Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Lersø Parkallé 107, 2100 København Ø

Handlekraftig og visionær afdelingssygeplejerske til Ambulatorium for unge (B195), Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center

Kan du lide at have det fulde overblik, og drømmer du om en karriere indenfor ledelse? Så er det dig vi søger.

 

Din rolle og dit ansvar

Din primære ledelsesopgave vil være at sikre den faglige kvalitet samt at stå for kapacitetsstyring og sammenhængende patientforløb.

Derudover anvendes ledelsestiden på ledelse ud fra følgende ansvarsområder:

Strategisk ledelse. Du skal sammen med den afsnitsledende overlæge deltage aktivt i strategiarbejdet, og efterfølgende kunne omsætte strategierne til konkrete mål og handlinger. En del af vores årsaftale rummer implementering af Recovery i BUC. Vi har en vision om at få tydeliggjort og styrket de Recovery-indsatser, vi allerede gør.

Faglig ledelse. Du bliver leder for en tværfaglig gruppe, der består af læger, psykologer og sygeplejersker. Du og den afsnitsledende overlæge skal sikre, at medarbejderne har de rette kompetencer. I vil hvert år til medarbejdernes MUS-samtale kompetencevurdere dem og efterfølgende skulle lægge en plan for, hvordan deres kompetencer spiller sammen med afsnittets kerneopgave.    

Personale ledelse. Du vil sammen med den afsnitsledende overlæge få ledelsesansvar for 2 teamledere til 3 teams.

Du formår at skabe følgeskab i implementeringen af strategierne via inddragelse og kompetenceudvikling. Vi arbejder med forbedringskultur, og på vores forbedringsmøder inddrager vi medarbejderne og nedsætter ad hoc-arbejdsgrupper.

Du skal kunne se, hvad der er på spil i medarbejdergruppen, og kunne skabe trivsel og et godt arbejdsmiljø gennem åbenhed og tillid. 

Driftsledelse. Du skal motivere og udvikle en kultur med løbende forbedringer og driftsmålstyring. Hos os betyder det, at du kan kapacitetsstyre og løbende tilpasse ugeplaner på baggrund af henvisningstal.

 

Hvad forventer vi af dig?

Du har dokumenteret ledererfaring og gerne en uddannelse på master- eller kandidatniveau. Desuden ser vi gerne, at du har erfaring fra børne- og ungdomspsykiatri eller voksenpsykiatri.

Vi ønsker, at vores kommende afdelingssygeplejerske kan sætte flueben ved følgende:

  • Du er handlekraftig. Du udviser overblik og skærer igennem, når der er behov for det. Med din gode situationsfornemmelse vurderer du, hvornår du skal træde i karakter, og hvornår du skal udvise empati og omsorg.
  • Du er visionær. Du kan tænke strategisk både kort- og langsigtet i forhold til ledelsesopgaven. Du driver forandrings- og forbedringsindsatserne med kreativitet, nysgerrighed og vedholdenhed.
  • Du er struktureret og god til at planlægge. Du skal arbejde med drift- og kapacitetsstyring ift. planlægningen af patientforløbene og medarbejderfremmødet. Du har det helt store overblik, og du kan hurtigt danne dig et billede af, hvilke indsatsområder der skal handles på her og nu, samt hvilke der kan udsættes.
  • Du har stærke samarbejds- og kommunikationsevner. Du er en god samarbejds- og sparringspartner, der er diplomatisk og respektfuld i din kommunikation, og du forstår at lede og samarbejde tværfagligt.

Desuden forventer vi, at du kan få en hverdag til at glide – det er altså ikke kun på det strategiske niveau, at du skal kunne fungere. Skulle der opstå ad hoc-problemer med f.eks. prioritering og uddelegering af daglige medarbejderopgaver, praktiske opgaver som at bestille håndværkere eller varer, er du også den, der kan fikse dem.

 

Vi tilbyder

Introduktionsprogram skræddersyet til dig. Du vil få et introduktionsprogram, der er skræddersyet til dig ud fra din erfaring og dine kompetencer.

Udvikling til dig. Vi sørger løbende for, at du er godt klædt på til at varetage ledelsesopgaven. Du vil dagligt kunne sparre med den afsnitsledende overlæge, og du vil blive en del af en erfaren ledergruppe, der sparrer på tværs.

Et velfungerende afsnit. Du møder dygtige, motiverede og samarbejdende medarbejdere i din hverdag.

 

Ansættelses- og lønvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Du skal kunne starte den 1. september 2020.

I henhold til lovkrav skal der ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises ren børneattest. Centeret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra den ansøger, der indstilles til ansættelse.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.

 

Vi glæder os til at invitere en ny kollega ind i vores fællesskab.

Søg via link senest mandag den 15. juni 2020 kl. 12:00. Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler fredag den 19. juni.

Hvis du har spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte afsnitsledende overlæge Maja Nyland Westermann 38641173 eller udviklingschef Elisabeth Bille Brahe 38641017.

 

Velkommen indenfor hos Ambulatorium for unge (B195)

Ambulatoriet for unge udreder og behandler unge i alderen 14 - 17 år, der er henvist for psykisk sygdom eller psykisk udviklingsforstyrrelse af et omfang, der kræver udredning og eventuel behandling i hospitalsregi. Ambulatoriet rummer flere teams, som alle varetager basal udredning og behandling af en bred vifte af ungdomspsykiatriske problemstillinger, herunder opmærksomhedsforstyrrelser, affektive lidelser, psykose, autisme og angst. De enkelte teams har herudover særlige funktioner så som udredning og behandling af selvmordstruede, af børn og unge med kønsidentitetsforstyrrelser, samt af unge med bipolar affektiv sindslidelse. Behandlingsmæssigt spænder afsnittet over bl.a. farmakologisk behandling, psykoedukative forløb og terapeutiske forløb.

Ambulatoriet er den del af Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center. Afsnittet ligger på Lersø Parkallé 107, 1 sal, 2100 København Ø.

 

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien"

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden
  • Kontaktperson
    Elisabeth Bille Brahe
  • Adresse
    Lersø Parkallé 107, 2100 København Ø
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2020
  • Regionens jobnr.
    224744
  • Quick-nr.
    392434
  • Indrykningsdato
    29-05-2020
  • Ansøgningsfrist
    15-06-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden
  • Adresse
    Lersø Parkallé 107, 2100 København Ø
  • Kontaktperson
    Elisabeth Bille Brahe
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2020
  • Regionens jobnr.
    224744
  • Quick-nr.
    392434
  • Indrykningsdato
    29-05-2020
  • Ansøgningsfrist
    15-06-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.