Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Brøndbyøstervej 160, 2605 Brøndbyvester

Fagligt velfunderet sygeplejerske til vagt- og weekendfri stilling i nyopstartet F-ACT team for bipolar lidelse, Psykiatrisk Center Glostrup

Vil du være med til at starte et nyt team? Så er vores ledige stilling som sygeplejerske måske noget for dig.

 

Baggrunden for oprettelsen af teamet

Region Hovedstadens Psykiatri etablerede primo 2019 en Klinisk Akademisk Gruppe (KAG) for patienter med Bipolar Affektiv Sindslidelse, idet RHP ønsker at opnå en tættere kobling mellem klinik, forskning og uddannelse for herigennem at skabe en mere kvalificeret patientbehandling.

Målgruppen i KAG Bipolar er patienter med bipolar lidelse. Patienter, der før fik behandling i et lokalt F-ACT-team/DPC/OP og patienter henvist til et pakkeforløb for bipolar lidelse skal fremadrettet behandles samme sted og af det samme personale. På Psykiatrisk Center Glostrup skal behandlingen af patienter med bipolare lidelser samles i Psykoterapeutisk Ambulatorium, under teamet for behandling af angst, depression og bipolar lidelse.

Behandlingen af patienter med bipolar lidelse organiseres i et F-ACT-team, der på sigt skal behandle alle patienter med bipolar lidelse fra Psykiatrisk Center Glostrups optageområde. Der bliver således tale om både behandling af patienter, der møder frem, og patienter, der har behov for hjemmebesøg. 

Teamet har stor erfaring i behandling og langvarig fokus på god biologisk og psykoterapeutisk behandling af patienter med bipolar lidelse. Funktionen med F-ACT-team er ny i ambulatoriet, ligesom det vil være nyt at behandle de bipolare patienter, der hidtil har været fulgt i distriktspsykiatrien. Patienterne bliver tilbudt deltagelse i et forskningsprojekt, hvor den indledende randomisering af patienterne begynder i august 2020.

F-ACT-teamet forventes herfra gradvist opbygget henover det næste år, efterhånden som ambulatoriet modtager nye patienter.

 

Dine arbejdsopgaver

Du er med til at sikre en professionel sygepleje til patienter, så de oplever en høj grad af kontinuitet og kvalitet i behandlingsforløbet.

Arbejdsopgaverne vil bl.a. være:

  • Varetage kliniske opgaver som kontaktperson med ambulante patienter enten i hjemmet eller i afsnittet
  • Udekørende funktion 1-2 gange om ugen alene eller sammen med kollega ved behov
  • Mulighed for at varetage psykoedukationsgrupper sammen med erfaren gruppeterapeut
  • Indgå i det tværfaglige teamsamarbejde, fagligt og socialt
  • Indgå i løbende kvalitets- og udviklingsarbejde
  • Deltagelse i boardmøder og patientforløb.

Indledningsvist forventes teamet at varetage behandlingen af ca. 80 patienter og efter 1 år svarende til 160 patienter. Der vil løbende blive tilført ressourcer til teamet, men indledningsvist forventes det, at caseload vil blive fordelt på teamkoordinator samt personale, der går på tværs fra det øvrige psykoterapeutiske ambulatorium.

De udvalgte personaler, der får opgaver i det kommende F-ACT team, har alle stor erfaring med patienter med bipolar lidelse. Vi modtager de første patienter 1.10.2020, hvorfor september primært vil være dedikeret til randomisering af patienter, forberedelse af teamet, 4-dages certificeringskursus til varetagelse af bipolar behandling og lære hinanden at kende.


Du refererer ledelsesmæssigt til afdelingsledelsen bestående af teamleder og ledende overlæge, og behandlingsmæssigt til de behandlingsansvarlige overlæger samt teamkoordinator i teamet.

 

Vores forventninger til dig

Vi søger en sygeplejerske med erfaring indenfor hospitalspsykiatri/ambulantpsykiatri, gerne med viden om og erfaring med bipolar lidelse og F-ACT- modellen.

Desuden forventer vi, at du kan nikke genkendende til følgende:

Du er fagligt velfunderet. Du har en evne og nysgerrighed til at arbejde med komplekse forløb, samt erfaring med medicinadministration og kendskab til udgående funktion og misbrug.

Du arbejder selvstændigt, og har et godt overblik. Du vil indgå i et dynamisk miljø med forløb, hvor du skal arbejde selvstændigt, det er derfor vigtigt, at du har et godt overblik og en fleksibel tilgang til arbejdsopgaverne.

Du er god til at samarbejde. Vi er mange faggrupper, teamet består af overlæger, sygeplejersker, psykologer, socialrådgiver, sekretær og teamkoordinator, det er vigtigt, at du har lyst til at samarbejde tværfagligt med mange forskellige personalegrupper, og at du prioriterer teamets arbejdsmiljø højt.
 

Hvorfor skal du søge job hos os?

En dynamisk arbejdsplads i udvikling med vekslende arbejdsopgaver i tæt samarbejde med ambulatoriets øvrige medarbejdere og teams i Psykoterapeutisk Ambulatorium. Vi har en høj grad af arbejdstilfredshed og et godt kollegaskab.

Derudover tilbyder vi:

  • Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Alle nyansatte får et grundigt introduktions- og oplæringsforløb. Derudover bliver du tilmeldt vores obligatoriske kurser i konflikthåndtering og brugen af forskellige deeskalerende principper, og efterfølgende deltager du 2 gange om året i vedligeholdelsestræning.


Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Der er tale om en fuldtidsstilling, der er vagt- og weekendfri.

Vi ønsker stillingen besat pr. 1.9.2020 eller snarest derefter.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Synes du at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre om din motivation for at blive en del af vores team.

Søg via link senest fredag d. 24. juli 2020 kl. 12:00. Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning. Vi planlægger ansættelsessamtaler tirsdag d. 28.07.20.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte teamleder og specialpsykolog Lisbeth Böttzauw, email: Lisbeth.boettzauw@regionh.dk eller overlæge Jadwiga Hvass, email: jadwiga.hvass@regionh.dk eller kontakt sekretariatet på 38645530 og bed om at blive ringet op af ovenstående.

 

Velkommen indenfor i Psykoterapeutisk Ambulatorium

Psykoterapeutisk Ambulatorium er en del af Psykiatrisk Center Glostrup. Ambulatoriet er delt i 3 teams med hver deres teamleder og en fælles ledende overlæge. Ambulatoriet består samlet set af ca. 50 medarbejdere. Et team varetager behandlingen af angst, depression og bipolar lidelse, et andet team varetager behandlingen af personlighedsforstyrrelse og PTSD, og et tredje team varetager udredning og behandling af ADHD og autisme. Vi modtager overvejende patienter fra Central Visitationen til de politisk bestemte pakkeforløb.

 

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center Glostrup
  • Kontaktperson
    Lisbeth Böttzauw
  • Adresse
    Brøndbyøstervej 160, 2605 Brøndbyvester
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2020
  • Regionens jobnr.
    225397
  • Quick-nr.
    393970
  • Indrykningsdato
    03-07-2020
  • Ansøgningsfrist
    24-07-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center Glostrup
  • Adresse
    Brøndbyøstervej 160, 2605 Brøndbyvester
  • Kontaktperson
    Lisbeth Böttzauw
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2020
  • Regionens jobnr.
    225397
  • Quick-nr.
    393970
  • Indrykningsdato
    03-07-2020
  • Ansøgningsfrist
    24-07-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.