Region Nordjylland

Ambulatorium for Unge med Skizofreni, OPUS

Brandevej 5, 9220 Aalborg Øst

Face Your Fears: Psykolog søges til forskningsassistentstilling med mulighed for at skrive ph.d. projekt.

Psykoseområdet ved Psykiatrien - Aalborg Universitets Hospital skal fra september 2021 indgå i et tværregionalt forskningsprojekt opstartet af Region Hovedstaden. Der er tale om et stort, randomiseret kontrolleret interventionsstudie, der undersøger effekt af to typer psykoterapi til behandling af vrangforestillinger hos mennesker med psykose. Kognitiv adfærdsterapi undersøges over for kognitiv adfærdsterapi med brug af virtual reality. Psykoterapien er manualiseret og består af 10 sessioner.
For at undersøge effekten af behandlingen skal deltagerne gennemgå et grundigt assessmentbatteri før og efter behandling – og det er her, du kommer ind i billedet.
 
Om jobbet
Som forskningsassistent ved Challenge-projektet vil du være en nøglemedarbejder i at få projektet sat godt i søen. Du vil være med til at udbrede kendskabet til projektet på afdelingen og rekruttere deltagere. Det vil være dig, der foretager de psykopatologiske interviews og ratings, der er nødvendige for at analysere effekt af behandlingen. Dataindsamling foregår blindet, dvs. at du som dataindsamler ikke må vide, hvilken type behandling patienterne får. Du vil derfor ikke være en del af selve behandlingen.

Om dig
Du er uddannet psykolog og har interesse og flair for klinisk forskning. Du har et godt overblik med sans for detaljer, er ansvarsbevidst og kan tilrettelægge din tid med målet for øje. Samtidig er du en psykolog, der er interesseret i og opmærksom på de mennesker, du sidder overfor i udredningen, og du prioriterer det højt, at det skal være en god oplevelse for dem at deltage i projektet.

Vi håber, at du er akademisk stærk, analytisk og idérig, og at du ønsker at bruge disse kompetencer på at involvere dig i analysearbejdet og udbredelsen af resultaterne ved at skrive ph.d. på projektet. At gå ind i et ph.d.-projekt kræver gode formidlingsevner på dansk og engelsk, skriftligt såvel som mundtligt, hvor man undervejs i forløbet modtager undervisning og vejledning i, hvordan den forskningsmæssige formidling tager sig ud.

Vi tilbyder
En interessant stilling inden for et spændende arbejdsfelt, hvor du kan bidrage til at etablere ny viden om behandlingsmetoder til gavn for mennesker med psykose. Der er undervisning og supervision knyttet til stillingen, ligesom der vil være sparring og samrating med forskningsassistent i København. Hvis du ikke er autoriseret, vil der også være ekstern supervision.

Vi håber at finde en kandidat, der også har interesse i at skrive ph.d. projekt i projekt. Det første halve år i stillingen vil være på fuld tid (37 timer), hvor tiden dels vil gå med opstart af Face Your Fears, dels med at afgrænse emnet for ph.d.-projektet i samarbejde med øvrige forskere i projektet, skrive ph.d. protokol og søge fonde til finansiering af ph.d. projekt. Hvis der kan skaffes penge hertil, vil stillingen have en varighed på 3,5 år og være på fuld tid. Der vil være støtte og vejledning til, hvordan fondsansøgninger kan udarbejdes.

Som ph.d.-studerende i projektet vil du arbejde tæt sammen med engagerede, etablerede forskere i regionalt og (inter)nationalt netværk og få mulighed for at deltage i kurser, symposier, konferencer og lign. Du vil endvidere få opgaver med undervisning og foredrag og udvikle dine kompetencer på dette område.

Hvis det lykkes at skaffe finansiering af ph.d.-projekt, vil stillingen have en varighed på 3,5 år og være på fuldtid. Såfremt det ikke lykkes, eller hvis ansøger ikke ønsker at skrive ph.d., vil stillingen have en varighed på 2 år og være på 22,5 timer ugentligt. Vi er gerne behjælpelige med at afsøge muligheden for en kombineret stilling med f.eks. et ambulatorium i fald ansøger ønsker et højere timetal.

Om os
Psykoseområdet holder til på Brandevej i Aalborg Øst og består af to ambulatorier (OPUS og Ambulatorium for Psykoser) og to sengeafsnit (S1 og S2). Din leder vil være ambulatorieleder Ditte Lammers Vernal, der er leder på projektet i Nordjylland og indgår i den nationale forskergruppe i Face Your Fears.

Personalet består på psykoseområdet består af læger, psykologer, sygeplejersker, socialrådgivere, ergoterapeuter, fysioterapeuter og lægesekretærer. Din nærmeste samarbejdspartnere bliver en anden psykolog, der er forskningsassistent på et lignende projekt samt forskningslederen. Der er i alt 14 psykologer i psykoseområdet.

Vil du vide mere?
  • Ditte Lammers Vernal, specialpsykolog, ph.d., ambulatorieleder og projektleder i Nordjylland, dhl@rn.dk eller telefon 97 64 34 59 (sekretær)
  • Thea Müller Kastrup, psykolog, forskningsassistent i andet projekt i psykosesøjlen, Challenge, der også undersøger brug af virtual reality til behandling af psykoser. Thea kan kontaktes for info om, hvad det vil sige at være forskningsassistent, t.muller@rn.dk eller telefon 97 64 34 59 (sekretær)
Projektresumé kan rekvireres hos Ditte Lammers Vernal, dhl@rn.dk 

Det praktiske
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Arbejdstiden er normal arbejdstid mandag-fredag med mulighed for fleksibel tilrettelæggelse.
Vi ønsker, at du tiltræder 15. august 2021, da der i uge 34 er planlagt et 3-dages kursus i København, hvor du vil modtage undervisning i udredningsinstrumenterne.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler mandag 5. juli 2021
 
  • Vi indhenter referencer på den person vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.
     
  • I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.
     
  • Du sender din ansøgning ved at trykke på ”Søg Job” knappen og udfylde den formular, som kommer frem. Du bedes vedhæfte ansøgning, CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag.
     
  • Du bedes specificere, om du er interesseret i at skrive ph.d. i projektet eller udelukkende søger stillingen som forskningsassistent (2-årig stilling på 22,5 timer, hvor vi evt. kan afsøge muligheden for kombinationsstilling andet sted i psykiatrien).
     
  • Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.


Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrien - Region Nordjylland
  • Kontaktperson
    Ditte Lammers Vernal
  • Adresse
    Brandevej 5, 9220 Aalborg Øst
  • Stillingstyper
    Psykolog
  • Ansættelsesform
    Projektansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid over 21 timer
  • Ansættelsens start
    15-08-2021
  • Regionens jobnr.
    11227
  • Quick-nr.
    411484
  • Indrykningsdato
    08-06-2021
  • Ansøgningsfrist
    30-06-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrien - Region Nordjylland
  • Adresse
    Brandevej 5, 9220 Aalborg Øst
  • Kontaktperson
    Ditte Lammers Vernal
  • Stillingstyper
    Psykolog
  • Ansættelsesform
    Projektansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Deltid over 21 timer
  • Ansættelsens start
    15-08-2021
  • Regionens jobnr.
    11227
  • Quick-nr.
    411484
  • Indrykningsdato
    08-06-2021
  • Ansøgningsfrist
    30-06-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.