Region Syddanmark

Region Syddanmark

Finsengade 35, 6700 Esbjerg

Ledende oversygeplejerske til Gynækologisk-Obstetrisk- og pædiatrisk Afdeling Sydvestjysk Sygehus

På Sydvestjysk Sygehus prioriterer vi ledelse højt, så har du lyst til at blive en del af et professionelt medarbejder -og lederteam, så er denne stilling måske noget for dig?

Vi søger en ledende oversygeplejerske pr. 1. april 2020 eller efter aftale, til det velfungerende gynækologiske/obstetriske og pædiatriske område.

Gynækologisk-Obstetrisk afdeling, servicerer et opland på ca. 220.000 borgere. Afdelingen er en meget velfungerende afdeling, som sikrer gode og sammenhængende patientforløb med kontinuerligt fokus på professionalisme og faglig udvikling. Gynækologisk/obstetrisk afdeling har ca. 1900 fødsler, stort gynækologisk – obstetrisk ambulatorium og høj operativ aktivitet. Mor-Barn Centeret, modtager den nybagte familie herunder syge barslende mødre for tidligt fødte børn, samt syge børn op til en måned gammel. Link

Børne- og ungeafdelingen består af både en børnemodtagelse, et børne- og ungeambulatorium med ca. 12.000 årlige besøg en børnemodtagelse samt en sengeafdeling. Sengeafdelingen råder over op til 18 sengepladser afhængig af årstiden og behandler børn og unge med mange forskellige medicinske, psykosomatiske og kirurgiske sygdomme. I børne-ungemodtagelsen modtages børn og unge fra 0 – 18 år, der indlægges ca. 4000 børn/unge om året. Link

 Afdelingerne er prægraduat uddannelsessted for lægestuderende, jordemoderstuderende, sygeplejestuderende og social- og sundhedsassistenter. 

Profil og opgaver 
Vi søger en ledende oversygeplejerske, som i tæt samarbejde, med de to ledende overlæger og chefjordemoderen, har stor lyst og evne til at indgå i to afdelingsledelser med overlappende, men også forskelligrettede opgaver og målsætninger. Du er vant til at arbejde strategisk og omsætte de overordnede strategier til prioriterede indsatser. For at kunne prioritere og nå de opstillede mål, skal du have interesse og erfaring med at arbejde med løbende forbedringer. Det er derfor vigtigt at du kan sikre forsat udvikling af kerneopgaverne ved at sætte fokus på at skabe gode vel dokumenterede sammenhængende patientforløb for hele familien.  

Din lederstil skal medvirke til, at du skaber et godt uddannelsesmiljø med fokus på trivsel, forskning og udvikling og for alle faggrupper, som grundlag for rekruttering og fastholdelse. Du vægter og magter det gode lederskab i samarbejdet med de nære samarbejdspartnere samt evner at sætte retning og skabe følgeskab. Sammen med dit lederteam bidrager du til retning for høj kvalitet, understøttet af en effektiv og stabil drift. Du tager aktivt og synligt del i at udvikle samarbejdet på afdelingsledelsesniveau i forhold til kerneydelserne. Ligeledes er der i akutsygehuset mange samarbejdsrelationer, som udspringer af de tværgående opgaver. Her vil dine evner til samarbejde, dialog, synlighed og værdibaseret ledelsestilgang blive vægtet højt. Du vil i stillingen desuden møde spændende tværgående regionale opgaver, som du aktivt vil blive en del af.  

Du skal kunne dokumentere sygeplejeautorisation og relevant lederuddannelse, gerne på master eller kandidatniveau – samt en bred supplerende efteruddannelse. Herudover er det ønskeligt med ansøgere, der har dokumenteret flerårig ledererfaring for en større personalegruppe.

Det anses for væsentligt, at du kan agere i et politisk styret system og kan kommunikere på flere niveauer i organisationen. Ligeledes lægges der vægt på, at du kan formulere og følge mål og strategier, så der opnås resultater indenfor ledelsesområdet.  

Er Sydvestjysk Sygehus noget for dig? 
Sydvestjysk Sygehus er et veldrevet akutsygehus, som behandler patienter indenfor næsten alle specialer. Sydvestjysk Sygehus er i rivende udvikling med etablering af heliport, en ny dagkirurgi samt en ny sengebygning. Sygehuset flytter ind i sin nye sengebygning i perioden november 2019 til marts 2020. Sengebygningen indeholder 158 enestuer og er med til at understøtte et dynamisk og fleksibelt sygehus, der matcher patienterne og personalets fremtidige krav og forventninger.

Derudover etableres en kandidatuddannelse i medicin på Sydvestjysk Sygehus med studiestart i 2022. Det bringer sygehuset i selskab med kun 4 andre sygehuse i landet, og giver os en helt særlig rolle. Ambitionen er at skabe Danmarks bedste læger i et samarbejde med Syddansk Universitet og lokale sundhedsaktører.

Løn og ansættelsesvilkår 
Efter gældende overenskomst. 

Hør nærmere 
Har du lyst til at høre mere om stillingen kan du kontakte sygeplejefaglig direktør Susanne Lauth på 79182002 e-mail: Susanne.Lauth@rsyd.dk

Ledelsesgrundlag og SVS trekant.

Ansøgning 
Ansøgningsfristen er d. 5. februar 2020 
Samtaler forventes afholdt d. 17. og 24. februar 2020

Ansøgning og CV sendes via nedenstående link.

På Sydvestjysk Sygehus tænker vi i det hele menneske. Så som vores nye ledende oversygeplejerske vil du opleve, at vi både har fokus på dig og din faglige karriere, men også på, hvad der gør det interessant for resten af din familie, at bo i Danmarks 6. største by, Esbjerg.

  

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sydvestjysk Sygehus Esbjerg
  • Kontaktperson
    Susanne Lauth
  • Adresse
    Finsengade 35, 6700 Esbjerg
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2020
  • Regionens jobnr.
    209855
  • Quick-nr.
    386563
  • Indrykningsdato
    10-01-2020
  • Ansøgningsfrist
    05-02-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sydvestjysk Sygehus Esbjerg
  • Adresse
    Finsengade 35, 6700 Esbjerg
  • Kontaktperson
    Susanne Lauth
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2020
  • Regionens jobnr.
    209855
  • Quick-nr.
    386563
  • Indrykningsdato
    10-01-2020
  • Ansøgningsfrist
    05-02-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.