Jobbet "Et spændende speciale. Rigshospitalets nyretransplantationsafsnit søger social- og sundhedsassistent i et års vikariat" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Dit næste skridt

Et fagligt bredt speciale: I vores afdeling vil du få en stor viden indenfor nyresygdomme og nyretransplantation og du vil møde både den medicinske og kirurgiske patient. Vi plejer og behandler kroniske og akutte patienter med komplicerede nyresygdomme og transplanterer ca. 100 patienter om året, både voksne og unge. Vi har plads til 20 patienter i afsnittet.                                                                                                                       

Et sted med humør og arbejdsglæde: Hos os står du aldrig alene. Vi arbejder i teams og har fokus på samarbejde. På afdelingen sættes trivsel højt, ved blandt andet at have trivselsuge, fælles fredagsfrokoster, sommer- og julefester og hvis man har lyst, har vi også et godt socialt samvær udenfor arbejdstid. God stemning er vigtig hos os, også i en til tider travl hverdag. Derfor vil du møde glade og engagerede kollegaer hos os.                                                                                           

Udvikling i fokus: Da vi sætter faglighed og udvikling højt, har vi nøglepersoner i både transplantation, sår, rehabilitering, forflytning og ernæring. Nøglepersonerne arrangerer ofte temauger til stor gavn for kolleger. Yderligere kan vi et par gange om ugen tilbyde ”15 faglige minutter” af vores udviklingssygeplejerske og temadage tilbydes løbende.

Ny i afdelingen: Som ny i vores afdeling bliver du tilbudt 4 ugers oplæring, hvor du ikke indgår i normeringen. Du får din egen mentor tilknyttet og du vil i den første måned følge hende i både dag-, aften- og nattevagter.

Stillingen er på 37 timer og til besættelse 1. februar 2022 eller efter aftale.

Vi arbejder i skiftende vagter, både dag-, aften- og nattevagter og weekendvagt hver 3. uge.

Ansøgningsfrist: 27. december 2021

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem Regionernes Løn- og Takstnævn og FOA – FAG OG ARBEJDE for social- og sundhedspersonale.

Der gives yderligere et medicinsk tillæg på 2847kr årligt til social- og sundhedsassistenter på vores medicinske afdeling.

Har det vagt din interesse så kontakt afdelingssygeplejerske Rikke Kanding på 35457807.

Læs lidt om afdelingen på vores hjemmeside her.