Jobbet "Afdelingsbioanalytiker til Klinisk fysiologisk og Nuklearmedicinsk afsnit, Nordsjællands Hospital Hillerød" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Dyrehavevej 29, 3400 Hillerød

Dit næste skridt

Beskrivelse: logo_Nordsjællands_RGB

Vi mangler en dygtig afdelingsbioanalytiker til vores Klinisk Fysiologisk og Nuklearmedicinsk Afsnit, som er en del af Billeddiagnostisk Afdeling på Nordsjællands Hospital, Hillerød.

Afdelingen har ca. 33 medarbejdere fordelt på forskellige faggrupper.

Vi ønsker os en leder, der interesserer sig for den gode relation mellem mennesker, der brænder for god offentlig ledelse, og som vil bidrage til at bringe vores afdeling videre på den spændende rejse, som vi er i færd med.

Som afdelingsbioanalytiker hos os, skal du kunne se dig selv i mottoet: God ledelse er noget vi skaber sammen. Du har lyst til at være tæt på dine medarbejdere, og du skal arbejde med hele viften af ledelsesopgaver, herunder sikre et frugtbart samarbejde med og mellem medarbejderne, sikre at afdelingens opgaver løses på en måde, der sikrer det gode patient forløb, bidrage til afdelingens udvikling samt medarbejdernes strategiske faglige- og personlige udvikling.

Du skal gennemføre ansættelsessamtaler og medarbejdersamtaler; både de sjove og de svære. Du skal også have lyst til og se værdien i tværfagligt samarbejde med alle faggrupper i afdelingen.

Vi forventer vores nye afdelingsbioanalytiker er en kandidat der:

Har ledererfaring og brænder for god ledelse.

 • Er uddannet bioanalytiker gerne med praktisk erfaring fra arbejdet med klinisk fysiologi og nuklearmedicin
 • Er både praktisk og teoretisk velfunderet og vil være med til at udvikle faget
 • Er resultatorienteret og samtidig lægger stor vægt på at overholde de aftaler, du indgår
 • Har gode kommunikationsevner, lydhørhed og et godt humør
 • Kan indgå i et tæt og loyalt samarbejde med den specialeansvarlige overlæge og den koordinerende bioanalytiker om den daglige planlægning.

Som person:

 • Sætter du en ære i at udføre et godt arbejde, der altid lever op til korrekt kvalitet
 • Arbejder du struktureret, systematisk og omhyggeligt
 • Er du flittig, ansvarsfuld, fleksibel og stabil
 • Kan samle, motivere og inspirere
 • Har du et godt humør og en positiv indstilling
 • Skal du kunne håndtere flere opgaver på samme tid og bevare overblikket i pressede situationer samt overholde de fastsatte deadlines

 

Om Klinisk fysiologisk og nuklearmedicinsk afsnit

Du får et afsnit med et godt arbejdsmiljø, som vi værner om.

Godt og tæt tværfagligt samarbejde på eget afsnit og med vores kliniske afdelinger i huset. Dette kunne løbende udvikling i forhold til at optimere vore undersøgelser i tråde med guidelines. Udviklingen sker igen i samarbejde med de rekvirerende afdelinger om fx nye tiltag eller ændrede behov.

Vi er et afsnit der yder god service og høj kvalitet, altid med patienten i centrum, for at sikre det gode patient forløb.  

Klinisk Fysiologisk/Nuklearmedicinsk afsnits arbejdsområder er distal trykmåling, døgnblodtryksmåling, lungefunktionsundersøgelser, Ul-Doppler undersøgelser, fremstilling af radioaktive lægemidler og nuklearmedicinske undersøgelser, herunder SPECT/CT, radiojodbehandling, PET/CT og knogletæthedsmåling.

Der er ca. 70 patientbesøg pr. dag.

Billeddiagnostisk afdeling

Afsnittet er som nævnt en del af Billeddiagnostisk afdeling, der består af to specialer, Diagnostisk Radiologi og Klinisk Fysiologi/Nuklearmedicin.

På Billeddiagnostisk afdeling er der ca. 170 engagerede medarbejdere, som sætter kvalitet, et godt arbejdsklima, humor og tværfagligt samarbejde i højsædet.

Afdelingen er uddannelsessted for bioanalytikere, radiografer, lægesekretærer og læger.

Stillingen er fuldtid og ønskes besat den 1.januar 2021, eller efter nærmere aftale. Du er velkommen til at komme på et uforpligtende besøg og se vores afdeling.

Løn og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Bioanalytikere og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningen: Ansøgningsfristen er 03.11.2020. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler i uge 47. Indkaldelse til samtalerne vil foregå telefonisk.

Yderligere information

Hvis du ønsker yderligere info vedrørende stillingen er du velkommen til at kontakte konstitueret afdelingsbioanalytiker Tine Juul Svensson 4829 6393 - eller ledende overradiograf Peter Flensborg på tlf. 4829 4205 eller mobil. 3112 7026.

 

Du kan læse om Klinisk Fysiologisk Afsnit og Billeddiagnostisk Afdeling på hjemmesiden www.nordsjaellandshospital.dk/