Region Syddanmark

Region Syddanmark

Finsensgade 35, 6700 Esbjerg

Ambitiøs ledende oversygeplejerske til afdelingen for Mave –og tarmsygdomme, Gigt –og bindevæv, blodsygdomme samt palliativt team

På Sydvestjysk Sygehus (SVS) prioriterer vi ledelse højt, derfor styrker vi nu afdelingsledelsesniveauet i organisationen. Medicinsk afdeling deles op i 4 selvstændige afdelinger. Vi ønsker med den nye organisationsændring at styrke den faglige specialeledelse i afdelingsledelsen, samt tilhørende afsnitsledelse med specialeansvarlige overlæger og afsnitsledende sygeplejerske. Med denne styrkelse vil afdelingsledelserne matche det fremadrettede universitetshospital.

Vi søger derfor en ledende oversygeplejerske pr. 1. maj eller efter aftale.

Afdeling
Afdelingen for mave –og tarmsygdomme
består af et ambulatorium og et sengeafsnit, som modtager patienter til udredning og behandling for medicinske lidelser i mave/tarm kanalen samt patienter med lidelser i lever og bugspytkirtel.

Afdelingen for gigt og bindevæv er bestående af et ambulatorium og et sengeafsnit. Afdelingen beskæftiger sig med forskellige former for gigt –og bindevævslidelser.
Reumatologisk Afsnit har regionsfunktionen i bindevævssygdomme.

Afdelingen for blodsygdomme varetager udredning og behandling af godartede og ondartede sygdomme, som har relation til blod, lymfesystem og de bloddannende organer. Afdelingen består af et sengeafsnit, et ambulatorium, og et dagsengeafsnit.

Palliativt Team beskæftiger sig med patienter med alvorlig livstruende sygdom med særlig komplicerede problemstillinger af fysisk, psykologisk eller social karakter. I teamet er der ansat 4 læger, 3 sygeplejersker, 2 psykologer, 2 fysioterapeuter og 1 socialrådgiver.

Afdelingen er uddannelsessted for både SSA-elever, sygeplejestuderende, radiografstuderende, turnuslæger, ambulancereddere, diætister samt en del af den nye lægeuddannelse også som stamafdelingsafdeling.

Stillingen 
Som ledende oversygeplejerske, vil du i tæt samarbejde, med den ledende overlæge, være med til at sikre sammenhængskraft, synergi, fælles retninger og kultur i de driftsmæssige og strategiske opgaver og målsætninger, som sygehuset har. Du har sammen med den ledende overlæge en vigtig rolle i prioritering og udmøntning af denne opgave. Fælles for jeres lederskab er at sikre forskning, kvalitetsudvikling og løbende forbedringer af kerneopgaven, bl.a. ved at sætte fokus på gode vel dokumenterede og sammenhængende patientforløb i tæt samarbejde med de afsnitsledende sygeplejersker og de specialeansvarlige overlæger.

Du skal sammen med den ledende overlæge, sikre et godt, konstruktivt og tillidsfuldt samarbejde og samspil, såvel internt i afdelingen mellem de forskellige specialer og faggrupper som i forholdet til øvrige samarbejdspartnere. Du skal bidrage til – og tage ansvar for – den overordnede strategiske udvikling af det samlede sygehus hen mod sygehusets status som universitetshospital fra 2022.

Det er centralt for stillingen som ledende oversygeplejerske, at opgaven med at tiltrække, fastholde og udvikle højtkvalificerede medarbejdere spiller en vigtig rolle.

Personlige egenskaber
Du skal bidrage positivt til et velfungerende samarbejde og samspil i afdelingsledelsen og være med til at sikre, at afdelingsledelsen optræder professionelt og samstemt i de forskellige situationer, som afdelingsledelsen er en del af. Du skal kunne oversætte politiske og ledelsesmæssige beslutninger, så de kan omsættes til meningsfulde og inspirerende aktiviteter i afdelingens og de enkelte specialers drift. Vi ønsker at du har stærke kommunikative og relationelle kompetencer, som bringes i spil både internt i afdelingen og i samspillet med andre interessenter og samarbejdspartnere. Den daglige ledelsespraksis kommer til udtryk gennem et åbent, tillidsskabende og respektfuldt samarbejde, hvor oprigtig interesse for alle specialer og fagligheder, samt vilje til både at støtte og udfordre, skaber de bedste resultater, som understøtter sammenhængskraften på sygehuset. Stillingen ønskes besat med en ledende oversygeplejerske, som kan veksle mellem at lytte og involvere, og som samtidig udviser handlekraft, træffer beslutninger og tager ejerskab for opgaverne.

Du skal kunne anlægge et helhedsblik på den strategiske udvikling af egen afdeling og sygehuset og besidde en analytisk kapacitet, der gør det muligt at analysere komplekse faglige, organisatoriske og ledelsesmæssige udfordringer indenfor de enkelte specialer og på tværs af specialerne.

Du skal kunne dokumentere sygeplejeautorisation og relevant lederuddannelse, gerne på master eller kandidatniveau – samt en bred supplerende efteruddannelse. Herudover er det ønskeligt med ansøgere, der har dokumenteret flerårig ledererfaring for en større personalegruppe.

Er Sydvestjysk Sygehus noget for dig?
Sydvestjysk Sygehus har høje ambitioner og ønsker at være blandt landets allerbedste. Med etablering af kandidatuddannelsen i medicin med studiestart i 2022, bringer det sygehuset i selskab med kun 4 andre sygehuse i landet, og giver os en helt særlig rolle.
Vi er pt. 3000 medarbejdere fordelt på 3 sygehuse i regionen og har stort set alle specialer repræsenteret. Vi er en attraktiv arbejdsplads med engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Vi sætter faglig kvalitet, udvikling og forskning højt på dagsordenen og arbejder hele tiden for gennem dialog, anerkendelse og uddannelse af medarbejdere at sikre borgerne sammenhængende patientforløb og en god oplevelse i mødet med sygehuset.

Løn og ansættelsesvilkår 
Efter gældende overenskomst. 

Hør nærmere 
Har du lyst til at høre mere om stillingen kan du kontakte sygeplejefaglig direktør Susanne Lauth på 79182002 e-mail: Susanne.Lauth@rsyd.dk
Link til: Ledelsesgrundlag, funktionsbeskrivelse og SVS trekant.

Ansøgning 
Ansøgningsfristen er d. 20. februar 2021. 
Samtaler forventes afholdt d. 24. februar og 1. marts 2021.

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sydvestjysk Sygehus Esbjerg
  • Kontaktperson
    Susanne Lauth
  • Adresse
    Finsensgade 35, 6700 Esbjerg
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2021
  • Regionens jobnr.
    214115
  • Quick-nr.
    403683
  • Indrykningsdato
    27-01-2021
  • Ansøgningsfrist
    20-02-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sydvestjysk Sygehus Esbjerg
  • Adresse
    Finsensgade 35, 6700 Esbjerg
  • Kontaktperson
    Susanne Lauth
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2021
  • Regionens jobnr.
    214115
  • Quick-nr.
    403683
  • Indrykningsdato
    27-01-2021
  • Ansøgningsfrist
    20-02-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.