Jobbet "Social og sundhedsassistent til Sterilcentral" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Ringstedgade 61, 4700

Dit næste skridt
 

Afdelingsledelsen Anæstesi                                                                                      D. 22/10 2021

                                                                                                            

                                                                                                              

 

Næstved Sygehus

Sterilcentralen

søger en

social- og sundhedsassistent

37 timer/uge fra 1. Januar 2022

 

Søger du nye udfordringer og har du lyst til at være ansat i en sterilcentral med stort fokus på kvalitet og udvikling? Så er det netop dig vi mangler, da endnu én af vores kolleger går på pension.

Vi er en dynamisk arbejdsplads med en hverdag, hvor der engageret arbejdes med genbehandling af instrumenter og styring af et lager med sterile engangsprodukter. Vi har stort fokus på kvalitet, dokumentation via sporingssystem, højt hygiejneniveau og driftsikkerhed.

Dagens opgaver indeholder rengøring, kontrol og vedligeholdelse af operationsinstrumenter, betjening af vaskemaskiner og autoklaver samt kontrol og udlevering af de sterile produkter. Vi arbejder efter kvalitetsindikatorer, D4-instrukser og NIR. Operationsgangen er vores tætteste samarbejdspartner, som vi bistår med service og leveringssikkerhed.

Evnen til at systematisere og lysten til at arbejde med kvalitetssikring er vigtig hos os.

Du skal kunne lide at udføre selvstændige arbejdsopgaver samtidig med, du er en del af et team. Vi anvender pc eller scannere ved alle vores arbejdsstationer, og du skal derfor være fortrolig med IT og vant til at anvende it-systemer.

Dine kommende kolleger er et mixed team på 13 medarbejdere bestående af sygeplejersker, SSA, servicemedarbejder og rengøringsassistenter. Vi er midt i et større generationsskifte, så medarbejderne har været ansat alt mellem 4 måneder og 42 år. Vi er alle afhængige af hinanden og vægter/arbejder derfor for et godt samarbejde og godt arbejdsmiljø. Omsorg, humor og grin er vigtigt for os.

Der er udarbejdet et uddannelsesprogram til at sikre grundig oplæring, og vi anvender mentor-ordning.

Sterilcentralen har åbent ugens 5 hverdage fra kl. 7.30-18.00.

Hvis du har lyst til at være en del af dette, så søger vi en social- og sundhedsassistent med minimum 2 års erfaring. Det vil være en fordel, du har kendskab til instrumenter og eventuelt genbehandling, men det er ikke et krav. Det vigtigste er, du har lyst og mod til at lære nyt, samt du er detaljeorienteret.

Løn i forhold til gældende overenskomster.

Vi afholder løbende ansættelsessamtaler, og vi træffer den endelige beslutning efter ansøgningsfristen.

Har du lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingssygeplejerske Mette Ohrberg på telefon 56513529.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Sammen er vi bedst.