Jobbet "Radiograf til dosisplanlægning af strålebehandlinger" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt

Vi søger en kollega til Afsnittet for Stråleterapi på Rigshospitalet.

Dine opgaver

Som dosisplanlægger vil du ikke møde patienten direkte, men dine evner til at lave gode dosisplaner vil få direkte betydning for patientens mulighed for at få en god behandling. Du skal derfor gerne have et grundigt kendskab til strålebehandling og onkologi samt lyst til at lære mere. Vi arbejder med et højt ambitionsniveau i forhold til dosisplanlægning og behandling. Desuden er udvikling og forskning højt prioriteret. Målet er, at vi til stadighed kan tilbyde nye og bedre behandlinger.

Du bliver en del af en dynamisk gruppe på 17 hospitalsfysikere, 9 dosisplanlæggere, 2 IT-medarbejdere og 5 teknikere, der arbejder i et tværfagligt miljø med andre personalegrupper inden for sundhedssektoren. Hele Afsnittet for Stråleterapi har i alt ca. 100 medarbejdere og tæt samarbejde med en større forskningsafdeling bestående af læger, fysikere og ingeniører.

Vi er en gruppe på 9 radiografer som arbejder meget selvstændigt. Vores primære arbejdsopgave er dosisplanlægning. Derudover består vores arbejde også i at se og fortolke forskellige typer scanninger, samt fusion af MR, PET/CT og CT-scanninger. En vigtig del af vores arbejde er desuden indtegning af de risikoorganer, som skal skånes i planlægningen. Vi samarbejder tæt med fysikere og læger, bl.a. ved daglige konferencer, hvor dosisplaner ses og godkendes.

Din baggrund

Du skal være uddannet radiograf og helst have klinisk erfaring med enten planlægning eller behandling af stråleterapi. Ansøgere med erfaring i dosisplanlægning vil være attraktive.

Desuden:

  • er du ambitiøs, ansvarsfuld, resultatorienteret og kvalitetsbevidst.
  • har du flair og interesse for at tilegne dig ny viden samt deltage i kursusaktivitet.
  • skal du kunne multitaske og kunne lide at arbejde detaljeorienteret, for optimering af behandlingskvaliteten.
  • er du god til computere og IT, da arbejdet primært er computerarbejde.
  • har du interesse for, samt lyst til at undervise vores radiografstuderende.

Vi tilbyder:
Et indholdsrigt job, som har stor betydning både for den enkelte patient, men også for den fortsatte udvikling inden for kræftbehandling.

En vagtfri stilling på 37 timer. Arbejdsdagen kan tilrettelægges fleksibelt mellem 7 og 16. Efter endt oplæring, er der mulighed for at have enkelte hjemmearbejdsdage.

En stilling ved en af Europas største afdelinger. Vi arbejder med lineære CT-acceleratorer fra Varian (Truebeam, Halcyon og Ethos) og en MR-accelerator fra Viewray samt en række avancerede soft- og hardware løsninger til at sikre behandlingens præcision. Vores afdeling er udstyret med de nyeste tekniske stråleterapiløsninger indenfor adaptive og motion managementbehandlinger på 9 nye acceleratorer. Diagnostisk råder vi over to CT-scannere og en 3T MR-scanner. Vi udfører ca. 4.500 behandlingsplaner og 48.000 behandlinger årligt.

Kontakt

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

 
Cheffysiker:                        Ivan Richter Vogelius
Tlf.:                                     35459885
Email:                                 Ivan.Richter.Vogelius@regionh.dk
eller
Dosisplanlægger:              Sanne Ehlert Tvile
Tlf.:                                    35453993
Email:                                Sanne.Ehlert.Tvile01@regionh.dk
 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område mellem Sundhedskartellets parter, herunder Radiografer og Regionernes Løn- og Takstnævn.

Ansøgningsfristen er 7/9-2020.
Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 39. Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV og eksamenspapirer via linket.