Jobbet "Amager og Hvidovre Hospital søger bioanalytiker til fertilitetsklinikkens laboratorie" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt

Fertilitetsklinikken på Hvidovre Hospital søger en bioanalytiker/embryolog til at indgå i laboratorie-teamet, som står for den laboratoriemæssige del af fertilitetsbehandlingen. Laboratoriet er bemandet med fem bioanalytikere/embryologer og en chef embryolog.

Stillingen er normeret til 30 timer pr uge med mulighed for et højere timetal i perioder. Tiltrædelse d. 1.  november 2021 eller snarest derefter.

Fertilitetsklinikken varetager årligt ca. 1200 behandlinger bestående af insemination, reagensglasbehandling (IVF), mikroinsemination (ICSI) samt nedfrysning og optøning af befrugtede æg. Klinikken råder over et stort nyindrettet laboratorie og tilbyder mange moderne teknikker blandt andet blastocystdyrkning, vitrifikation samt dyrkning og vurdering af æg i time lapse inkubator. Klinikken deltager desuden i et stort antal forskningsprojekter såvel nationale som internationale, og arbejde med disse projekter indgår i det daglige arbejde. Ansøgere med erfaring inden for specialet vil blive foretrukket, men det er ikke et krav.

Vi lægger vægt på et tværfagligt miljø hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med både læger, sygeplejersker, phd-studerende og sekretærer. Vi forventer at du er fleksibel, omhyggelig og kan bevare overblikket i en travl hverdag. Du skal kunne arbejde selvstændigt, såvel som en del af et team.

Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Der vil efter en oplæringsperiode være weekendarbejde svarende til ca. hver femte weekend. Der er ingen aften- eller nattevagter.

For yderligere information kontakt chef embryolog Anne Zedeler, fertilitetsklinikken på tlf.: 3862 2901

Ansøgningsfrist: Onsdag d. 22. september 2021.

Ansættelsessamtale: Forventes afholdt i uge 38 / 39.