Jobbet "Forskningsbioanalytiker eller forskningslaborant til Molekylærbiologisk laboratorium" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 5, 1. sal, 5000 Odense C

Dit næste skridt

Klinisk Immunologisk Afdeling, Odense Universitetshospital søger en forskningsbioanalytiker eller forskningslaborant på fuld tid til en fast stilling i afdelingens forskningsafsnit under Molekylærbiologisk Laboratorium pr. 1. november 2021 eller efter aftale.

Dine opgaver bliver at arbejde i forskningsafsnittet, hvor der bl.a. arbejdes med celledyrkning og molekylærbiologiske metoder. Din primære opgave er understøttelse af laboratorieforskning generelt, herunder

 • udføre molekylærbiologiske forskningsprojekter i samarbejde med forskere
 • dagligt vedligehold af forskningslaboratorierne (varebestilling, oprydning mv.)
 • oplæring af nye studerende
 • håndtering af biobankprojekter for OPEN

Du vil blive tilknyttet personalegruppen i det molekylærbiologiske laboratorium, som består af fire bioanalytikere. Afdelingen varetager forskning inden for klinisk immunologi herunder udredning af immundefekter, transplantation og kimærismetilstande og autoimmunitet. Vi er for nyligt udnævnt til eliteforskningscenter inden for cellulær immunterapi og forsker i udvikling af ny CAR T-cellebehandling af cancerpatienter. Dit arbejde kommer, i det tempo hvor du behersker metoderne, til bl.a. at omfatte diverse molekylærbiologiske metoder som PCR, qPCR, kloning, NGS, Sanger-sekventering og celledyrkning. Ca. 1/3 af arbejdstiden må påregnes at omfatte biobankprojekter. Dette arbejde omfatter oprettelse af nye projekter, planlægning, prisberegning og håndtering af biobankprøver.

Som en del af stillingen vil der desuden være mulighed for at blive involveret i afdelingens analysearbejde i det molekylærbiologiske laboratorium.

Arbejdstider:

Ovenstående arbejde udføres i tidsrummet 07.00 – 15.00 på alle hverdage.

Du vil indgå i et team, hvor kvalitet, ansvarlighed, overblik, fleksibilitet, samarbejde, kommunikation og godt humør er nøgleord.

Vi ser gerne at du

 • har kendskab til klinisk immunologi
 • har interesse for at arbejde primært med forskningsopgaver
 • har grundig erfaring med flere forskellige molekylærbiologiske metoder
 • har erfaring med celledyrkning
 • har lyst til at arbejde i et laboratorium med fokus på høj kvalitet og service
 • har gode samarbejdsevner samtidig med at du også kan arbejde selvstændigt
 • trives med at have travlt og er frisk på nye udfordringer 
 • behersker engelsk i skrift og tale, da vi i perioder har udenlandske studerende og forskere

Vi tilbyder

 • en attraktiv arbejdsplads med mulighed for faglig og personlig udvikling
 • et højt fagligt niveau
 • gode kollegaer

Om afdelingen

Klinisk Immunologisk Afdeling (KIA) er Region Syddanmarks eneste specialafdeling i klinisk immunologi med højtspecialiserede funktioner. KIA udfører blodbankvirksomhed, vævsbankvirksomhed (knogler, stamceller, fæces/mikrobiom samt importerede væv), blodtypeserologi, transfusionsmedicin, HLA-bestemmelse, cellulær immunologi, trombocytimmunologi, autoimmunologi, undersøgelse for smittemarkører i relation til leverbetændelse, HIV, HTLV og syfilis. KIA har et stort analyseprogram til kvalitetskontrol af blod og blodkomponenter samt til diagnostiske formål for afdelinger på Odense Universitetshospital (OUH), andre sygehuse og primærsektoren.

Vi er en arbejdsplads med et aktivt uddannelses-, forsknings- og udviklingsmiljø. Afdelingen beskæftiger mange forskellige faggrupper, bl.a. læger, bioanalytikere, laboranter, sekretærer, sygeplejersker, cand.scient’er, samt ph.d.-studerende.

KIAs blodbanksvirksomhed er underlagt blodforsyningsloven, vævsbankvirksomheden er underlagt vævsloven og de kliniske analyser er akkrediteret iht. kravene i standarden DS/EN ISO 15189:2013.

KIA er normeret med godt 112 fuldtidsstillinger, med 5 bioanalytikere i Molekylærbiologisk laboratorium, hvoraf en er dedikeret til forskningsafsnittet, samt en cand.scient., som er afsnitsleder.

Yderligere information

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingens professor Torben Barington (2962 8362) eller laboratoriets leder Marianne A. Jakobsen (2382 9191).

Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Danske Bioanalytikere.

OUH er en røgfri arbejdsplads. Det er ikke tilladt for ansatte på OUH at ryge i arbejdstiden og på OUH's matrikler. Røgfriheden er gældende for alle med en ansættelsestilknytning til OUH.

Der holdes ansættelsessamtaler d. 29. september 2021.