Jobbet "To hjælpere til Uummannaq Sundhedscenter " er udløbet

Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Dit næste skridt

Brænder du for at gøre en forskel for den enkelte patient i et lokalt miljø, hvor tid og nærvær prioriteres højt? Så har du muligheden hos os. Vi har brug for to hjælpere med tiltrædelse snarest mulig. Vi ansætter i perioder a minimum 3 måneders varighed, men har du mulighed for at blive længere, vil det være at foretrække. Som hjælper i Uummannaq Sundhedscenter, får du et særdeles meningsfyldt arbejde. Du bliver en del af en hverdag, hvor du vil blive stillet over for en bred vifte af faglige udfordringer i et sundhedscenter, hvor humøret er højt. Her kan du få værdifuld erfaring og udvikle dig både fagligt og personligt.

Kunne du tænke dig at bruge vinteren i smukke Uummannaq, og få en anderledes personlig og faglig udfordring – så send os din ansøgning.

 

Hvorfor sundhedshjælper i Grønland?

Vi garanterer spændende, afvekslende og varierede arbejdsdage i fantastiske storslået naturomgivelser, der vil være udviklende og udfordrende - både fagligt og personligt.

Hos os er der tid til patienterne, tid til kollegaerne, og tid til opgaverne.

 

Vi søger dig, der:

  • Har lyst til at arbejde med mennesker, der befinder sig i livets små og store kriser.
  • Kan rumme mangfoldighed og forskellighed.
  • Har mod på at prøve nye udfordringer og arbejde under foranderlige vilkår og være omstillingsparat.

 

Hvad kan du forvente?

Du kan forvente en spændende arbejdsdag med gode kollegaer, hvor humøret er højt. Du vil få et tæt samarbejde med dine kolleger i Sundhedscenteret, hvor I hjælper hinanden, når der er brug for det.

 

Hvem er vi?

Vi er et Sundhedscenter, der varetager store og små opgaver. Der foretages blandt andet lægekonsultationer, medicin udlevering, tilsyn og behandling af småskader, sårpleje, veneria, graviditets- og småbørnspleje. Endvidere varetager vi akutte og livreddende funktioner samt visitering og evakuering videre til sygehus i ind- og udland.  

Her er humøret højt, og trods en lille arbejdsplads med få medarbejdere får vi løst mange forskelligartede opgaver sammen.

Foruden de sundhedsfaglige udfordringer, byder Uummannaq på unik og storslået natur, og er som de eneste hjemstedet for selve Julemanden.

 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed

Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner og 4 områder på Dronning Ingrids Hospital, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

 Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Bolig

Der anvises bolig efter de i Det Grønlandske Sundhedsvæsen til enhver tid gældende regler.

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl

 

Startdato: Tiltrædelse snarest mulig.  

 

Ansøgningsfrist:

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt:

Information om stillingen kan indhentes ved Claudia Kristensen på tlf. (+299) 95 12 11eller på e-mail: clbk@PEQQIK.GL

 

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

 

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsdiagram her:

Organisationsdiagram Det Grønlandske Sundhedsvæsen

 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.