Jobbet "Bioanalytiker med interesse for molekylær HPV og kræftdiagnostik, Patologiafdelingen, Hvidovre Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt

Molekylærpatologi Laboratoriet, Patologiafdelingen, Hvidovre Hospital, søger bioanalytiker med molekylærbiologisk interesse og erfaring til fast 37 timers stilling.

Patologiafdelingen har landets største omsætning af molekylærpatologiske analyser. Langt de fleste analyser er HPV-undersøgelser i livmoderhalskræftscreeningen og mave-tarmkræft mutationsdiagnostik. Derudover har laboratoriet en del mindre molekylære specialanalyser.

Patologiafdelingen er en travl afdeling, hvor vi modtager prøver fra en række af Region Hovedstadens hospitalsenheder, medicinske specialer samt praksissektoren i Regionen. Vi er internationalt førende indenfor HPV-diagnostik til kræftforebyggelse, både i vores rutinedrift og i vores forskning.

Vi tilbyder et spændende job med mange og forskelligartede opgaver, men med streg under rutinelaboratorie. I vores laboratorie vil du møde både den nyeste teknologi på automatiserede platforme og ”håndholdte” molekylære analyser, der kræver godt håndværk.

Som bioanalytiker er du en del af et tværfagligt team bl.a. med vores molekylærbiologer, og hos os skal engagement, deltagelse og interesse i vores fælles faglige udvikling være en naturlig del af din arbejdsdag. Vores forskning er integreret i rutinedriften, hvilket betyder, at mange forskningsprojekter er en del af den daglige opgave.

Din væsentligste opgave bliver at sikre, at alle dele af den daglige diagnostiske rutine varetages på et højt fagligt niveau, effektivt samt med fokus på fleksibilitet og kvalitet. Du skal kunne samarbejde bredt på tværs af afdelingen med bioanalytikere, læger og molekylærbiologer. Da vores arbejdsgange er komplekse, vil du blive sidemandsoplært. Det du ikke kan, lærer vi dig.

Jobbet

Deltage i det laboratoriediagnostiske arbejde med de kliniske analyser, godkendelse og besvarelse af diagnostiske prøver, og sikre rekvirerende afdelinger et korrekt og hurtigt svar på patientprøver. Deltage i tværgående forskning og udviklingsprojekter i laboratoriet samt løbende procesoptimering.

Du er bioanalytiker og

  • er åben, vil gerne lære og har let ved at samarbejde med alle personalegrupper
  • har dokumenteret erfaring med molekylærdiagnostiske analyser
  • har gerne kendskab til patologi, men det er ikke et krav
  • har praktisk erfaring med standardisering af molekylære analyser
  • har erfaring med molekylær diagnostiske metoder, f.eks. real-time PCR, NGS og lign.
  • har kendskab til molekylærdiagnostisk kvalitetssikring

Praktisk erfaring med prøvebesvarelse af molekylære analyser vil være en fordel.

Løn- og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst for Bioanalytikere i Region Hovedstaden.

Information
Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til laboratorieleder, seniorforsker Jesper Bonde (jesper.hansen.bonde@regionh.dk), eller Patologiafdelingens ledende bioanalytiker Lise Bødker (lise.boedker@regionh.dk).

Ansøgning
Send ansøgning via nedenstående link senest 8. oktober 2021.
Samtaler vil blive afholdt i uge 41, 2021.