Del siden Hvordan søger jeg på Sundhedsjobs.dk

×
« Tilbage til oversigten

Hvordan søger jeg på Sundhedsjobs.dk?

Sundhedsjobs.dk er opbygget med i alt 7 fagsektioner. Du kan enten finde relevante job via det store søgefelt eller ved at vælge en fagsektion.
På listen af mulige jobs kan du til- og fravælge filtre til at indsnævre eller udvide din søgning efter jobs, der matcher dine ønsker.

Når du har fundet et job, du ønsker at søge kan kan du i bunden af annoncen se en grøn knap med teksten "Søg jobbet". Knappen linker til annoncørens ansøgningsproces.
God fornøjelse med at søge på Sundhedsjobs.dk