Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Introlæge søges til Gynækologisk obstetrisk afdeling SUH, Roskilde

 

Introlæge søges til Gynækologisk obstetrisk afdeling SUH, Roskilde

Introduktionsstilling i Gynækologi og Obstetrik ved Sjællands Universitetshospital Roskilde

Har du erfaring med eller interesse for gynækologi og obstetrik, og har du lyst til at blive en del af en afdeling præget af høj kollegialitet, godt tværfagligt samarbejde og masser af spændende kliniske udfordringer, så hører vi gerne fra dig!

Hos os bliver du præsenteret for det specialiserede og bredden i specialet
Du vil som yngre læge i afdelingen få bred erfaring indenfor specialet. Indenfor obstetrikken vil du have funktion som forvagt på fødegangen, se akutte og indlagte patienter på svangre, og gå barselsstuegang. Gynækologisk vil du få erfaring med ambulant udredning og behandling indenfor almen- og urogynækologi, gå stuegang på vores sengeafsnit og se akutte gynækologiske patienter. Du vil blive oplært i relevante procedurer, herunder obstetriske og gynækologiske operationer.

Vi forventer, at du er nysgerrig og gør dig umage. Vi vægter gode samarbejds- og kommunikationsevner samt evnen til at bevare overblikket i akutte situationer og en professionel tilgang til patienterne.

Vores ambition er at drift, uddannelse og forskning går hånd i hånd
Afdelingen er kendetegnet ved, at vi hjælper hinanden på tværs af subspecialer, faggrænser, viden og erfaringsgrundlag. Det bidrager til den gode stemning og høje grad af kollegialitet, som man oplever i afdelingen.

Som universitetsafdeling varetager vi undervisning af medicinstuderende, hvilket du som yngre læge i specialet også bidrager til. Vi varetager alle dele af speciallægeuddannelsen indenfor gynækologi og obstetrik samt uddannelse af almen medicinere.

Vi tror på, at læring opstår i det dynamiske samspil mellem fagprofessionelle og i mødet med patienten. Vi vægter supervision i den kliniske hverdag og prioriterer mulighed for deltagelse i kurser. Færdighedstræning og casebaseret undervisning er en integreret del af klinikken. Vi arbejder med defusing og debriefing for at understøtte den psykologiske tryghed blandt personalet. Ligesom vi har fokus på at styrke løbende kvalitetssikring bl.a. gennem audits, konferencer og undervisning.

Fakta om afdelingen
Gynækologisk-Obstetrisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital Roskilde, Køge, Nykøbing varetager en bred palette af obstetriske og gynækologiske udredninger og behandlinger.

Vi har samlet ca. 3200 fødsler, hvoraf ca. 700-800 foregår i Nykøbing. Vi varetager bl.a. fødsler fra uge 28, prænatal diagnostik, gravide der venter monochoriotiske gemelli og gravide med insulinkrævende gestationel diabetes.

Afdelingen har regionsfunktion indenfor urogynækologi, en betydende almen gynækologisk aktivitet, højtspecialiseret funktion indenfor behandling af livmoderkræft, og varetager behandling af ufrivillig barnløshed på fertilitetsklinikken i Køge.

Vi har adgang til seks operationsstuer om ugen på den centrale operationsgang og seks operationsstuer om ugen på dagkirurgisk afsnit på Roskildematriklen. Vi råder over en robot flere dage om ugen primært til operation af livmoderkræft. Afdelingen har et 7-døgns gynækologisk sengeafsnit med 6-8 sengepladser og en betydelig ambulant funktion. I det gynækologiske ambulatorie foretages mindre ambulante indgreb inkl. hysteroskopi og botox behandling i tæt samarbejde med vores specialuddannede sygeplejersker. I Nykøbing Falster har vi 4 operationslejer om ugen, en behandlerstue og flere obstetriske og gynækologiske ambulatorier.

Afdelingen er beliggende i Roskilde og Nykøbing Falster, mens fertilitetsklinikken ligger i Køge. Afdelingen samles på matriklen i Køge, når vi flytter ind i Fremtidens Sjællands Universitetshospital, forventeligt i 2027. Vi er for nuværende samlet ca. 300 ansatte heraf ca. 40 læger.

Løn- og ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Forpligtelse til at varetage 10-12 skiftet bunden vagt som forvagt med 2 bagvagter i tilstedeværelse.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Ledende overlæge i obstetrisk uddannelse Anne Gjesing Høj Eggers. Tlf: 21283194. E-mail: agol@regionsjaelland.dk og/eller Ledende overlæge i gynækologisk uddannelse Jesper Rydberg. Tlf: 47324030. E-mail: jesry@regionsjaelland.dk

Ansøgningsfrist:
Der er ansøgningsfrist mandag den 22. april 2024. Samtaler forventes afholdt ugen efter.

Ansættelse per 01.06.2024 eller efter aftale.

Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende børneattest

Om os

Den 1. januar 2024 fusionerede Sjællands Universitetshospital (SUH) med Nykøbing F. Sygehus (NFS). Som et af Danmarks største akutsygehuse driver og udvikler vi sygehusene i Køge, Roskilde og Nykøbing F. Vi har aktivitet på alle regionens sygehuse, og vi betjener alle regionens patienter med specialiserede sundhedsydelser samt tilbyder sundhedsydelser inden for 32 forskellige lægelige specialer.

Som Danmarks seneste universitetshospital søger vi at omdefinere tilgangen til, hvordan sundhedsfaglige ydelser leveres i regionen. Vi stræber efter at sikre lige sundhedstilbud for alle. Med øget fokus på uddannelse, forskning og innovation arbejder vi ud fra tankesættet om at bygge bro over afstande, etablere tværfaglige fællesskaber og bringe specialiseret behandling tættere på borgerne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital, Nykøbing F. her
Læs mere om Sjællands Universitetshospital, Køge og Roskilde her

Se video om Sjællands Universitetshospital her

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Kontaktperson
    Jesper Rydberg
  • Adresse
    Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
  • Stillingstype
    Læge, Introduktionsstilling, Reservelæge
  • Speciale
    Gynækologi og obstetrik
  • Ansættelsesform
    Tidsbegrænset periode
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2024
  • Regionens jobnr.
    033954
  • Quick-nr.
    461957
  • Indrykningsdato
    11-04-2024
  • Ansøgningsfrist
    22-04-2024 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Adresse
    Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
  • Kontaktperson
    Jesper Rydberg
  • Stillingstype
    Læge & Introduktionsstilling & Reservelæge
  • Speciale
    Gynækologi og obstetrik
  • Ansættelsesform
    Tidsbegrænset periode
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-06-2024
  • Regionens jobnr.
    033954
  • Quick-nr.
    461957
  • Indrykningsdato
    11-04-2024
  • Ansøgningsfrist
    22-04-2024 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.