Jobbet "Sygeplejerske ved Samsø Sundheds- og Akuthus, Aarhus Universitetshospital" er udløbet

Region Midtjylland

Samsø Sundheds- og Akuthus

Sygehusvej 26, 8305 Samsø

Dit næste skridt
Vi tilbyder dig noget, som efterhånden er ret unikt for en sygeplejerske i Danmark
 • tid til dine patienter
 • mulighed for at anvende og udvikle hele den sygeplejefaglige palette
 • og mulighed for at etablere dig og din familie på en smuk og fredelig ø  
 • eller at kombinere et liv på fastlandet og et liv på øen
Vi er i den heldige situation, at vi kan tilbyde dig denne unikke stilling pr. 1. august 2020 eller tidligere.

En lille arbejdsplads, der rummer det hele
Samsø Sundheds- og Akuthus er et samarbejde mellem Samsø Kommune og Region Midtjylland. Det betyder, at vi observerer og behandler borgere med akutte skader og akut opstået sygdom på vores observationspladser indtil de kan gå hjem eller blive overført til fastlandet med færge eller helikopter. På vores kommunale korttidspladser rehabiliterer vi borgere, som enten kommer hjemme fra eller direkte fra hospitalet på fastlandet. Terminalt syge borgere kan også komme til palliativ behandling og pleje på korttidspladserne.  
  
Dine kommende kollegaer
Vi er cirka 25 ansatte på Samsø Sundheds- og Akuthus med forskellig faglig baggrund. Der er sygeplejersker i alle vagter, og behandler- og anæstesisygeplejersker i tilstedeværelsesvagter i dagtimerne og i rådighedsvagt den øvrige del af døgnet og weekenden.

Huset rummer flere kommunale funktioner og lige på den anden side af gårdspladsen har øens praktiserende læger deres praksis. De varetager al lægefaglig behandling på Samsø, og er derfor vores lægefaglige kollegaer.

Vi arbejder hele tiden på at udvikle faget og samarbejdet i huset og med vores nære samarbejdspartnere. Vi har blandt andet fokus på, at udvikle samarbejdet med Samsø Kommunes sygeplejeklinik og socialpsykiatrien på Samsø. I foråret har vi flyttet dele af kommunens sygeplejeklinik ind i Sundheds- og Akuthuset og efter sommerferien kan vi indvie en brugerstyret plads, som kan anvendes af borgere med psykiske lidelser her i huset.  

Velkommen
Vi byder dig velkommen med
 • et struktureret introduktions- og oplæringsprogram
 • og introduktion til øens mange muligheder for børn og voksne

Vi byder dig velkommen til
 • et alsidigt job
 • et godt og nært arbejdsmiljø sammen med erfarne kollegaer
 • et dynamisk og samtidigt roligt nærsamfund med stærkt sammenhold

Vores ønsker til dig
 • at du er god til samarbejde og bidrager til teamet med fagligt og socialt engagement
 • at du har brede faglige kompetencer


Vi håber, du er vores nye kollega
Har du lyst til at flytte til Samsø, kan du læse mere på http://samsoe.dk/  og på https://www.samsoe.dk/flyt-til-samsoe.

Du behøver ikke at bo på Samsø for at arbejde sammen med os. Hvis du vælger, at bo på fastlandet, kan vi sammensætte en arbejdsplan med sammenhængende fri- og arbejdsperioder og tilbyde dig gratis bolig i din arbejdsperiode.

Løn og arbejdsvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Iben Grosen på 3038 7175 eller på ibsoer@rm.dk. Du kan også læse mere om os på www.auh.dk.

Send din ansøgning og dit CV senest den 22. juni 2020. Vi stiler mod at afholde ansættelsessamtaler den 25. juni 2020.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.