Region Midtjylland

Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering i Herning

Gl Landevej 61, 7400 Herning

Hospitalsenheden Vest – Leder, Aktiv Patientstøtte, Hospitalsenheden Vest, Region Midtjylland

Vi søger en leder, 37 timer/uge, der med sin sundhedsfaglige viden og kompetencer vil bidrage til Aktiv Patientstøttes forsatte drift og udvikling til gavn for regionens sårbare patienter og borgere.
Vil du være med til at højne livskvaliteten, forebygge indlæggelser og skabe kontinuitet for patienter med mange sundhedskontakter?
Kan du se dig selv arbejde i en ledende stilling og indgå i et nationalt netværk med fokus på at konsolidere den lokale drift af indsatsen. Så er du måske den vi søger.

I 2017 blev der igangsat et stort nationalt forskningsprogram med titlen Aktiv Patientstøtte, hvor vi udvikler og afprøver en indsats for patienter med komplekse problemstillinger. Der er tale om en helt ny slags indsats med coaching og rådgivning, som skal hjælpe patienterne til at få en højere livskvalitet og bedre egenomsorg samt forebygge akutte indlæggelser. De endelige forskningsresultater forventes publiceret i foråret 2022 og projektet er foreløbig fuldt finansieret til udgangen af 2022, men det er forventningen at APS vil blive permanentgjort.

Faglig og organisatorisk profil
Aktive Patientstøtte er etableret i 2 afsnit i henholdsvis Regionshospitalet Randers og Hospitalsenheden Vest, Herning og er organisatorisk tilknyttet Klinisk Socialmedicin & Rehabilitering(KSR), Hospitalsenheden Vest. KSR er en tværfagligt bemandet afdeling bestående fortrinsvis af læger og psykologer, som leverer sundhedsfaglige ydelser til samtlige 19 kommuner i Region Midtjylland, primært på beskæftigelsesområdet.
Lederen af APS refererer til KSR's afdelingsledelse.

Arbejdsopgaver og ansvarsområde

Du skal lede et team bestående af 18 sygeplejersker, fordelt med 9 sygeplejersker på to afsnit i henholdsvis Hospitalsenheden Vest, Herning og Regionshospitalet Randers. 

Du kommer til at arbejde meget med personaleledelse og med at implementere målstyring af indsatsen ift. sygeplejerskerne i teamet. Du vil blive en del af et team med lederne fra APS-indsatsen i de øvrige regioner, der inddrages i udviklingen af de understøttende værktøjer, kompetenceudviklingen og den løbende videndeling mellem sygeplejersker i egen enhed og regionerne mellem.

Sygeplejerskerne arbejder ud fra 4 indsatområder, som omhandler egenomsorg, strategier, viden og involverede sundhedsaktører og de har hovedansvaret for egne patienter, som tilbydes både støtte, rådgivning og coaching. Gennem et indledende fysisk møde og derefter via telefonisk kontakt vil sygeplejersken være en nøgleperson i styrkelsen af patientens livssituation.

Primært arbejdssted vil enten blive i Herning eller Randers afhængig af din bopæl. Da der er  behov for synlig ledelse på tværs af afsnittene, skal du påregne en del kørsel i arbejdstiden.

Stillings- og funktionsbeskrivelse

Personprofil
Vi forventer, at du er har en sundhedsfaglig uddannelse som enten sygeplejerske, psykolog eller læge og har dokumenteret erfaring med ledelse. Gerne erfaring med fusioner eller ledelse af enheder på flere matrikler.
Du har god indsigt i sundheds- og omsorgsstrukturen på hospitaler, kommuner og almen praksis. Du må ligeledes gerne have kendskab til problematikker knyttet til patienter med en eller flere kroniske sygdomme.
Du kan se muligheder og er innovativ, da APS-projektet stadig er i udviklingsfase med mange nye ting, der skal udvikles i forbindelse med overgang til mere permanent drift.

Du har blik for og kan drive samarbejde på tværs af hospitaler og primærsektor og må også gerne have et bredt netværk.

Som person er du dygtig til at samarbejde og motivere dine medarbejdere, skabe en positiv læringskultur i teamet samt give sparring og feedback ift., at sygeplejerskerne får inkluderet de rigtige patienter og løbende gennemfører risikovurdering af patienterne.
 
Vi kan tilbyde:
Deltagelse i konsolidering af en nationalt udviklet indsats med stort tværregionalt samarbejdsprogram. Store kontaktflader til både interne og eksterne interessenter og samarbejdspartnere
Grundig uddannelse, supervision og intern undervisning i samarbejde med de øvrige regioner og ekstern part. Arbejdstiden er hverdage i dagtiden.

Programmet ledes af en fælles regional programledelse, men de lokale indsatser er forankret forskellige steder i de enkelte regioner med egen ledelse.

Du har lyst til at arbejde med udvikling og løbende forbedringer af arbejdsgange og du er resultatorienteret.
Du har gode kommunikative evner og kan inddrage interessenter efter behov.

Praktiske oplysninger
Du kan få yderligere information om stillingen og Hospitalsenheden Vest på www.vest.rm.dk eller ved at kontakte ledende overlæge Ulrik Steen tlf. 2961 0872 mail: ulrik.steen@vest.rm.dk eller projektleder Nanna Thomsen tlf. 23628234, mail:  nanths@rm.dk

Ansættelse fra 1. december 2021 eller efter nærmere aftale. Ansættelse er betinget af en tilfredsstillende børneattest og tilfredsstillende autorisation.

Du kan søge jobbet online ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vedhæft din ansøgning og dit CV (i pdf- eller Word-format).

Ansøgningsfrist: 24. oktober 2021
Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 43
 

Læs mere om et job med drive, dygtige kolleger og muligheder på vest.rm.dk/job



  • Fakta

  • Arbejdssted
    Regionshospitalet Herning & Regionshospitalet Randers
  • Kontaktperson
    Lone Abel Lytken
  • Adresse
    Gl Landevej 61, 7400 Herning
  • Stillingstyper
    Ledende psykolog
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-11-2021
  • Regionens jobnr.
    32472
  • Quick-nr.
    417531
  • Indrykningsdato
    04-10-2021
  • Ansøgningsfrist
    24-10-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Regionshospitalet Herning & Regionshospitalet Randers
  • Adresse
    Gl Landevej 61, 7400 Herning
  • Kontaktperson
    Lone Abel Lytken
  • Stillingstyper
    Ledende psykolog
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-11-2021
  • Regionens jobnr.
    32472
  • Quick-nr.
    417531
  • Indrykningsdato
    04-10-2021
  • Ansøgningsfrist
    24-10-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.