Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Esther Ammundsens Vej 36A, 2400 København NV

Speciallæger eller specialpsykolog der vil være med til at sætte standarden og etablere behandlingen i et helt nyt moderne hospitalsbyggeri

Vægter du faglighed højt, og synes du, at det kunne være spændende at være med fra begyndelsen, når vi skal til at sætte standarden for behandling i de moderne rammer? Så læs mere om vores spændende stillinger i Ny Psykiatri Bispebjerg.

Vi har tre ledige stillinger til besættelse med to overlæger og en afdelingslæge eller en specialpsykolog primært til vores akutte modtageafsnit A2, der er flyttet ind i 1. etape af Ny Psykiatri Bispebjerg i november 2022. Du kan også søge som afdelingslæge, hvis du er speciallæge i andet relevant speciale fx almen medicin.


Vi tilbyder

En udfordrende arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder på et højt fagligt niveau. Vi tilbyder et attraktivt job i en organisation med fokus på tillid, åbenhed og dialog, og med store muligheder for at gøre en forskel og påvirke fremtidens psykiatri.

Der er ved Psykiatrisk Center København (PCK) et levende forskningsmiljø på internationalt niveau. Der vil være mulighed for at få tid til forskning i forhold til at deltage i forskningsprojekter i akut psykiatri. På PCK er ambitionen en tæt sammenhæng mellem forskning og klinik, så vejen fra ny viden til klinisk praksis forkortes, og så medarbejderne involveres i centrets mangfoldige forskningsaktiviteter. Som universitetshospital varetager vi også studenterundervisning, som er en vigtig del af arbejdet i løbet af semestrene.
 

Det bliver du en del af

Afsnit A2 er et intensivt akut modtageafsnit med 16 senge, som blev etableret i forbindelse med indflytningen i etape 1 fra det tidligere Team 2, som var et kombineret intensivt modtageafsnit og stationært afsnit. Personalegruppen er erfaren og afsnitsledelsen har været etableret gennem flere år.

Der vil være mulighed for ledelsesansvar, men det er ikke et krav for at søge.

 

Din rolle og ansvarsområder

På A2 arbejder du tæt sammen med afsnitsledelsen om de gode patientforløb af høj faglig kvalitet og får en enestående mulighed for at udvikle kompetencer inden for akut psykiatri.

Som universitetshospital har vi en forpligtelse til at uddanne medicinstuderende. Vi har desuden en forpligtelse til at uddanne de yngre læger for at sikre den lægefaglige videreuddannelse. Dermed har vi en forventning om, at du sikrer løbende supervision og bedside-undervisning af de yngre læger.

 

Om speciallægestillinger på PCK 

Overlæger på PCK har forskudt dagtjeneste (Speciallæge-I-Front) i akutmodtagelsen på Bispebjerg matriklen (ca. 14 gange årligt). Afdelingslæger indgår også i SIF-funktionen.

Hvis du ønsker det, er der mulighed for FEA-vagter i Gentofte.

Løn- og ansættelsesforhold er i overensstemmelse med gældende overenskomst.
 

Stillingerne er ledige til besættelse efter aftale og aftales nærmere ved ansættelsen.

Har vi vakt din interesse?

Så send os en ansøgning via linket her på siden. Ansøgningen bedes bilagt CV samt dokumentation for formelle og faglige kompetencer.

Bedømmelse af ansøgere vil ske på baggrund af dine oplysninger om egne kompetencer inden for hver af de 7 kompetencer for speciallæger, hvorfor ansøgningen bedes udarbejdet i henhold til disse.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til cheflæge Lone Baandrup på tlf. nr.: 91 16 59 03 eller på mail: lone.baandrup@regionh.dk.

Ansøgningsfristen er den 17. april 2023. Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart efter fristens udløb.
 

Vil du vide mere om din arbejdsplads?

Psykiatrisk Center København (PCK) udreder, diagnosticerer og behandler affektive lidelser, skizofreni, andre psykoser, komplekse neuropsykiatriske lidelser samt personlighedsforstyrrelser. Herudover har centeret en række specialområder, der udover de sexologiske lidelser omfatter affektive lidelser, angst, OCD, selvmordsforebyggelse, neuropsykiatri, herunder psykiatrisk vurdering ved epilepsikirurgi, ældrepsykiatri samt militærpsykiatri.

Forskning er højt prioriteret, og der er på centret ansat otte professorer, som varetager hvert sit forskningsområde og leder de forskellige forskningsgrupper.

Vi står over for en kompleks og spændende forandring. I de kommende år samler vi centret fysisk og organisatorisk i et funktionelt, lyst og imødekommende nybyggeri på Bispebjerg, som er designet ud fra den nyeste viden om helende arkitektur- Ny Psykiatri Bispebjerg.

Indflytningen foregår i faser. I november 2022 flyttede afsnit ind fra Bispebjerg og Rigshospitalet som betyder, at den psykiatriske akutmodtagelse, to akutte modtageafsnit samt to intensive afsnit er samlet i Ny Psykiatri Bispebjerg. I 2026 flytter yderligere afsnit ind fra Gentofte-matriklen og Frederiksberg-matriklen.

Læs mere om Region Hovedstadens Psykiatri og Psykiatrisk Center København på hhv. www.psykiatri-regionh.dk eller www.psykiatri-kobenhavn.dk

 

 

 

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center København
  • Kontaktperson
    Lone Baandrup
  • Adresse
    Esther Ammundsens Vej 36A, 2400 København NV
  • Stillingstyper
    Psykolog med specialfunktion
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    248093
  • Quick-nr.
    446230
  • Indrykningsdato
    13-03-2023
  • Ansøgningsfrist
    17-04-2023 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Psykiatrisk Center København
  • Adresse
    Esther Ammundsens Vej 36A, 2400 København NV
  • Kontaktperson
    Lone Baandrup
  • Stillingstyper
    Psykolog med specialfunktion
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    248093
  • Quick-nr.
    446230
  • Indrykningsdato
    13-03-2023
  • Ansøgningsfrist
    17-04-2023 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.