Jobbet "Radiografer med interesse for MR" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Dit næste skridt
 

Stillingsopslag

Radiografer med interesse for MR

Billeddiagnostisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital, Roskilde

 

 

Vi skal udvide vores kapacitet i MR på Sjællands Universitetshospital, Roskilde og har brug for radiografer, der har erfaring eller interesse og lyst til at specialisere sig inden for MR.

 

Vi skal opgradere med en ekstra 3 Tesla skanner samt forventer at vi i 2021 skal MR skanne akutte patienter hele døgnet.

 

De ledige stillinger henvender sig til radiografer, der primært ønsker at arbejde inden for MR samt deltage i afvikling af undersøgelser i knoglerum.

 

Vi kan tilbyde et bredt spektrum af undersøgelser, der udføres på vores 4 MR skannere:  Siemens Aera 1,5 T, Siemens Avanto Fit 1,5 T, Siemens Vida 3 T, samt endnu en 3 Tesla der installeres i vinteren 2020.

Vi udfører MR skanninger inden for følgende specialer: neurologi, onkologi, gynækologi, urologi, pædiatri, øre-næse-hals, hjerter samt mave/tarm. Derudover MR skanninger fra mamma kirurgi samt karkirurgi.

 

Stillingerne er på 37 timer med deltagelse i udvidet åbningstid samt deltagelse i fremtidige vagter med MR. 

 

I Billeddiagnostisk Afdeling, SUH, Roskilde er vi ca. 70 ansatte, heraf 42 radiografer og 2 so.su. -assistenter i plejegruppen.

 

Billeddiagnostisk Afdeling, SUH, Roskilde varetager den radiologiske betjening af indlagte og ambulante patienter, samt patienter fra primærsektor og patienter henvist via det frie sygehusvalg.

Vi udfører ca. 100.000 undersøgelser på årsbasis.

Afdelingen er fuldt digitaliseret med GE RIS/PACS. Afdelingen har 3 konventionelle undersøgelsesrum med DR-udstyr samt to interventionsrum. Vi har derudover 3 ultralydsapparater, 3 CT-skannere, samt 3 MR skannere.

Afdelingen har i samarbejde med Neurologisk afdeling regionsfunktion på al trombolyse-behandling i Region Sjælland og udfører derfor perfusions-skanninger døgnet rundt. Desuden udfører vi i samarbejde med Kardiologisk afdeling CT-KAG.

Afdelingen har 5 beskrivende radiografer, der afholder konferencer i Køge.

Vi har fælles ledelse med Billeddiagnostisk Afdeling i Køge og deraf et tæt samarbejde i hele organisationen.

 

Som en del af Region Sjællands sygehusplan er vi i gang med processen, der skal gøre os til en af Danmarks største røntgenafdelinger. I 2024 er det planen, at SUH skal rumme mange specialer som regionens hovedsygehus. Sundhedsplatformen er implementeret i hele Region Sjælland.

 

Vi forventer at du:

  • Er selvstændig, positiv, engageret og motiveret
  • Har lyst til og mod på at udvikle MR
  • Er ansvarsbevidst og behandler alle med respekt for den enkelte
  • Har gode kommunikationsevner og godt humør
  • Er god til organisering og strukturering, og kan bevare overblikket, når der er travlt

 

Vi tilbyder:

  • Gode kolleger og et godt arbejdsmiljø, hvor vi løfter i samlet flok
  • Godt tværfagligt samarbejde
  • Et fagligt udviklende miljø, hvor vi har fokus på kvalitet
  • Indflydelse på egen hverdag/frihed under ansvar
  • Humor og godt humør

 

Hospitalet er centralt placeret i forhold til transport. Roskilde station er i gåafstand til sygehuset og motorvejsafkørslen er meget tæt på.

 

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

 

Hvis du mener, du er den vi søger, skal du sende os din ansøgning senest 18.august 2020.

Vi forventer at afholde samtaler fredag d. 21.august 2020.

             

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte afdelingsradiograf Tina Birkemose (4732 5417) eller mail tbir@regionsjaelland.dk eller MR souschef Nikolaj Wichmann (2227 1380) nwic@regionsjaelland.dk

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital: