Region Syddanmark

Region Syddanmark

Baagøes Allé 15, 5700 Svendborg

Overlæge/afdelingslæge til Urinvejskirurgisk Afdeling L, OUH Svendborg Specialsygehus, per 1. november 2020 eller snarest derefter

På grund af øget aktivitet og ønsket om at styrke den faglige profil for Urinvejskirurgisk Afd L, OUH, Svendborg Specialsygehus har afdelingen behov for en ekstra speciallæge gerne overlæge med bred urologisk erfaring og interesse for at deltage i den videre udvikling af afdelingen i Svendborg.

Ledelsesmæssigt er der på OUH et stort ønske om at styrke Svendborg Sygehus som specialsygehus. Der er de seneste år er sket store forandringer ledelsesmæssigt, ligesom flere specialer er blevet repræsenteret på sygehuset i forbindelse med rokader i det fynske sygehusvæsen. Det har medført stor aktivitet, større specialisering ligesom en styrkelse af parakliniske specialer har forbedret de kliniske specialers muligheder for diagnostik og behandling.

På OUH er der fokus på ”Patienten først” og leankonceptet ”Den Syddanske Forbedringsmodel” skal understøtte dette i de kommende år. Vi skal derfor alle tænke nyt, hvilket giver personalet store muligheder for at præge den udvikling, Urinvejskirurgisk afdeling skal igennem for at styrke den faglige profil i Svendborg.

Så er du frisk på forandring, og vil du gerne sætte dit præg på dit speciale og din afdeling, så er denne stilling nok noget for dig.

Om stillingen

Der ønskes en ansøger med erfaring og interesse indenfor den basale urologi. Afdelingen i Svb har en bred vifte af undersøgelses- og behandlingstilbud indenfor den benigne urologi. Så en kollega, som vil være med til at udvikle og implementere nye behandlingsmodaliteter til patienter med vandladningsproblemer både de obstruktive og de nonobstruktive vil være en styrkelse af afdelingens profil.

Afdelingen har stor veletableret sexologisk klinik, og ansøger med interesse for andrologien også den operative del vil styrke afdelingen i den ønskede udvikling fremadrettet.


Om afdelingen
Urinvejskirurgisk Afdeling L er en mellemstor afdeling med aktivitet i form af ambulatorier og operationer i både Odense og Svendborg. De specialiserede funktioner foregår i Odense og hovedfunktionerne overvejende i Svendborg. Der er ca. 150 ansatte, hvoraf 120 er på afdelingen i Odense og 30 på afdelingen i Svendborg.
Den samlede lægegruppens andel er på 34 læger, hvoraf 7-8 er fast i Svendborg fordelt på 3-4 overlæger og 3 yngre læger på forskelligt uddannelsesniveau. Der er både introduktionslæger og læge i hoveduddannelse, og stort uddannelsespotentiale i afdelingen.

Herudover varetager nogle Odenselæger faste funktioner i Svendborg f.eks sexologisk klinik varetages i dag udelukkende af læger fra Odense, ligesom en af Svb lægerne deltager i børneurologien i Odense. Der kan således være mulighed for deltagelse i opgaver på begge matrikler.

Afdelingen har et 24/7 sengeafsnit med 21 senge Odense. I Svb foregår alt ambulant, og et stort fælles perioperativt afsnit er under etablering.

Afdelingen i Svendborg har 8 operationslejer pr uge fordelt med 5 lejer på centralt operationsafsnit og 3 dagkirurgiske lejer. Der afvikles herudover 4 lægeambulatorier dagligt. Der er kun vagt til kl 17 i Svendborg


Om aktiviteten

Aktiviteterne i Svendborg foregår på hovedfunktionsniveau med basisurologiske problemstillinger, der omfatter udredning og behandling af urinvejskonkrementer, benigne nyrelidelser, benigne blære – og prostatalidelser, penile og skrotale lidelser. Herudover foretages udredning af maligne sygdomme i urinvejene, hvor efterfølgende behandling foregår på den højt specialiserede enhed i Odense.

I Svendborg foretages både åbne, endoskopiske og laparoskopiske procedurer.

Afdelingen i Odense har højt specialiserede funktioner indenfor udredning og behandling af prostata - og blærecancer, binyretumorer, neurologiske blærefunktionsforstyrrelser og vesikovaginale fistler, og regionsfunktioner indenfor nyretumorer, urinvejssten og udredning af vandladningsproblemer hos børn.

Selvom stillingen er med fast arbejdssted i Svendborg, er der tæt samarbejde og mulighed for sparring med kollegerne i Odense, ligesom en eller anden form for udveksling kan tænkes ind i ansættelsen.

Urinvejskirurgisk Afdeling L indgår i flere multidisciplinære teams og samarbejdsrelationer på tværs af OUH og SDU både i forhold til det kliniske arbejde og forskning.

Der er en forskningsenhed med professor, post doc, phd studerende, forskningsårs-  og elite specialestuderende, så mulighed for at deltage i forskning er tilstede og også et ønske fra afdelingen..

Til forskningsenheden er udover afdelingens egen professor tilknyttet professor fra Institut for Molekylær Medicin, SDU, professor indenfor klinisk eksperimentel kirurgi, SDU og adjungeret professor fra North Carolina.
 


Arbejdssted  

Urinvejskirurgisk Afdeling L, OUH Svendborg Sygehus
Valdemarsgade
5700 Svendborg  

For nærmere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte ledende overlæge Ulla Geertsen på tlf. 2273 3625.  

Ansøgningsfrist
Mandag d 1. september 2020
Ansøgningen sendes elektronisk via HR Manager.

Ansættelsessamtale

I uge 36 eller 37 eller efter aftale

Løn- og ansættelselsforhold

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomsten mellem Regionernes Lønningsnævn og Forening af Speciallæger og er omfattet af Ny Løn.

Region Syddanmark er én ansættelsesmyndighed. Hvad det betyder for dig kan du læse her http://www.regionsyddanmark.dk/wm202311

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    OUH, Svendborg Sygehus
  • Kontaktperson
    Anna Albertovna Jørgensen
  • Adresse
    Baagøes Allé 15, 5700 Svendborg
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Urologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-11-2020
  • Regionens jobnr.
    211929
  • Quick-nr.
    395065
  • Indrykningsdato
    07-08-2020
  • Ansøgningsfrist
    01-09-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    OUH, Svendborg Sygehus
  • Adresse
    Baagøes Allé 15, 5700 Svendborg
  • Kontaktperson
    Anna Albertovna Jørgensen
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Urologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-11-2020
  • Regionens jobnr.
    211929
  • Quick-nr.
    395065
  • Indrykningsdato
    07-08-2020
  • Ansøgningsfrist
    01-09-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.