Jobbet "Radiograf søges til afsnit Neuro/6 ved Røntgen og Skanning, Aarhus Universitetshospital" er udløbet

Region Midtjylland

Røntgen og Skanning

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Dit næste skridt
Radiograf med engagement, fleksibilitet og faglig stolthed søges til afsnit Neuro/6.

Vi har en ledig radiografstilling til besættelse pr. 1. oktober 2020 eller efter aftale. Stillingen er på 37 timer pr. uge med deltagelse i vagttjeneste efter endt oplæring.

Vi søger en radiograf, der arbejder selvstændigt med de radiograffaglige opgaver og som har lyst til at bidrage aktivt til vores forbedringskultur og sætter pris på indflydelse, fleksibilitet og udvikling. Du skal trives med at arbejde i mindre teams med højtspecialiserede kolleger, som arbejder med høj faglig kvalitet og i et tæt samarbejde med afsnittets øvrige faggrupper.

Hvem er vi
Afsnittet for Neuroradiologi varetager radiologisk diagnostik og behandling af hoved, hals, hjerne og ryg af akutte, indlagte og ambulante patienter. Afsnittet råder over en CT skanner, to interventionsstuer og tre MR skannere hvoraf en skanner deles med Center of Functionally Integrative Neuroscience. Afsnittet drifter 24/7 og vi har et vagtfællesskab med Røntgen og Skanning afsnit 1 (akutafsnittet), hvor vi i fællesskab betjener en CT skanner. Vagtstrukturen er bygget op af et vagtrul på 12 uger, og du vil skulle arbejde i både dagtid, aftenvagt og rådighedsvagt (hverdag og weekend).

Afsnit Neuroradiologi fusionerede med Røntgen og Skanning afsnit 6 i 2019 og deler afsnitsledelse. I afsnit 6 udfører vi alle former for MR-skanninger, lige fra fostre til prostata og hjerter. Afsnittet råder over fem MR-skannere, hvor nogle af skannerne deles med Klinisk Institut under Aarhus Universitetet.

Vi tilbyder
 • varierende arbejdsopgaver
 • en afdeling med fokus på høj kvalitet i det gode patientforløb
 • positive, humoristiske og imødekommende kollegaer
 • mulighed for faglig og personlig udvikling
 • kompetenceudvikling ud fra Social, Organisatorisk, Læring og Faglig kompetence
 • en spændende arbejdsplads.

Vi søger en person, der
 • har autorisation som radiograf - gerne med MR kompetencer
 • har lyst og interesse for faglig og personlig udvikling
 • har højt fagligt engagement med fokus på kvalitet og det gode patientforløb
 • har fleksibilitet og et positivt livssyn
 • vægter selvstændighed og ansvarlighed højt
 • trives med et til tider højt arbejdstempo
 • deltager i uddannelsen af studerende.

Røntgen og Skanning er fordelt på otte afsnit på Aarhus Universitetshospital i Skejby og beskæftiger 350 ansatte. Organisatorisk er afsnittene fordelt på fire afsnitsledelser, som refererer til én afdelingsledelse.
 
Vores vision er at tilhøre eliten for radiologiske ydelser og vi stræber efter fortsat udvikling, da vi ønsker at være patienternes og de fagprofessionelles sikre valg.

Røntgen og Skanning samarbejder på tværs af afsnit og udfører varierende arbejdsopgaver indefor højt specialiserede undersøgelser. Radiograffaglig udvikling og kvalitetssikring vil indgå som en naturlig del af din hverdag på afdelingen.
 
Vi har et veltilrettelagt, individuelt introduktions-/oplæringsprogram. Vi er uddannelsessted for radiografstuderende fra University College Nordjylland UCN og har studerende i alle de kliniske uddannelsesforløb.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er bettinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation.

Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til afdelingsradiograf Helle Darø på helldaro@rm.dk. Tillidsrepræsentant for plejepersonalet Lise Bro afsnit Neuro kan også kontaktes på Lise.Bro@rm.dk.

Ansøgningsfrist den 24. august. Samtaler afholdes i uge 35, 2020.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.