Region Nordjylland

Klinik Nord: Klinikledelse

Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev

4-årig uddannelsesstilling til specialpsykolog i psykiatri ved Klinik Psykiatri Nord

Kan du tænke dig en specialpsykologuddannelse i grønne, imødekommende omgivelser? Så er Klinik Psykiatri Nord måske stedet for dig.

Klinik Psykiatri Nord er det seneste uddannelsessted for specialpsykologer i Danmark, men vi har efterhånden afsluttet flere uddannelsesforløb og kan nu vise, at vi kan uddanne dygtige specialpsykologer, som samtidig er glade for den uddannelse, de har fået hos os.

Om uddannelsesforløbet
Gennem uddannelsesforløbet vil du både deltage i en række teoretiske/metodiske kurser og klinisk arbejde på vores forskellige ambulatorier (rettet mod fx psykose, affektiv lidelse og personlighedsforstyrrelse) samt intensive og specialiserede sengeafsnit. Gennem denne kombination af kurser og klinisk arbejde vil du gradvist og sikkert udvikle din psykopatologiske og behandlingsmæssige viden og kompetence.

Selve uddannelsesforløbet/ansættelsen er 4 årig og opdelt i hhv. 12 måneders introduktionsuddannelse og 36 måneders hoveduddannelse. Der er ca. 15 kursusdage pr. år (overvejende eksternat). Kursusaktiviteten er i arbejdstiden, mens transport og evt. overnatning er for egen tid. Der må endvidere påregnes egen tid til kursusforberedelse.

Kort sagt: Som psykolog i uddannelsesstilling hos os får du gode rammer til at uddanne dig i den altid alsidige og udfordrende udredning og behandling af mennesker med psykiske lidelser.

Du kan læse mere om uddannelsen på www.specialpsykologuddannelsen.dk.

Om dig
Du er autoriseret psykolog og har således vis erfaring med udredning og behandling. Hvis dine erfaringer er fra det psykiatriske felt, er det at foretrække, men det er ikke et krav. Vedrørende de personlige kvalifikationer så sætter vi pris på, at du engagerer dig i tværfagligt samarbejde og har evne og vilje til at arbejde i et refleksivt miljø. Gode evner til både samarbejde og at holde flere bolde i luften på samme tid, regner vi også for et plus.

Vi tilbyder
Dine konkrete udredningsopgaver vil fx være i form af psykologisk undersøgelse, diagnostisk udredning og anamneseoptagelse. Vedrørende behandling vil du udøve individuel terapi og gruppeterapi og få supervision på begge dele. Du vil få psykoedukations-, undervisnings- og supervisionsopgaver. Der vil også være samarbejde- og rådgivningsopgaver ift. eksterne samarbejdspartnere. Du vil helt sikkert også opleve, at vi vægter inddragelse af både pårørende og patienter højt. I hverdagen vil du samarbejde med ansatte med brugerbaggrund, andre psykologer, læger, sygeplejersker, socialrådgivere, ergoterapeuter, fysioterapeuter, sekretærer m.fl. Således er det vigtigt, at du er interesseret i tværfaglig opgaveløsning.

Om os
Arbejdet i Klinik Psykiatri Nord bygger på Psykiatriens overordnede værdier: Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme (ITOP), og vi tilstræber hele tiden at styrke faglighed, tværfagligt samarbejde samt samarbejde med primærsektoren.

I klinikken finder du mange gode kolleger, nogle med kort andre med meget lang anciennitet. Vi har et godt arbejdsklima, hvor du altid kan finde hjælp og støtte. Vores mødestruktur understøtter både monofaglig og tværfaglig udvikling. Som psykolog vil du også komme til at deltage i forskellige monofaglige aktiviteter. Tilgangen til arbejdsopgaverne er med høj faglighed, kritisk og reflekterende.


Det praktiske
Løn - og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Arbejdsstedet er Klinik Psykiatri Nord, Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev.
Arbejdstid er 08:00-15:30 mandag-torsdag, 08:00-15:00 fredag.

Tiltrædelse er d. 01.12.2022.
Ansøgningsfristen er d. 25.08.2022.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 40.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan i ugerne 30-31 fås ved henvendelse til Sekretariatet for Specialpsykologuddannelsen, Birte Mikkelsen på telefonnummer 21620022. Fra uge 32 sker henvendelse til uddannelsesansvarlig specialpsykolog, Anja Pflüger Pagh tlf. 97644872 eller Viceklinikchef Helle K Jakobsen tlf. 25579053

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning. Ansøgningen skal tage udgangspunkt i den faglige profil herunder de 7 psykologroller, som du kan læse mere om på www.specialpsykologuddannelsen.dk.

Vi indhenter referencer på den person, vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.
 
Der er røgfri arbejdstid i Psykiatrien i Region Nordjylland. Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden – hverken inde eller ude.
Uddannelse af studerende og elever er en af psykiatriens kerneopgaver, som alle medarbejdere bidrager til.

Du sender din ansøgning ved at trykke på ”søg job” knappen og udfylde den formular som kommer frem. Du kan vedhæfte ansøgning, cv og eventuelle bilag.

Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien - Region Nordjylland
 • Kontaktperson
  Jeanett Sylvan Nielsen
 • Adresse
  Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev
 • Stillingstyper
  Psykolog
 • Ansættelsesform
  Tidsbegrænset periode
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-12-2022
 • Regionens jobnr.
  13446
 • Quick-nr.
  433452
 • Indrykningsdato
  30-06-2022
 • Ansøgningsfrist
  25-08-2022


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien - Region Nordjylland
 • Adresse
  Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev
 • Kontaktperson
  Jeanett Sylvan Nielsen
 • Stillingstyper
  Psykolog
 • Ansættelsesform
  Tidsbegrænset periode
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-12-2022
 • Regionens jobnr.
  13446
 • Quick-nr.
  433452
 • Indrykningsdato
  30-06-2022
 • Ansøgningsfrist
  25-08-2022

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "4-årig uddannelsesstilling til specialpsykolog i psykiatri ved Klinik Psykiatri Nord"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.