Region Nordjylland

Medicin: Yngre Læger

Bispensgade 37, 9800 Hjørring

Overlæge/Afdelingslæge i lungemedicin, Regionshospital Nordjylland, Hjørring

Vi søger pr. 01.09.21 en overlæge/afdelingslæge, der har stor interesse for den benigne lungemedicin.
Du har interesse i at udvikle området i et tværfagligt og tværsektorielt samarbejde med fokus på det gode patientforløb.
Du ønsker at tage del i undervisning af afdelingens yngre læger, lægestuderende, plejepersonale og samarbejdspartnere.
Er du lektorkvalificeret, vil et klinisk lektorat kunne komme på tale.

Du kommer til en travl afdeling, der har fokus på kvaliteten i den enkelte patients forløb. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø og du vil samarbejde med hjælpsomme og dygtige kollegaer, ikke blot indenfor lungemedicin, men også indenfor de øvrige medicinske specialer. Med et individuelt kursusbudget på ca. 24.000 kroner årligt har du mulighed for at videreudvikle dine lungemedicinske specialinteresser efter samråd med specialeledelsen. Vagtskemaet tilrettelægges i videst muligt omfang ud fra individuelle hensyn.
 
Til daglig vil du indgå i driften på Lungemedicinsk Afsnit og referere til den specialeansvarlige overlæge indenfor lungemedicin, og organisatorisk til den ledende overlæge på Medicinsk Afdeling.
 
Der er til stillingen tilknyttet vagtforpligtigelse i den intern medicinske bagvagt (vagt på tjenestested)
 
Det Lungemedicinske afsnit
Det lungemedicinske speciale har til huse på plan 204 i Medicinerhuset i Hjørring. Lungemedicinsk afsnit har plads til 18 patienter. Vi modtager et bredt spektrum af lungemedicinske patienter. Der tilbydes både NIV-behandling til KOL-patienterne og High-flowbehandling og som et nyere tiltag også hjemme NIV-behandling. Spontan pneumothorax varetages i samarbejde med kirurgisk afdeling.
 
Vi har et stort og meget veludstyret lungemedicinsk ambulatorium, hvor vi udreder og behandler svarende til vores hovedsygehusfunktion. Herudover udreder vi insektallergi inkl. immunterapi og mistænkt medicinallergi inkl. provokationer. Vores sygeplejersker udfører selvstændige sygeplejerskekonsultationer og vi arbejder fortsat på at øge det tværfaglige samarbejde.
 
Bronkoskopier laves i endoskopienhed, der er fælles for skoperende medicinske og kirurgiske specialer. Vi har helt nyt ultralydsudstyr i afdelingen. Ved behov lægges permanent pleuradræn Lungemedicinske patienter indlagt på Intensiv tilses dagligt af lungemedicinsk speciallæge, og der arbejdes kontinuerligt på at forbedre samarbejdet om disse patientforløb afdelingerne imellem.

Lægeteamet i specialet/afsnittet består p.t. af 3 lungemedicinske speciallæger samt HU-læger. Til teamet er der tilknyttet sygeplejersker, der kan være tilknyttet sengeafdeling, ambulatorium eller i delestilling.
 
Der er et stort patientflow i afsnittet, og der arbejdes bevidst og målrettet med effektive og gode patientforløb. Dette sker bla. via daglige tværfaglige tavlemøder, hvor patientforløb koordineres.
 
Specialet har organiseret ambulatoriet så vidt muligt ud fra de enkelte lægers interesseområdet og med kontinuitet i de læger, patienterne møder. Desuden planlægges der med lægekontinuitet i stuegangsfunktionen med henblik på optimering af patientforløb i sengeafdelingen.

Vi forventer, at du er speciallæge i lungemedicin og har stor interesse for den benigne lungemedicin. Det er essentielt, at du vægter en høj faglighed og evner det tværfaglige samarbejde med plejepersonalet. Du har lysten til at undervise såvel yngre læger, lægestuderende som plejepersonale. Som person besidder du gode samarbejdsevner og har evnen til at være serviceminded overfor både patienter og afsnittets samarbejdspartnere. Du kan lide at have mange bolde i luften, og har fokus på at udrede flest mulig patienter i ambulant regi.
 
Hvor skal du arbejde:
Regionhospitalet Nordjylland står for behandling og pleje af høj faglig kvalitet til borgerne i den nordlige del af Region Nordjylland. Helt nye og moderne faciliteter udgør attraktive fysiske rammer på det medicinske område.
 
Regionshospitalet Nordjylland vægter udover faglig kvalitet, også et godt samarbejdsmiljø, og så er vi kendt for, at der er højt til loftet. Vi prioriterer uddannelse og vægter et aktivt forskningsmiljø med Center for Klinisk Forskning i spidsen.
 
Medicinsk Afdeling varetager behandling af patienter med medicinske sygdomme indenfor specialerne lungemedicin, gastroenterologi, ældremedicin, reumatologi, generel intern medicin/ Diagnostisk Center, og har også tilknyttet Team for Lindrende Behandling og Sportsmedicinsk Center.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.
Der er tale om en fuldtidsstilling (deltidsstilling kan komme på tale efter individuel vurdering).

Ansøgningsfrist den 15.06.21
Forventet ansættelsessamtale den 17.06.21
 
 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Regionshospital Nordjylland
  • Kontaktperson
    Bente Grønlund
  • Adresse
    Bispensgade 37, 9800 Hjørring
  • Stillingstype
    Afdelingslæge, Overlæge
  • Speciale
    Intern medicin: Lungesygdomme
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2021
  • Regionens jobnr.
    10091
  • Quick-nr.
    409981
  • Indrykningsdato
    14-05-2021
  • Ansøgningsfrist
    15-06-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Regionshospital Nordjylland
  • Adresse
    Bispensgade 37, 9800 Hjørring
  • Kontaktperson
    Bente Grønlund
  • Stillingstype
    Afdelingslæge & Overlæge
  • Speciale
    Intern medicin: Lungesygdomme
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2021
  • Regionens jobnr.
    10091
  • Quick-nr.
    409981
  • Indrykningsdato
    14-05-2021
  • Ansøgningsfrist
    15-06-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.