Region Sjælland

Region Sjælland

Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F

Social og sundhedsassistent som ønsker udfordringer og et øget kompetence område. Så er vi klar på Afsnit for lungesygdomme til at tage imod dig.

 

Vi skal udvide vores afsnit og søger derfor en ny  kollega til vores team. Er du SSA og ønsker en hverdag med faglige udfordringer og hvor dagligdagen ikke er ens, så er det netop DIG vi søger, til en fast stilling på 37 timer pr. uge i blandede vagter. Om du er nyuddannet eller har erfaring, betyder intet for os, du er meget velkommen på Afsnit for lungesygdomme.

Hvorfor vælge lungemedicin?

Fordi det lungemedicinske speciale, er spændende. Vi har en stor blandet patientgruppe med sygdomme som ex. pneumoni, lungecancer, TB, KOL i exa, astma pleuraempyem og pleuraekssudat . 

Du vil have mulighed for at arbejde med både akutte og kroniske patienter. Vi har også en del palliativ pleje, hvilket vi vægter højt. Der vil være mulighed for at få en bred viden og erfaring indenfor det medicinske speciale, da mange af vores patienter er komplekse og multimorbide. Du vil ligeledes få viden og erfaring indenfor det mere specialiserede område lungemedicin er.

Vi har et stort patient-flow, så du skal trives med, at tingene til tider kan gå stærkt.

Vi varetager Highflow iltbehandling samt NIV-behandling til KOL-patienter og SSA medvirker, efter oplæring, til at starte patienter op i denne behandling. Afsnittet er i en rivende udvikling og vi brænder og vægter at få øget de faglige kompetencer hos vores SSA ´er. Vi er i gang med oplæring i ex. anlæggelse af PVK, A-punktur, koordinering med visitator ved udskrivelse samt at assistere ved anlæggelse af pleuradræn. Alle vores SSA´er skal desuden i gang med kompetenceudvikling, for at få større ansvar i forhold til medicingivning.

Hvorfor vælge os?

På Afsnit for lungesygdomme er vi dedikerede til vores patienter og til hinanden. Vi er stolte af vores afsnit og sætter faglighed og godt kollegaskab højt. Vi er en personalegruppe bestående af både meget erfarne og nyansatte. Vi har et godt arbejdsmiljø og er gode til at hjælpe hinanden også på tværs af faggrupper.

Vi lægger stor vægt på kommunikation og nærvær i vores daglige arbejde med vores patienter. Vi har et tæt samarbejde mellem de medicinske sengeafsnit og vores ambulatorie, så forløbene kan være mest optimale for vores patienter.

Vi har diætist ansat i afsnittet, som er en stor støtte til vores ernæringstruede patienter. Vi har ligeledes vores egen farmakonom, som dagligt dispenserer medicin til vores patienter. Der er tilknyttet faste lungemedicinske overlæger samt fysio- og ergoterapeuter til afsnittet og der er ansat en kræftkoordinator samt udskrivningssygeplejerske i medicinsk blok. De er alle en del af det tværfaglige arbejde vi har på afsnittet, hvor vi støtter hinanden på tværs af faggrupper, for at yde den bedst mulige pleje til vores patienter.

Hos os får du en grundig indføring i det lungemedicinske speciale og du bliver tilknyttet en mentor, der hjælper dig med at lære både afsnittet og det faglige at kende. Hos os vil du kunne arbejde med den grundlæggende samt den mere specialiseret sygepleje til vores lungepatienter.

Vi er fleksible mht. udarbejdelse af vagtplan og vi arbejder med ønskeplan. Der er mulighed for at arbejde hver 2. eller 3. weekend, ud fra hvad der passer dig og din familie bedst.

Hvis du vil arbejde hos os, får du et årligt tillæg på 10.847Kr. og der er rigtig mange muligheder for faglig og personlig udvikling.

Derudover bliver der årligt afviklet skills station, som er en kompetence- og uddannelsesdag for alle sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Mulighed for 6 dages kursus om lungesygdomme..

På afdelingen varetages uddannelse af både sygeplejestuderende, social-og sundhedsassistentelever samt ambulancebehandler-elever af studiegruppen, hvor der er fast tilknyttet vejledere.

Vi har en synlig ledelse, der bl.a. arbejder for et højt fagligt niveau, et godt arbejdsmiljø og et godt tværfagligt samarbejde.

Hvad ønsker vi ?

Vi vil rigtig gerne have en kollega, der har interesse for det lungemedicinske speciale, uanset om du har erfaring eller er nyuddannet.

Vi ønsker du har en høj faglighed og lyst til at lære mere. Du kommer positiv på arbejde og tager del i det faglige og sociale fællesskab.

Noget af det vigtigste hos os er, at du ser patienten som din forbundsfælle og prioriterer at medinddrage patienten og de pårørende i behandling og pleje.

Er du den kollega vi mangler? - så kom Sydpå.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Ansættelse pr. 1.Juli 2022 eller efter aftale. Samtaler vil blive afholdt i uge 24.

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere information eller komme på et uforpligtende besøg på afsnittet

Om Nykøbing F. Sygehus – Sammen skaber vi et stærkt akutsygehus
Fundamentet for Nykøbing F. Sygehus er de tre grundlæggende værdier: Pas på patienten, pas på økonomien og pas på hinanden. Det kommer til udtryk gennem en høj grad af patient – og medarbejderinddragelse. Vores sygehus er kendetegnet ved at gå forrest, når det gælder udvikling af nye organisations – og samarbejdsformer med fokus på spydspidsfunktioner især inden for multisyge og tværsektorielle indsatser. 

Vi er en attraktiv arbejdsplads, der vægter efteruddannelse og faglighed højt, ligesom forskning er en prioriteret del af det tværfaglige samarbejde. Placeret med udsigt over naturskønne Guldborgsund er Nykøbing F. Sygehus det sundhedsfaglige omdrejningspunkt for Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland, både som uddannelsessted, arbejdsplads og som akutsygehus med højeste faglighed og service. Læs mere om Nykøbing F. Sygehus her.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Nykøbing F. Sygehus
  • Kontaktperson
    Linda Jørgensen
  • Adresse
    Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F
  • Stillingstyper
    Social- og sundhedsassistent
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-07-2022
  • Regionens jobnr.
    016986
  • Quick-nr.
    431126
  • Indrykningsdato
    17-05-2022
  • Ansøgningsfrist
    12-06-2022 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Nykøbing F. Sygehus
  • Adresse
    Fjordvej 15, 4800 Nykøbing F
  • Kontaktperson
    Linda Jørgensen
  • Stillingstyper
    Social- og sundhedsassistent
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-07-2022
  • Regionens jobnr.
    016986
  • Quick-nr.
    431126
  • Indrykningsdato
    17-05-2022
  • Ansøgningsfrist
    12-06-2022 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.