Region Midtjylland

Fysio- og Ergoterapi

Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N

Chefterapeut til Fysio- og Ergoterapi, Aarhus Universitetshospital

Jobbeskrivelse
Én af de vigtigste opgaver som chefterapeuter i Fysio- og Ergoterapi er at have et stærkt strategisk blik for, hvordan Fysio- og Ergoterapi spiller en vigtig og større rolle som en integreret del af de behandlerteams af det stigende antal aldrende patienter med komplekse sygdomsforløb på Aarhus Universitetshospital (AUH). Det kræver nytænkning og videreudvikling af de fysio- og ergoterapeuttilbud, som afdelingen tilbyder og udvikler på i dag.  

Som følge heraf forventes det, at du som en del af afdelingsledelsen står i spidsen for at arbejde proaktivt og systematisk med at skabe en endnu tættere samarbejdskultur mellem Fysio- og Ergoterapi og de kliniske afdelinger og specialer i forhold til, hvilke ydelser afdelingen kan og skal tilbyde. På den måde sikrer vi, at afdelingens mange kompetencer anvendes på tværs af hele AUH både nu og på den lange bane. Det kan for eksempel ske ved at synliggøre og udvikle hvilke tilbud, hospitalet giver til patienterne i forhold til at forblive aktive under indlæggelse. 

En vigtig del af afdelingsledelsens opgaveportefølje er, i samarbejde med funktionslederne i afdelingen, kontinuerligt at have fokus på det gode arbejdsmiljø og medarbejdernes trivsel og udvikling, herunder rekruttering og fastholdelse af medarbejdere.

I forhold til afdelingens samlede aktiviteter er der også særligt fokus på at opbygge en stærkere forbindelse til både primær sektor og til relevante uddannelsesinstitutioner. Desuden forventes afdelingsledelsen at gå forrest i udmøntningen af afdelingens forskningsstrategi, og som del af strategien arbejde frem imod etablering af et professorat.

Kvalifikationer
Du er uddannet fysio- eller ergoterapeut, har ledererfaring fra en større organisation og gerne erfaring med teambaseret ledelse. Du har dokumenteret erfaring med forandringsledelse og har indsigt i både forskning og udvikling. Vi ser gerne, at du har en lederuddannelse på kandidat- eller masterniveau. Har du ikke det, skal du på sigt være indstillet på at ville erhverve dig en lederuddannelse.  

Vi søger en chefterapeut, der er ambitiøs på fysio- og ergoterapifagenes vegne og på patienternes vegne. Vi forventer, at du sammen med din makker i afdelingsledelsen konstruktivt og innovativt bidrager til at definere fremtidens Fysio- og Ergoterapi på AUH og aktivt spiller en rolle i forhold til det omgivende samfund i samarbejdet med kommunerne i Region Midtjylland og på den nationale scene.  

Som leder er du god til at skabe retning og mening, og det falder dig naturligt, at inddrage relevante interessenter. Du arbejder systematisk og inddrager forskellige perspektiver, som en del af din ledelsesstil. Du er lydhør og nysgerrig på andre perspektiver, men kan også stå fast, når svære beslutninger skal træffes.

Du er af natur tillidsfuld, ordentlig og loyal, hvilket præger den måde, du skaber og bidrager til at pleje og opbygge gode samarbejdsrelationer. Med din åbne, transparente og tydelige ledelseskommunikation, og med din humoristiske sans formår du at skabe følgeskab bredt i en funktionsledergruppe og til dine medarbejdere.

Danmarks komplette hospital
AUH er et internationalt anerkendt og højt specialiseret universitetshospital, der samtidig er akuthospital for 355.000 borgere i Aarhus. Vi er samlet som ét AUH i en hospitalsby med mere end 10.000 medarbejdere, som samarbejder i stærke fællesskaber på tværs af fag og afdelinger.

Vi er landets komplette hospital med både den brede og højeste faglighed, og vi forsker i tæt samarbejde med Aarhus Universitet og med regionale, nationale og internationale partnere. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor det sidder på rygraden at have fokus på det hele menneske og skabe resultater gennem samarbejde.

I Fysio- og Ergoterapi arbejder cirka 200 engagerede medarbejdere og en ledergruppe bestående af kompetente og dedikerede funktionsledere. Funktionslederne, stab, kliniske undervisere og forskningsenheden (20 i alt) refererer direkte til afdelingsledelsen. Afdelingen er organiseret med fysio- og ergoterapeuter i seks afsnit med hver sin funktionsleder fordelt geografisk på hele AUH, og afsnittene er på den måde tæt forankret til de respektive kliniske specialer. Uddannelsesopgaven fylder i afdelingen, hvor godt 100 fysio- og ergoterapeutstuderende hvert år har deres tilknytning.

Fysio- og Ergoterapi er en veldrevet afdeling, der leverer undersøgelse, vurdering og behandling til både ambulante og indlagte patienter inden for stort set alle specialer på AUH.

Afdelingen bidrager til den interdisciplinære behandling og rehabilitering af patienterne på både hovedfunktions- og højtspecialiseret niveau. Afdelingen samarbejder tæt med andre hospitaler og kommuner både i Region Midtjylland og nationalt.  

Når du bliver ansat som chefterapeut vil vi gør os umage med at tage rigtig godt imod dig med et skræddersyet onboarding-forløb for afdelingsledere. 

Ansættelsesvilkår, ansøgning og tiltrædelse
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest og en tilfredsstillende autorisation. Stil ansøgning, CV og relevante bilag til AUH's hospitalsledelse via linket i annoncen. 

Tiltrædelse er den 1. januar 2023. Ansøgningsfristen er 28. oktober 2022. Første samtalerunde: 16. november 2022, anden samtalerunde: 23 november 2022. 

Du kan få yderligere information om stillingen ved at kontakte chefterapeut i Fysio- og Ergoterapi, Morten Albæk Skrydstrup på 3161 4110 eller på morten.skrydstrup@auh.rm.dk eller sygeplejefaglig direktør Susanne Lauth på 5116 7089 eller på susanne.lauth@rm.dk.Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Aarhus Universitetshospital
 • Kontaktperson
  Hanne Kahr Sejersen
  Hanne.Sejersen@rm.dk
  7845 0504
 • Adresse
  Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N
 • Stillingstyper
  Ledende fysioterapeut
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-01-2023
 • Regionens jobnr.
  49502
 • Quick-nr.
  437663
 • Indrykningsdato
  29-09-2022
 • Ansøgningsfrist
  28-10-2022 (udløbet)


 • Fakta

 • Arbejdssted
  Aarhus Universitetshospital
 • Adresse
  Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200 Aarhus N
 • Kontaktperson
  Hanne Kahr Sejersen
  Hanne.Sejersen@rm.dk
  7845 0504
 • Stillingstyper
  Ledende fysioterapeut
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-01-2023
 • Regionens jobnr.
  49502
 • Quick-nr.
  437663
 • Indrykningsdato
  29-09-2022
 • Ansøgningsfrist
  28-10-2022 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.