Region Midtjylland

Fysiologi

Heibergs Alle 4, 8800 Viborg

Lægesekretær til Fysiologisk Klinik Regionshospitalet Viborg

Har du lyst til at prøve et job uden vagter og weekendarbejde, og har du lyst til nye udfordringer i en spændende klinik?  
Så har vi en stilling som lægesekretær ved Hospitalsenhed Midt, Fysiologisk Klinik, Regionshospitalet Viborg, ledig til besættelse fra den 1. september 2020 eller snarest herefter.

Arbejdstiden er 30-37 timer om ugen, stillingen er vagtfri. Vanlig arbejdstid er fra kl. 7.45 til kl. 15.15.

Om stillingen
Vi kan tilbyde et selvstændigt og udfordrende arbejde i en spændende klinik med høj aktivitet og professionalisme. Der er dynamik og engagement i klinikken og et godt tværfagligt arbejdsmiljø. Fagligheden er meget høj i klinikken.

Der er forskellige og mangeartede sekretærarbejdsopgaver, som bl.a. omfatter booking af de forskellige undersøgelsestyper, herudover koordinering af diverse pakkeforløb, (kræft, hjerte etc.), telefonpasning, håndtering af prøvesvar og post, skrivning af diverse undersøgelser og akutopgaver, talrige korrespondancer, deltagelse i mødeaktiviteter i afdelingen, herunder som referent og diverse ad hoc-opgaver, som gør, at ikke to dage er ens.

At arbejde ud fra princippet om, når vi har fri, går vi hjem med “rent bord”. I weekends og helligdage holder vi fri.

Kendskab til det klinisk fysiologiske- og nuklearmedicinske speciale er en fordel, men ingen betingelse, da oplæring vil finde sted.

Om dig
Godkendt og relavant lægesekretæruddannelse.

Du kan arbejde selvstændigt, målrettet, struktureret, er ansvarsbevidst og har et godt overblik og kan mestre mange afbrydelser i løbet af en travl hverdag med et “smil på læben”.

Du brænder for en dynamisk hverdag med patienten i fokus. Du er serviceminded og imødekommende (overfor patienter, dine kolleger samt samarbejdspartnere). Du er motiveret og mødestabil. Du har en positiv indstilling til dig selv, lægesekretærfaget og klinikken og trives i en travl hverdag. Du tager medansvar for udførelsen af såvel rutineprægede- som selvstændige opgaver. Og ikke mindst at du har gode samarbejdsevner - tænker "vi" og ikke "jeg" og med vilje til at få tingene til at lykkes.

Vi værdsætter fleksibilitet, højt humør og stor faglighed. Lægesekretærerne er et uhyre vigtigt bindeled mellem patienter, pårørende, læger, sygeplejersker, bioanalytikere og andre kliniske afdelinger.

Vi tilbyder således et spændende job i et godt tværfagligt miljø i en lille, men velfungerende klinik, hvor samarbejdet er tæt, og hvor der er alsidighed og variation i jobbet. 

Stillingsbeskrivelse kan hentes her

Om afdelingen  
Fysiologisk Klinik varetager et bredt udsnit af undersøgelsestyper indenfor specialet klinisk fysiologi og nuklearmedicin, bl.a. blodtryksmålinger, knoglemineralskanninger, skintigrafi-undersøgelser, PET-undersøgelser, ultralydsundersøgelser af halskar, andre pulsårer, vener, dialysefistler, myokardieskintigrafier, lungefunktionsundersøgelser, organkateterisationer m.v.
Vi udfører godt 22.000 undersøgelser pr. år.
 
I efteråret 2019 flyttede Fysiologisk Klinik i nye lokaler i det nye akutcenter.

Fysiologisk Klinik er normeret med 4 overlægestillinger, 1 afdelingslægestilling, 3 reservelægestillinger, 2 hospitalsfysikere, 5 sygeplejersker, 11 bioanalytikere og 4 lægesekretærer.

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,3 mia. kr. årligt.

De fire regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Fysiologi.

Yderligere oplysninger
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos
Ledende overlæge dr.med. Jan Abrahamsen på telefon 78 44 33 55
Lægesekretær Marie Louise Ø Mousing på telefon 78 44 33 00

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal sendes elektronisk og være os i hænde elektronisk senest den 21. juni  2020.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 26.



Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Regionshospitalet Viborg
  • Kontaktperson
    Jan Abrahamsen
  • Adresse
    Heibergs Alle 4, 8800 Viborg
  • Stillingstyper
    Lægesekretær
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2020
  • Regionens jobnr.
    22705
  • Quick-nr.
    392306
  • Indrykningsdato
    28-05-2020
  • Ansøgningsfrist
    21-06-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Regionshospitalet Viborg
  • Adresse
    Heibergs Alle 4, 8800 Viborg
  • Kontaktperson
    Jan Abrahamsen
  • Stillingstyper
    Lægesekretær
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2020
  • Regionens jobnr.
    22705
  • Quick-nr.
    392306
  • Indrykningsdato
    28-05-2020
  • Ansøgningsfrist
    21-06-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.