Jobbet "Social- og sundhedsassistenter! Det er nu, du skal sikre dig en plads på holdet i den nye retspsykiatri" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Boserupvej 2, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

Vi tilbyder mulighed for fordybelse, relations arbejde, faglig udvikling indenfor et komplekst speciale og helt nye faciliteter, særligt designet til aktivitetsbaseret behandling af retspsykiatriske patienter.

Vi udvider retspsykiatrien og søger i den forbindelse social- og sundhedsassistenter, der vil være med til at gøre en forskel for retspsykiatriske patienters recovery og rehabilitering.
 

Kunne retspsykiatrien være noget for dig?

Ring til os eller kig forbi! Vi fortæller meget gerne om hverdagen, afsnittet og de faglige muligheder, der er i retspsykiatrien! Du er meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske; Kristine Balling på 38642472 (afsnit RD2), Majken Oggesen på 38642336 (afsnit RB1) eller Annemarie Hegner på 38642219 (afsnit RA2).


Vi tilbyder

 • Når du starter, er vi flyttet ind i en helt ny bygning særligt designet til behandling af retspsykiatriske patienter, og hvor sikkerhed, recovery og rehabilitering er indtænkt i både arkitektur, design og arbejdsgange.
   
 • Skræddersyet introduktion til retspsykiatrien – 5 faglige introduktionsdage fordelt på et halvt år, hvor du sammen med andre nye får vejledning og bliver introduceret til retspsykiatri, behandlingsstrategi, vores værktøjer samt meget mere.
   
 • Et højt fagligt niveau med mulighed for løbende kompetenceudvikling og efteruddannelse indenfor retspsykiatri, recovery, kognitiv terapi og den motiverende samtale.
   
 • Et arbejdsmiljø, hvor vi interesserer os for hinanden og passer på hinanden.
   

Lidt om jobbet og de faglige muligheder vi kan tilbyde dig

Du bliver kontaktperson for patienter, hvis behandlingsforløb kompliceres af, at de både har en sindslidelse og en retslig foranstaltning.

Med afsæt i patientforløbet arbejder vi, som tværfagligt team, på at bygge en recovery-orienteret behandlingsindsats op, der forudsætter patientens aktive medvirken til løsning af egne problemer.

Vores patienter har udfordringer i alle aspekter af deres liv, hvorfor en arbejdsdag både kan dreje sig om at:

 • støtte et ønske om at blive misbrugsfri
 • hjælpe med praktiske opgaver (fx kontakte sagsbehandler eller gå på e-boks)
 • videregive værktøjer til at finde ro
 • sammensætte en hverdag med meningsfulde aktiviteter (fx motion, hobby eller træning i sociale relationer)
 • arbejde med motivation (1 til 1 med patienterne)

Her er to dage ikke ens, men i en rolig atmosfære. ”Når patienterne er her i så lang tid, så kommer du mere ind til kernen. Man får opbygget en relation, som man kan bruge i behandlingen, og som man kan bygge videre på”Tim, social- og sundhedsassistent
 

Om dig

 • Du er uddannet social- og sundhedsassistent og har fokus på kerneopgaven og sygeplejefagligheden. Vi ser gerne, at du har medicinkompetencer samt erfaring med behandling af psykiske lidelser, men dette er ikke et krav.
 • Du ser mulighederne i det tværfaglige samarbejde om komplekse patientforløb.
 • Du har humor, er fleksibel og vil være en del af det kollegiale fællesskab – hvor vi hjælper hinanden.
 • Du er god til at kommunikere og udviser respekt og nærvær overfor patienterne, dine kolleger og samarbejdspartnere.
   

Vil du vide mere?

Du kan læse mere om retspsykiatrien, design og tanker bag vores nye retspsykiatriske bygning på www.psykiatri-regionh.dk/nyt-job-retspsykiatri, eller følge med i hverdagen og det store forberedelsesarbejde frem mod flytningen på vores instagram: retspsykiatri.scthans.udsigten.
 

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes i blandede vagter og vil kunne forvente weekendarbejde hver anden weekend. Ansættelse er efter gældende overenskomst. Tiltrædelse efter aftale.
 

Vi glæder os til at høre fra dig

Søg via linket her på siden senest d. 9. december 2021.Du bedes uploade CV sammen med din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtaler.