Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, 5000 Odense C

Vil du arbejde med sygepleje på Danmarks bedste mindre hospital, Svendborg Sygehus, så læs videre her?

Pr. 1. juni 2024 søger vi en sygeplejerske i det ortopædkirurgiske speciale i sengeafsnit O1 på OUH, Svendborg Sygehus.

Er du engageret? Fagligt nysgerrig? Har du gode samarbejdsevner i et tværfagligt teamsamarbejde? En positiv livsindstilling? Kan du arbejde struktureret med indsamling af data? Hvis du også finder det interessant at arbejde med at understøtte forskningsprojekter og dermed bidrage til videreudvikling af patientbehandling og patientforløb, så er det lige dig, vi leder efter.

Hvordan arbejder vi?
I sengeafsnit O1 arbejder vi i tværfaglige teams bestående af ergoterapeuter, fysioterapeuter, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Målet med teamsamarbejdet er, at vi alle er helt tæt på patienterne og deres pårørende gennem hele indlæggelsen og dermed i fællesskab kan styrke den rehabiliterende indsats døgnet rundt. De forskellige teams består af ergo- og fysioterapeuter, social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker. Teamet planlægger, koordinerer og udfører de behandlende og rehabiliterende opgaver i samarbejde med patienterne. Du skal derfor være interesseret i at arbejde teamorienteret med patienten i fokus, og kan skabe overblik i arbejdsopgaverne, som er mangfoldige.

Vi gør alt, hvad vi kan for at vores patienter får et trygt og sammenhængende indlæggelsesforløb. Patienterne er akutte og ofte komplekse hoftefrakturpatienter, traumepatienter, planlagte hofte- og knæpatienter, sammedags-kirurgiske patienter samt ambulante patienter, som tilses i vores ambulante funktion.

Har du lyst til at arbejde med at understøtte forskning?

I denne stilling kan der indgå tid til forskningsunderstøttende funktioner, hvis du er interesseret.  Arbejdet med forskning består primært i at inkludere og informere patienter om aktuelle forskningsprojekter. Ydermere vil der indgå opgaver omkring systematisk dataindsamling og dermed databasearbejde. Afdelingen indgår i forskningssamarbejder omkring optimerede patientforløb (fast-track kirurgi) ved hofte og knæalloplastik, samt på patienter med hoftefraktur for at øge livskvalitet samt nedbringe mortalitet, genindlæggelser og forebygge nye frakturer, og det er inden for disse områder, at forskningsarbejdet vil være forankret. Du vil med denne funktion arbejde tæt sammen med afdelingens øvrige projektpersonale og forskere. Du kan læse mere om forskningssamarbejdet her: Center for Fast-Track – Hip and Knee Replacement

Hvem er vi ?
I sengeafsnit O1 er vi en bred sammensat personalegruppe i relation til alder og erfaring og med forskellige kompetencer, som du endelig skal gøre brug af. Vi lægger særligt vægt på at have et stærkt sammenhold – også på tværs af faggrupper, så vi kan bevare et omsorgsfuldt og anerkendende arbejdsfællesskab. Vi føler os alle ansvarlige for en god stemning og bestræber os derfor på at have en sund og ordentlig kommunikation, hvor vi udviser respekt for hinandens forskelligheder.

Stillingen er på 37 timer om ugen i blandede vagter (DAG/NAT) med weekendvagt hver 3. weekend i gennemsnit. Hvis du har ønske om et rul med faste aften- eller nattevagter, kan dette også lade sig gøre. Du får en kontaktsygeplejerske som faglig og kollegial sparringspartner, som vil støtte dig i din oplæring.                                                                              

 

Bemærk at denne stilling er en ordinær stilling, og ikke en evalueringsstilling. Ønsker du at komme i betragtning til en evalueringsansættelse som sygeplejerske, kan du tilmelde dig Region Syddanmarks jobbank.

Har ovenstående vakt din interesse og kan du se dig selv i vores sengeafsnit, send da en ansøgning senest d.  15. april 2024. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Hvis du ønsker at besøge os i afdelingen eller blot ønsker flere oplysninger om stillingen, så er du meget velkommen. Kontakt os gerne på tlf. 63201271 eller send en mail til Helle: helle.nimb@rsyd.dk eller Maja: maja.laerke.rasmussen@rsyd.dk.

Hvis du har spørgsmål vedrørende forskningsdelen, er du velkommen til at rette henvendelse til Ledende overlæge og forskningsleder Martin Lindberg Larsen på tlf.: 25213900 eller mail: martin.lindberg-larsen@rsyd.dk. Eller til professor, overlæge, ph.d Bjarke Viberg på tlf.: 28669059 eller mail: Bjarke.Viberg@rsyd.dk Du kan også læse mere om forskningsenheden her: Den ortopædkirurgiske forskningsenhed - SDU

FTR-suppleant for sygeplejersker og radiografer/TR DSR Trine Eg Kruse kan ligeledes kontaktes: trine.kruse@rsyd.dk   Tlf. 24425527 

Venlig hilsen oversygeplejerske Helle Nimb og oversygeplejerske Maja Lærke Rasmussen.

Video med sygeplejersker fra sengeafsnit O1à https://youtu.be/Qz8Gge3EpZY

Følg os på Instagram på ortopaedkirurgisk_ouh

  • Fakta

  • Arbejdssted
    OUH, Svendborg Sygehus
  • Kontaktperson
    Ann Hofstedt
  • Adresse
    J.B. Winsløws Vej 4, 5000 Odense C
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2024
  • Regionens jobnr.
    228464
  • Quick-nr.
    460924
  • Indrykningsdato
    14-03-2024
  • Ansøgningsfrist
    15-04-2024 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    OUH, Svendborg Sygehus
  • Adresse
    J.B. Winsløws Vej 4, 5000 Odense C
  • Kontaktperson
    Ann Hofstedt
  • Stillingstyper
    Sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2024
  • Regionens jobnr.
    228464
  • Quick-nr.
    460924
  • Indrykningsdato
    14-03-2024
  • Ansøgningsfrist
    15-04-2024 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.