Region Nordjylland

Medicin: Yngre Læger

Bispensgade 37, 9800 Hjørring

Overlæge/Afdelingslæge til Diagnostisk Center ved Medicinsk Afdeling, Hjørring

Har du en detektiv i maven og brænder du for at indgå i et team, som varetager udredning og behandling af komplekse intern medicinske problemstillinger og mistanke om alvorlig sygdom, er du lige den kollega, vi søger.

Vi søger pr. 01.08.21 eller efter aftale en overlæge eller afdelingslæge, der ønsker sig alsidighed i hverdagen omkring den intern medicinske patient. Du skal evne det tværfaglige samarbejde omkring det gode patientforløb for den intern medicinske patient, og tage del i undervisning af yngre læger, lægestuderende, plejepersonale og samarbejdspartnere.
 
Du kommer til en travl afdeling, der har fokus på kvaliteten i den enkelte patients forløb. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø og du vil samarbejde med hjælpsomme og dygtige kollegaer, ikke blot indenfor Intern Medicin, men også indenfor de øvrige medicinske specialer. Med et individuelt kursusbudget på ca. 24.000 kroner årligt har du mulighed for at videreudvikle dine specialinteresser efter samråd med specialeledelsen. Vagtskemaet tilrettelægges i videst muligt omfang ud fra individuelle hensyn.
 
Til daglig vil du indgå i driften i det interne medicinske speciale, og arbejdet omfatter primært ambulatoriefunktion i Diagnostisk Center og Intern Medicinsk Ambulatorium. Afhængig af din speciallægebaggrund, vil ambulatoriefunktion i andet af afdelingens ambulatorier kunne aftales.
Endvidere indgår stuegangsfunktion som en del af arbejdet, overvejende på de intern medicinske senge i afsnit 205A.
Du vil i den daglige drift referere til den specialeansvarlige overlæge indenfor det intern medicinske speciale og organisatorisk til den ledende overlæge på Medicinsk Afdeling.
Er du lektorkvalificeret, vil klinisk lektorat kunne komme på tale.
Er du forskningsaktiv og interesseret er der gode muligheder for forskning i afdelingen og i samarbejde med Center for Klinisk Forskning.

Der er til stillingen tilknyttet vagtforpligtigelse i den intern medicinske bagvagt (tilstede-værelsesvagt)
 
Specialet Intern Medicin
Det intern medicinske speciale har til huse i Medicinerhuset i Hjørring. Her har man valgt at samle de ikke specialespecifikke medicinske patienter i sengeafsnit 205A, hvor specialet har plads til 13 patienter. På etagen under findes Diagnostisk Center og Intern Medicinsk Ambulatorium, og en infektionsmedicinsk funktion med blandt andet hjemme-i.v.-antibiotika, og et dagafsnit tilknyttet specialet er under opbygning med henblik på større tværsektorielt samarbejde og patientbehandling.
I Diagnostisk Center ses patienter henvist fra praktiserende læge obs. cancer eller anden uspecifik alvorlig sygdom.
I det medicinske interne ambulatorium ses den brede intern medicinske patient henvist fra praktiserende læge, eller afsluttet fra indlæggelse på et af de medicinske afsnit til opfølgning i ambulatoriet. Der planlægges som udgangspunkt med 2 spor dagligt betjent af yngre læger, som du som speciallæge vil skulle supervisere.

Lægeteamet i specialet består aktuelt af 4 speciallæger og 1 specialeansvarlig overlæge samt yngre læger i uddannelsesstillinger. Til teamet er der tilknyttet sygeplejersker og lægesekretærer.
 
Der er et stort patientflow i Diagnostisk Center, Intern Medicinsk Ambulatorium og sengeafsnit, og der arbejdes bevidst og målrettet med effektive og gode patientforløb. Dette sker bla. via daglige tværfaglige tavlemøder og konferencer, hvor patientforløb koordineres.
 
Vi forventer, at du er speciallæge i et af de intern medicinske specialer, idet vi i lægeteamet ønsker en bred dækning fra de lægelige specialer. Det er essentielt, at du vægter en høj faglighed og evner det tværfaglige samarbejde med såvel plejepersonale som lægesekretærer. Du har lysten til at undervise såvel studerende som yngre læger og plejepersonale. Som person besidder du gode samarbejdsevner, er struktureret i dit arbejde og formår at holde mange bolde i luften.
Er du endnu ikke speciallæge, men afslutter du speciallægeuddannelsen indenfor overskuelig fremtid, er du meget velkommen til at søge.
 
Hvor skal du arbejde:
Regionhospitalet Nordjylland står for behandling og pleje af høj faglig kvalitet til borgerne i den nordlige del af Region Nordjylland. Helt nye og moderne faciliteter udgør attraktive fysiske rammer på det medicinske område.
 
Regionshospitalet Nordjylland vægter udover faglig kvalitet, også et godt samarbejds- og arbejdsmiljø, og så er vi kendt for, at der er højt til loftet. Vi prioriterer uddannelse og vægter et aktivt forskningsmiljø med Center for Klinisk Forskning i spidsen.
 
Medicinsk Afdeling varetager behandling af patienter med medicinske sygdomme indenfor specialerne lungemedicin, gastroenterologi, ældremedicin, reumatologi og generel intern medicin.
Til afdelingen er endvidere tilknyttet team for lindrende behandling og Sportsmedicinsk Center.
 

Stillingen er en fuldtidsstilling (deltidsansættelse kan komme på tale efter individuel vurdering)
Forventet ansættelsessamtale den 25.06.21.


 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Regionshospital Nordjylland
  • Kontaktperson
    Mette Esbjørn
  • Adresse
    Bispensgade 37, 9800 Hjørring
  • Stillingstype
    Afdelingslæge, Overlæge
  • Speciale
    Intern Medicin & Intern medicin: Endokrinologi & Intern medicin: Gastroenterologi og hepatologi & Intern medicin: Geriatri & Intern medicin: Hæmatologi & Intern medicin: Infektionsmedicin & Intern medicin: Lungesygdomme & Intern medicin: Nefrologi & Intern medicin: Reumatologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-08-2021
  • Regionens jobnr.
    10085
  • Quick-nr.
    409896
  • Indrykningsdato
    12-05-2021
  • Ansøgningsfrist
    22-06-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Regionshospital Nordjylland
  • Adresse
    Bispensgade 37, 9800 Hjørring
  • Kontaktperson
    Mette Esbjørn
  • Stillingstype
    Afdelingslæge & Overlæge
  • Speciale
    Intern Medicin & Intern medicin: Endokrinologi & Intern medicin: Gastroenterologi og hepatologi & Intern medicin: Geriatri & Intern medicin: Hæmatologi & Intern medicin: Infektionsmedicin & Intern medicin: Lungesygdomme & Intern medicin: Nefrologi & Intern medicin: Reumatologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-08-2021
  • Regionens jobnr.
    10085
  • Quick-nr.
    409896
  • Indrykningsdato
    12-05-2021
  • Ansøgningsfrist
    22-06-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.