, 2300 København S
  • Kontaktperson
    Signe Welcher Nielsen
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-03-2020
  • Regionens jobnr.
    221758
  • Quick-nr.
    385320
  • Indrykningsdato
    09-12-2019
  • Ansøgningsfrist
    10-01-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.