Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Lersø Parkallé 107, 1. sal, 2100 København Ø

Psykolog med omfattende erfaring i udredning og behandling af bipolar lidelse til Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium ved Børne- og ungdomspsykiatrisk Center, Bispebjerg

Vi søger en psykolog med indgående erfaring med udredning og behandling af bipolar lidelse, erfaring kan være fra såvel børne- og ungdomspsykiatri som voksenpsykiatrien.

Stillingen indebærer desuden involvering i udredning og behandling af unge med bl.a. opmærksomhedsforstyrrelser, autisme, angst, OCD, depression og psykose.

 

Om Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium B195
I Ambulatoriet for Unge udredes og behandles unge i alderen 14 - 17 år, som er henvist for psykisk sygdom eller psykisk udviklingsforstyrrelse af et omfang, der kræver udredning og eventuel behandling i hospitalsregi.

Ambulatoriet varetager udredning og behandling af en bred vifte af ungdomspsykiatriske problemstillinger- herunder bl.a. opmærksomhedsforstyrrelser, affektive lidelser, psykose, autisme og angst.

Ambulatoriet har højt specialiseret funktion i forhold til udredning og behandling af unge med bipolar affektiv sindslidelse.  Vi modtager årligt ca. 30 patienter til udredning og behandling.

Afsnittet har derudover flere funktioner bl.a. behandling af selvmordstruede børn og unge og udredning af børn og unge med kønsidentitetsforstyrrelser. Ambulatoriet varetager desuden regionsfunktion for behandling af borderline personlighedsforstyrrelse med dialektisk adfærdsterapi (DAT).

Til de patienter, der i en periode har brug for en hurtigere og/ eller mere intensive indsats tilbyder vi F-ACT, som giver mulighed for hjemmebesøg og tæt opfølgning.

I afsnittets er ansat ca. 45 medarbejdere. Medarbejderstaben omfatter speciallæger, læger under uddannelse, specialpsykologer, psykologer, psykologer under uddannelse til specialpsykolog, sygeplejersker, specialsygeplejersker, to socialrådgivere og lægesekretærer.

Afsnittet deltager i den præ- og postgraduate læge- og sygeplejerskeuddannelse.

Afsnittet ledes af overlæge Pernille Prahl, oversygeplejerske Lars Elvang og oversygeplejerske Anne Hvid Linden i fællesskab.

 

Jobbet
Udover arbejdet med udredning og behandling af patienter med bipolar lidelse vil du - i samarbejde med et tværfagligt team af sygeplejersker og læger - indgå i udredning og behandling af unge med en bred vifte af ungdomspsykiatriske problemstillinger. Udredning vil tidsmæssigt udgøre den væsentligste del af dine opgaver.

Udredningselementerne består blandt andet af kognitive testninger og kortlægning af psykopatologi ved semistrukturerede interviews, og behandlingsmæssigt spænder psykologgruppen fra blandt andet psykoedukation og støttende samtaler til terapeutiske forløb - enten individuelt eller i gruppe.

Du har løbende og ved ugentlige konferencer mulighed for tværfaglig sparring med speciallæger eller specialpsykologer.

 

Vi tilbyder
En spændende og alsidig hverdag i et afsnit præget af et højt fagligt niveau, godt kollegaskab og en arbejdskultur kendetegnet ved åbenhed og mulighed for faglig sparring. Vi tilbyder et grundigt introduktionsprogram, supervision i afsnittet, ligesom du vil få tildelt en mentor, som vil hjælpe dig i introduktionsfasen.

 

Vores forventninger til dig
Det er et krav, at du er autoriseret psykolog og har minimum 2 års erfaring med udredning og behandling af bipolarlidelse. Vi forventer, at du er selvstændig og hurtigt kan danne dig et overblik og håndtere egne patientforløb.

Desuden forventer vi, at du kan indgå i et afsnit, hvor hverdagen kan være uforudsigelig, og hvor vi træder til og hjælper hinanden ved behov, samt at du har en anerkendende og respektfuld tilgang til patienter og pårørende.

 

Ansættelsesforhold
Stillingen er på 37 timer. Vi ønsker, at du starter pr. 1. august 2024 eller efter aftale.

Du ansættes i henhold til overenskomst for akademikere ansat i regioner m.v.

Ambulatoriet har pt. åbent på hverdage inden for tidsrummet 8-16. Din arbejdstid vil derfor primært ligge inden for dette tidsrum.

I henhold til lovkrav skal du ved ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevise anmærkningsfri børneattest. Center for HR indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra dig, når de udarbejder dit ansættelsesbrev.

 

Vil du vide mere?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingerne, er du velkommen til at kontakte afsnitsledende overlæge Pernille Prahl på mail pernile.louise.prahl@regionh.dk.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

 

Vi glæder os til at invitere dig ind i vores fællesskab
Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis via link senest den 20. maj 2024.

Vi inviterer til samtaler ad hoc.

 

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center  
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser, der kræver en tværfaglig indsats i hospitalsregi. Centeret har to kliniske afdelinger Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen, samt en stor forskningsenhed.

Herudover har centeret en række støttefunktioner, herunder en administration og en kvalitets- og forbedringsenhed. Samlet er vi næsten 900 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de næsten 15.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret (2023-tal). Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden
  • Kontaktperson
    Pernille Louise Prahl
    pernille.louise.prahl@regionh.dk
  • Adresse
    Lersø Parkallé 107, 1. sal, 2100 København Ø
  • Stillingstyper
    Psykolog
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-08-2024
  • Regionens jobnr.
    255937
  • Quick-nr.
    462412
  • Indrykningsdato
    24-04-2024
  • Ansøgningsfrist
    20-05-2024


Søg jobbet
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Region Hovedstaden
  • Adresse
    Lersø Parkallé 107, 1. sal, 2100 København Ø
  • Kontaktperson
    Pernille Louise Prahl
    pernille.louise.prahl@regionh.dk
  • Stillingstyper
    Psykolog
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-08-2024
  • Regionens jobnr.
    255937
  • Quick-nr.
    462412
  • Indrykningsdato
    24-04-2024
  • Ansøgningsfrist
    20-05-2024

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Psykolog med omfattende erfaring i udredning og behandling af bipolar lidelse til Ungdomspsykiatrisk Ambulatorium ved Børne- og ungdomspsykiatrisk Center, Bispebjerg"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.