Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 13, 4200 Slagelse

Har du lyst til at være med til at sætte ramme og retning for et moderne neurologisk sengeafsnit med høj faglighed?

 

Som ny sygeplejerske hos os får du en unik mulighed for at være med til at skabe den afdeling, du og dine kollegaer drømmer om.

 

Kan du bidrage til udvikling af specialet og det gode arbejdsmiljø.

Vi er i fuld gang med at opbygge en moderne neurologisk afdeling, og vi har fokus på strukturerede patientforløb, hvor medarbejdernes høje faglighed og erfaring inddrages i den løbende udvikling til glæde og gavn for patienterne.

 

Kan du se dig selv i følgende:
Vi søger erfarne sygeplejersker, der brænder for at give vores neurologiske patienter de bedst mulige patientforløb, og som kan se selv sig som en del af et stort team med et kæmpe engagement. Vi er en blandet sygeplejegruppe erfaringsmæssigt men fælles er, at vi alle gør alt for, at de neurologiske patienter får det bedste forløb. Teamarbejdet med forskellige fagligheder er vigtigt for den optimale behandling af den neurologiske patient og teamet består af en afdelingssygeplejerske, et fast hold af speciallæger, en udviklingssygeplejerske, træningsterapeuter, plejepersonaler, logopæd med flere.

 

Vi er et sengeafsnit, der nu er udvidet fra 8 til 12 senge. Derfor har vi brug for flere dygtige og engagerede medarbejdere. Patienterne er gennemsnitligt indlagt 6 – 10 dage. Som ny på afdelingen giver det dig gode muligheder for at lære specialet at kende og få et overblik over de samlede opgaver, der er for dig som sygeplejerske. Hos os har både sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter mulighed for at bruge alle de kompetencer, de har med sig.

 

Vi arbejder meget tværfagligt ud fra den rehabiliterende tankegang 24/7, og vi inddrager patienten og de pårørende mest muligt med henblik på, at patienten oplever størst mulig selvstændighed. Du vil arbejde med såvel grundlæggende- som komplekse problemstillinger i sygeplejen og sammen med afdelingens øvrige personale vil vi sørge for, at du bliver klædt på til opgaven.

 

Vi sikrer fra starten, at du får et fyldestgørende introduktionsprogram, som matcher den viden og erfaring du kommer med. Din introduktion vil bære præg af tværfaglig introduktion og studiedage ude af huset på andre neurologiske afsnit. Du behøver ikke at have erfaring med det neurologiske speciale fra starten, for det vigtigste er, at du har lysten og gejsten til at arbejde i det neurologiske felt.

 

Udover sygehusets samlede fællesintroduktion afholder de Medicinske afdelinger 1, 2 og 3 egne introduktionsdage med relevante emner for nyansatte. Dertil arbejder vi med en årlig kompetenceudviklingsdag, hvor alle sygeplejersker gennemgår specifikke temaer i sygeplejen. Eksempler på temaer kan være: IV adgang, sepsis, ernæring, palliation og den konfliktfyldte relation. Oplæring i Sundhedsplatformen tilrettelægges efter dit behov.

 

Stillingen kan være på såvel fuldtid som deltid, skiftende vagter eller fast aftenvagt og vi er lydhøre overfor ønsker i forhold til tjenesteplanlægningen. Vores samarbejde starter hurtigst muligt efter nærmere aftale.

 

Ledelsen og medarbejderne
Vi har en lydhør og nærværende afdelingsledelse, som ønsker at bygge en hverdag op omkring et samarbejde mellem medarbejdere og ledere. Vores afdelingssygeplejerske er rammesættende og giver stor plads til, at afdelingens medarbejdere fylder rammen ud. Hun lægger vægt på at være motiverende og anerkendende i sin daglige ledelse, hvilket hun gør ved hele tiden at være i dialog med den enkelte medarbejder.


Vi sætter stor pris på en god portion humor, som vi håber, du vil bidrage til. Vi ser frem til, sammen med dig, at udvikle og opbygge afdelingen.

 

Har du lyst til at høre mere
så kontakt afdelingssygeplejerske Tanja Østergaard Gram, tlf. 93 57 00 80, tagra@regionsjaelland.dk

Kig forbi til en snak om ovenstående, se afdelingen og få svar på eventuelle spørgsmål.

Ansøgningsfrist 15.11.20
Samtaler 18.11.20

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Slagelse Sygehus
  • Kontaktperson
    Tanja Gram
  • Adresse
    Fælledvej 13, 4200 Slagelse
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-01-2021
  • Regionens jobnr.
    010645
  • Quick-nr.
    398945
  • Indrykningsdato
    27-10-2020
  • Ansøgningsfrist
    15-11-2020 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Slagelse Sygehus
  • Adresse
    Fælledvej 13, 4200 Slagelse
  • Kontaktperson
    Tanja Gram
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-01-2021
  • Regionens jobnr.
    010645
  • Quick-nr.
    398945
  • Indrykningsdato
    27-10-2020
  • Ansøgningsfrist
    15-11-2020 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.