Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Ishøj Centret, Store Torv 20, 7.sal, 2635 Ishøj

Afdelingssygeplejerske til attraktiv lederstilling i Psykiatrisk Ambulatorium Ishøj

Brænder du for ledelse? Og kan du sætte fokus på kvalitet, faglig udvikling og medarbejdertrivsel? Så se her.

 

Velkommen indenfor hos Psykiatrisk Ambulatorium Ishøj

Psykiatrisk Ambulatorium Ishøj er en enhed under Psykiatrisk Center Glostrup, og er fysisk beliggende i Ishøj Centret. Ambulatoriet består af to F-ACT-teams samt et bosteds-team. De to F-ACT-teams behandler patienter med psykisk sygdom af såvel psykotisk som ikke-psykotisk karakter. Bosteds-teamet varetager den psykiatriske behandling og opfølgning for henviste beboere på botilbuddene. Teamet er blevet permanentgjort d. 1.1.2021

Ambulatoriets 3 teams består af i alt 30 medarbejdere, hvor hvert team har en dygtig koordinator og dedikerede teammedlemmer. Teamet er bredt sammensat af sygeplejersker, læger, ergoterapeuter, psykologer, socialrådgivere, social- og sundhedsassistenter og sekretærer. Vi er ligeledes i gang med en spændende proces med at ansætte 2 recovery-mentorer. Du får dermed en sjældent udbudt mulighed for at lede en tværfaglig medarbejdergruppe.

I ambulatoriet vil du opleve den særlige ”Ishøj-ånd”. Vi arbejder altid sammen som et samlet hold, og strækker os rigtig langt for hinanden til fordel for den samlede opgaveløsning. Vores holdånd gør, at vi har et godt arbejdsmiljø, der er præget af gensidig respekt, gode faglige diskussioner, samarbejde og en uformel, humoristisk omgangstone.

 

Dine ansvarsområder og udviklingsopgaver

Du skal, i tæt samarbejde med en engageret afsnitsledende overlæge, involvere og motivere medarbejderne i den videre implementering af F-ACT-modellen, recovery og konsolideringen af bosteds-teamet. Vi har i 2020 været igennem en kapacitetsanalyse hvor ambulatoriets arbejdsgange og patientforløb er blevet beskrevet. Derudover har vi arbejdet med, hvordan vi bedst matcher ressourcer og opgaver, hvilket vi gerne vil arbejde videre med via kompetenceoverblik for den enkelte medarbejder.

Du bliver leder for både erfarne og nyere medarbejdere, som alle bidrager med en høj faglighed og forskellige behandlingstilgange til den enkelte patient. Vi har specialiseret os i at tilrettelægge individuelle patientforløb, og lægger stor vægt på den enkelte medarbejders medansvar og medindflydelse for patientforløbene. Vi er gode til at supplere og hjælpe hinanden, så opgaverne bliver løst effektivt.

Når der en sjælden gang er behov for det, skal du indgå i driften, oftest som 2. person, ved svære patient og/eller pårørendesamtaler. Du vil som afdelingssygeplejerske være rollemodel for ”det gode patientforløb” i ambulatoriet.

 

Dig som leder

Du har en anerkendende og lyttende ledelsesstil, og du vil aktivt medvirke til at fastholde ambulatoriet som en attraktiv arbejdsplads med høj trivsel og godt arbejdsmiljø. Derfor er det essentielt, at du har gode samarbejdsevner samt stærke kommunikative evner, og kan vedligeholde og danne netværk internt i organisationen og eksternt med henblik på de bedst mulige forudsætninger for opgaveløsningen. 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har ledelseserfaring og gerne en lederuddannelse på diplom- eller masterniveau
  • er handlekraftig, problemløsende og struktureret
  • er nærværende i hverdagen, og har en åben dør med let adgang for alle medarbejdere
  • er realistisk ift. at balancere den daglig drift med forkromede udviklingsplaner
  • er motiveret for at arbejde med Lean som værktøj til forbedringer af kvaliteten af behandlingen og effektive arbejdsgange. 

 

Vi tilbyder

Ledelsesudvikling til dig. Vi sørger løbende for, at du er godt klædt på til at varetage ledelsesopgaven. Som nyansat leder i Region Hovedstadens Psykiatri bliver du tilmeldt introduktion til ledelsesopgaven, hvor du får et forløb tilpasset dig, dine kompetencer og erfaring.

Gode muligheder for faglig sparring. Du vil dagligt kunne sparre med din medleder, den afsnitsledende overlæge, og du vil blive en del af en erfaren afdelingssygeplejerskegruppe, der sparrer på tværs. Den første tid vil du få tilknyttet en mentor, så du kommer godt og trygt fra start. I hverdagen får du ligeledes mulighed for at sparre med de erfarne, engagerede og fagligt meget kompetente medarbejdere.

Et spændende speciale. Du vil blive en del af et spændende speciale, hvor der er mulighed for faglig fordybelse og udvikling. Og du vil få mulighed for at deltage i udviklingen og udformningen af den ambulante psykiatri i Region Hovedstadens Psykiatri, der er stort fokus på i årsplanen for 2021.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse er efter gældende overenskomst.

Stillingen er på 37 timer ugentligt, og ønskes besat per 1. april 2021 eller efter aftale.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Søg via link senest den 21. februar 2021. Du bedes uploade CV, uddannelsesbevis og andre relevante dokumenter sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler tirsdag den 23. februar mellem kl. 8 – 12.

Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte udviklingschef Kirsten Tofterup tlf. 30587797 og høre nærmere om stillingen.

Dertil kan du læse mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads her: "Job i Psykiatrien".

 

Om Psykiatrisk Center Glostrup

På Psykiatrisk Center Glostrup diagnosticerer og behandler vi patienter med alle typer af psykiske lidelser. Vi har 14 døgnafsnit med i alt 190 senge, 13 ambulatorier og en stor forskningsenhed. Centeret har en række specialiserede døgnafsnit og er en del af Københavns Universitets universitetshospitaler.

Vi arbejder målrettet med forebyggelse af tvang, recovery, øget bruger- og pårørendeinvolvering og med at skabe gode sektorovergage for vores patienter.

 

I Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center Glostrup
  • Kontaktperson
    Kirsten Tofterup
  • Adresse
    Ishøj Centret, Store Torv 20, 7.sal, 2635 Ishøj
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2021
  • Regionens jobnr.
    229533
  • Quick-nr.
    403769
  • Indrykningsdato
    28-01-2021
  • Ansøgningsfrist
    21-02-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center Glostrup
  • Adresse
    Ishøj Centret, Store Torv 20, 7.sal, 2635 Ishøj
  • Kontaktperson
    Kirsten Tofterup
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-04-2021
  • Regionens jobnr.
    229533
  • Quick-nr.
    403769
  • Indrykningsdato
    28-01-2021
  • Ansøgningsfrist
    21-02-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.