Jobbet "Vagtgående bioanalytiker til Klinisk Biokemisk Afdeling, Hvidovre Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt

Vagtgående bioanaytiker til Klinisk Biokemisk Afdeling, Hvidovre Hospital

Der skal nye spiller på holdet, er det dig der trækker i spillertrøjen?

Nogle af vores søde kollegaer har valgt at søge nye udfordringer og derfor har vi brug for DIG til at hjælpe os. Søger DU nye udfordringer og kunne du tænke dig at sætte dit præg på en stor afdeling i rivende udvikling? Eller er du ny i faget og ivrig efter at få ansvar og kompetencer? Hvis du trives med en travl hverdag med stor grad af selvstændighed, så er stillingen som vagtgående bioanaytiker i vores afdeling måske lige noget for dig. Vi skal besætte 3 faste stillinger samt nogle vikariater af 1 års varighed.

 

Vi tilbyder

 • En stilling som vagtgående bioanaytiker i 3 holdskift
 • Tjenestested på Hvidovre Hospital
 • Individuel oplæringsplan
 • En travl, men også velfungerende dynamisk arbejdsplads
 • Søde og engagerede kollegaer

Hvem er vi

Vi er en afdeling, der består af 2 afsnit placeret henholdsvis på Italiensvej (KBA Amager) og på Kettegård Alle (KBA Hvidovre), samt 1 ambulatorier for prøvetagning i Glostrup. Afdelingen er normeret med ca. 200 medarbejdere, hvoraf ca. 45 er ansat på KBA, Amager, ca. 145 på KBA, Hvidovre og ca. 10 medarbejdere i prøvetagningsambulatoriet i Glostrup.

Afdelingen har en bred etnisk sammensætning, og vi har stort fokus både på kerneopgaven og hinanden. Vi har gode muligheder for faglig udvikling og har mange personalegoder såsom fri kaffe/the. Vi lægger vægt på et godt samarbejde med gensidig tillid og respekt samt god service og høj kvalitet i vores ydelser.

Vi er et moderne laboratorium med stor grad af automatisering, som vi hele tiden arbejder på at optimere.

Afdelingens produktion var i 2020 på ca. 13 mio. analyser

Vi forventer at du

 • Er uddannet bioanalytiker eller er lige ved at være det.
 • Har overskud, er positiv og er en god team-player
 • Har gode samarbejdsevner og mod på at gøre en forskel
 • Trives med travlhed
 • Er fleksibel
 • Kan lide patientkontakt, både med voksne og børn

Ansættelsesvilkår

Alle stillingerne er på 37 timer og er til besættelses pr. 1. februar 2022 eller efter nærmere aftale. Aflønning sker i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfristen er den 01. november. Vi forventer at holde samtaler i uge 45/46.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende bioanalytiker Lisbeth Mortensen på telefon 3862 6018 eller e-mail lisbeth.mortensen@regionh.dk

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.